Nungalinya College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Nungalinya a premier Kombinált Egyházak Képző Főiskolája az ausztrál bennszülöttek számára. A Főiskolát formálisan az északi terület anglikán, egyesítő és katolikus templomai támogatják, és Casuarinában, Darwin északi külvárosában található.

1974 óta a Nungalinya Főiskola férfiakat és nőket lát el vezető szerepért az egyházakban és a közösségekben. Képzési programjaink a keresztény hitet kontextusban vizsgálják az alapítványi tanulmányok, a bibliai áttekintés, a média, a zene és a tanítványság, a keresztény szolgálat és teológia, valamint a bibliafordítás tanfolyamain.

Évente Ausztrália több mint 100 különböző közösségéből érkeznek férfiak és nők a Nungalinya Főiskolára. Diákjaink távoli és városi közösségekből származnak, és különböző kulturális és nyelvi hátterüket tiszteletben tartják és beépítik az egyetemi életbe. Sok hallgató fontos tekintélyt tölt be saját közösségében. A Nungalinya Főiskola tiszteletben tartja ezeket a véneket és a bennük rejlő hagyományos bölcsességet. Tisztában vagyunk azzal, hogy a vének a megfelelő vezetőket, hogy adja át, amit tanulnak azok a fiatalok.

Helyszínek

Casuarina

Address
Dripstone Road,72
0811 Casuarina, Északi terület, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: