Open Colleges

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A több mint 100 éves tapasztalattal és több mint 700.000 diák tanult, az Open Főiskolák Ausztrália vezető online tanulás.

Mintegy megnyitása Főiskolák

Mi elkötelezett a kivételes tanulási tapasztalat, hogy a diákok az élet minden területén, és a munka, hogy távolítsa el az akadályokat az oktatás, hogy sokan szembesülnek azzal, hogy elérhető, megfizethető és rugalmas tanulmányi lehetőségeket.

Elhelyezés diákjaink a középpontjában minden, amit csinálunk, folyamatosan alkalmazkodni és fejlesztjük egyedülálló online tanulási modell így biztosítva, hogy mely minden diák, hogy beiratkozik velünk a képességek és támogatás szükséges a sikerhez.

Tanfolyamok

Kínálunk több mint 150 tanfolyam, amely segít követni a szenvedély, fokozza a karrier, vagy változtatni karrier teljesen

Elkezdeni

Tudjon meg mindent, amit tudni kell a kezdetekhez az utazás, hogy létre egy teljesen új jövőt.

Hogyan kezdjek hozzá?

A legtöbb tanfolyamok, minden amire szüksége van egy számítógép, internet kapcsolat és néhány alapvető programokat, hogy te valószínűleg már ismerik, mint a Microsoft Word, és elkezdhetjük tanul. Egyes kurzusok járhat más programok vagy berendezés így biztos, hogy ellenőrizze a kurzus útmutató bármely extra követelményeknek.

Hogyan Működik

Nem tudta, hogyan tanulás on-line tényleg működik? Ne aggódj, használja az online campus való hozzáférés minden támogatást meg kell - akkor beszélünk akkor rajta - tanul az interneten.

Student Success

Tanulás az interneten valóban lehet az első lépés, hogy változtatni az életedet. Lásd a történetet a néhány diák, akik azon dolgoznak, hogy az álmok egy kis segítség a Megnyitás kollégiumok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Oklevelek » Megjelenítés Online Diplomas »

Képzések
Kapcsolat
Cím
12/300 Elizabeth St,
Sydney

Australia Online, NSW 2000 AU