Hivatalos Leírás

Szenvedély, előállítás, teljesítmény, és a cél - A négy pillér siker Perth College of Business & Technology (PCBT) egyike a Nemzeti elismert és regisztrált Vendéglátás, menedzsment és üzleti képzési szolgáltatók, szívében, a City of Perth, a tőke és gyorsan növekvő város Nyugat-Ausztráliában.

Nemzetközi és ausztrál diákok a lehetőséget, hogy képzett és tapasztalt valós Hospitality Industry Elhelyezés.

Kellemes és élénk nagy IT felszerelt tantermek East Perth Campus valamint Platinum Restaurant & Function Központ State-of-the-art létesítmények, fekszik 13 km-re felfelé észak fő campus egyik nyüzsgő övezet Westminster biztosítsa a hallgatók szert értékes tudás és tapasztalat.

történelem

Gyorsan növekvő Turizmus és Vendéglátás ipar nem tudta kielégíteni a keresletet, 2008-ban, amikor PCBT-ben alakult, hogy a készségek a munkavállalók számára; képzés, továbbképzés munkaerő.

Regisztrációk Akkreditáció

PCBT egy multikulturális egyetemi áldozatul akkreditált tanfolyamokat az ausztrál Képesítési Keretrendszer (AQF), a CRICOS regisztrált szolgáltató (Code 03051J), egy regisztrált Képzési Szervezet (RTO 52014) az ausztrál készségek minőségi Hatóság (ASQA) szabályozó testület, valamint aktív tagja az ausztrál Tanács Magánoktatás és a képzés (ACPET).

Mikor beiratkozik a Perth College of Business and Technology nemcsak csatlakozni egy ausztrál kormány elismert és bejegyzett képzést nyújtó válsz része egy dinamikus közösség, ami kihívást jelent, és támogatja a küldetést, hogy lesz egy erősebb vezetője. A főiskola elkötelezett, hogy elősegítse a sokszínű, mégis befogadó közösség valamennyi tagját arra ösztönzi, hogy elérjék teljes potenciáljukat tanulással, az elkötelezettség és odaadás.

Mi elképzelni egy iskolai közösség, ahol minden egyén magáévá, és előre ez a keret és a hit. Úgy véljük, ez az ideális középpontjában mindent, amit teszünk.

Abban PCBT te soha nem csak egy név a naptárban. Köszönhetően a kis osztálylétszám biztosítása minden diák megkapja a személyes figyelmet, és részt vesz egy élénk, elgondolkodtató beszélgetések társaik és a tanárok.

Hallgatók részesülhetnek PCBT erős kapcsolat a helyi üzleti közösség, amely lehetővé teszi számukra, hogy hozzon létre egy interaktív tanulási lehetőséget, erős összpontosítás kezét - a tapasztalatok valódi munkahelyi környezet.

Jövőképünk

Ahhoz, hogy a legelőnyösebb regisztrált oktató szervezet Perth, amely minőségi szakmai oktatás és képzés a nemzetközi és a helyi diákok

Küldetésünk

Biztosítása a magas színvonalú képzést az üzleti, menedzsment és vendéglátás nemzetközi és helyi diákok munkavállalási készségek fejlesztése és a tudás révén folytat tényleges osztály szoba ülés, végrehajtása ipari expozíció és figyelemfelkeltő tevékenységek segítségével, valamint az ipar elhelyezési lehetőségeket gyakornokok, hogy képes megfelelni az ipar igényeinek és szabványoknak.

Welcome To PCBT Miért tanul PCBT Munkatársaink Szolgáltatások Galéria Események Promóciók

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Perth College of Business and Technology

Ez a minősítés tükrözi a szerepe a személyek, akik a vezető, vagy vezetői feladatokat. Ezek felügyeli a munkát mások, vagy speciális szerepek, ahol nem felügyeli mások, d ... [+]

Ez a minősítés tükrözi a szerepét, akik alkalmazzák a speciális ismeretek és készségek, valamint a tapasztalat a vezetés és irányítás, egy egész sor vállalati és ipari környezetben. Egyének ezen a szinten használat kezdeményezés és az ítélet megtervezni és végrehajtani egy sor vezetési és irányítási funkciókat, elszámoltathatóság személyes és csapat eredmények tág paramétereket. Ezek használata a kognitív és kommunikációs készségek feltárása, elemzése és szintetizálása adatokat a különböző forrásokból és átadják tudásukat másokkal és kreatív vagy fogalmi képességek, hogy a gondolatait és perspektívák, illetve reagálni a komplex problémákra.... [-]

