New York Film Academy Australia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A New York-i Filmakadémiát 1992-ben Jerry Sherlock veterán producer alapította, aki olyan klasszikusokat készített, mint a "The Red October" vadászat. A barátok barátai által, akik gyermeküket a filmiskolába kívánják küldeni, de túl drága árakat találtak, Sherlock olyan iskolát tervezett, amely nem csak megfizethető volt, de ami még fontosabb, a tanulás elvén alapult.

Az ötlet ihlette, hogy filmek készítéséhez filmeket kell készíteni, Sherlock és kollégái egy valóban egyedi tantervet terveztek. A hagyományos filmiskola oktatás újszerű megközelítésének összekapcsolásával az Akadémia hangsúlyozza a diákok körében végzett tanfolyamokat, amelyek ténylegesen kijönnek és filmeket forgatnak a tanfolyam részeként. A diákok saját eredeti filmjeiket írják, készítik, irányítják és szerkesztik, miközben a többiek osztálytársainak filmjein is legénységként szolgálnak, hogy széles körű tapasztalatokat szerezzenek.

Ez a kötelezettségvállalás iránti elkötelezettség az összes olyan programra vonatkozik, amelyet az Akadémia most kínál, a diákokkal, akik világszínvonalú létesítményekben ipari szabványos felszereléssel dolgoznak. Az Akadémián a diákok a vizuális és előadóművészeti programok széles skálájából választhatnak, beleértve a filmkészítést, a filmezést, a 3D-s animációt

A New York Film Akadémia bővíti tananyagát, valamint globális jelenlétét, öt megalapított egyetemen és számos rendezvényprogrammal világszerte. A New York-i és Ausztráli Gold Coast-i NYFA campusokban a diákok hosszú és rövid távú télikert programokat és műhelyeket merítenek, míg a Los Angeles-i és a South Beach, Miami, az egyetemek fokokat is kínálnak.

A NYFA biztosítja a diákok számára az eszközöket és a know-how-t, és ténylegesen alkalmazzák azt, amit a valós világban tanulnak az osztályban, és így egy oktatási élményt nyújtanak a többiektől eltérően.

Helyszínek

Southport

Address
Lawson Street,5
4215 Southport, Queensland, Ausztrália