Ausztrália Perth
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Perth College of Business and Technology

Ez a minősítés akkor vonatkozna egyének különböző munkaköri beleértve a vezető tisztségviselők, a program tanácsadó programkoordinátorok. ... [+]

Ez a minősítés akkor vonatkozna egyének különböző munkaköri beleértve a vezető tisztségviselők, a program tanácsadó programkoordinátorok.

Egyének ezeket a szerepeket is rendelkeznek jelentős tapasztalattal egy sor beállítást, de igyekeznek továbbfejleszteni tudásukat széles körű üzleti funkciókat.

Ezzel szemben, akkor azokra is alig vagy egyáltalán nem szakmai tapasztalattal, de akik rendelkeznek szilárd elméleti üzleti készségek és ismeretek, hogy szeretnék fejleszteni annak érdekében, hogy a további oktatási és foglalkoztatási lehetőségeket.

Vasúti információ

Belföldi kód: BSB50215 CRICOS KÓD: 087236E

tanfolyam időtartama... [-]

Ausztrália Perth
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

Perth College of Business and Technology

Ez a minősítés tükrözi a szerepét az egyének dolgozó marketing igazgató, marketing stratégák és a nemzeti, regionális vagy globális marketing vezetők. ... [+]

Ez a minősítés tükrözi a szerepét az egyének dolgozó marketing igazgató, marketing stratégák és a nemzeti, regionális vagy globális marketing vezetők. Az egyének ezekben a pozíciókban az irányítást és stratégiai irányítását a marketing tevékenységek egy szervezet. Ezek elemzése, tervezése és ítéletet a széleskörű szakmai, kreatív, fogalmi és vezetői kompetenciák. Tudásbázis lehet nagyon speciális vagy általános a marketing területén. Ezek az egyének gyakran felelősek csoport eredmények és az általános teljesítményét a marketing funkció egy szervezet.

Vasúti információ

Belföldi kód: BSB60515 CRICOS KÓD: 087573K

... [-]
Ausztrália Perth
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Perth College of Business and Technology

PCBT büszkék a kiváló minőségű és értékelésének a diákok, hogy elérje a kompetencia, mint egy szakács a Certificate III Kereskedelmi Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT büszkék a kiváló minőségű és értékelésének a diákok, hogy elérje a kompetencia, mint egy szakács a Certificate III Kereskedelmi Cookery SIT 30830. Kínálunk a legújabb oktatási csomag, így a hallgatók biztos lehet benne, ők az elsők az iparág az új kompetencia követelményeknek.

Ez a minősítés tükrözi a szerepe a kereskedelmi szakácsok, akik széles körű szakácskönyv képességeit. Ezek használata belátása és megítélése, valamint alapos ismeretekkel konyhai műveleteket. Úgy működik bizonyos függetlenséget alatt korlátozott felügyelet és biztosítsa a működés tanácsadás és támogatás, a csapat tagjai.

Vasúti információ... [-]

Ausztrália Perth
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Perth College of Business and Technology

Ez a minősítés alkalmas arra, hogy ezeket a dolgozó rendszergazdák és a projekt tisztek. ... [+]

Ez a minősítés alkalmas arra, hogy ezeket a dolgozó rendszergazdák és a projekt tisztek. Ebben a szerepben, az egyének jól fejlett készségek és a széles tudásbázis alkalmazni megoldásokat meghatározott körét előre nem látható problémák és elemzi a legkülönbözőbb forrásokból. Ezek az irányítást és útmutatást másoknak némi korlátozott felelősséget a kimeneti mások.

tanfolyam időtartama

Ez a tanfolyam szállítják át 26 hét 2 alapon, beleértve a 5 hét szabadság. Osztályok a tervek szerint heti 20 órában.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Ez a tanfolyam biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy alkalmazható az alábbi munkakörök:... [-]

Ausztrália Perth
Január 2020
Angol
Nappali
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul