Perth College of Business and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szenvedély, előállítás, teljesítmény, és a cél - A négy pillér siker Perth College of Business & Technology (PCBT) egyike a Nemzeti elismert és regisztrált Vendéglátás, menedzsment és üzleti képzési szolgáltatók, szívében, a City of Perth, a tőke és gyorsan növekvő város Nyugat-Ausztráliában.

Nemzetközi és ausztrál diákok a lehetőséget, hogy képzett és tapasztalt valós Hospitality Industry Elhelyezés.

Kellemes és élénk nagy IT felszerelt tantermek East Perth Campus valamint Platinum Restaurant & Function Központ State-of-the-art létesítmények, fekszik 13 km-re felfelé észak fő campus egyik nyüzsgő övezet Westminster biztosítsa a hallgatók szert értékes tudás és tapasztalat.

történelem

Gyorsan növekvő Turizmus és Vendéglátás ipar nem tudta kielégíteni a keresletet, 2008-ban, amikor PCBT-ben alakult, hogy a készségek a munkavállalók számára; képzés, továbbképzés munkaerő.

Regisztrációk Akkreditáció

PCBT egy multikulturális egyetemi áldozatul akkreditált tanfolyamokat az ausztrál Képesítési Keretrendszer (AQF), a CRICOS regisztrált szolgáltató (Code 03051J), egy regisztrált Képzési Szervezet (RTO 52014) az ausztrál készségek minőségi Hatóság (ASQA) szabályozó testület, valamint aktív tagja az ausztrál Tanács Magánoktatás és a képzés (ACPET).

Mikor beiratkozik a Perth College of Business and Technology nemcsak csatlakozni egy ausztrál kormány elismert és bejegyzett képzést nyújtó válsz része egy dinamikus közösség, ami kihívást jelent, és támogatja a küldetést, hogy lesz egy erősebb vezetője. A főiskola elkötelezett, hogy elősegítse a sokszínű, mégis befogadó közösség valamennyi tagját arra ösztönzi, hogy elérjék teljes potenciáljukat tanulással, az elkötelezettség és odaadás.

Mi elképzelni egy iskolai közösség, ahol minden egyén magáévá, és előre ez a keret és a hit. Úgy véljük, ez az ideális középpontjában mindent, amit teszünk.

Abban PCBT te soha nem csak egy név a naptárban. Köszönhetően a kis osztálylétszám biztosítása minden diák megkapja a személyes figyelmet, és részt vesz egy élénk, elgondolkodtató beszélgetések társaik és a tanárok.

Hallgatók részesülhetnek PCBT erős kapcsolat a helyi üzleti közösség, amely lehetővé teszi számukra, hogy hozzon létre egy interaktív tanulási lehetőséget, erős összpontosítás kezét - a tapasztalatok valódi munkahelyi környezet.

Jövőképünk

Ahhoz, hogy a legelőnyösebb regisztrált oktató szervezet Perth, amely minőségi szakmai oktatás és képzés a nemzetközi és a helyi diákok

Küldetésünk

Biztosítása a magas színvonalú képzést az üzleti, menedzsment és vendéglátás nemzetközi és helyi diákok munkavállalási készségek fejlesztése és a tudás révén folytat tényleges osztály szoba ülés, végrehajtása ipari expozíció és figyelemfelkeltő tevékenységek segítségével, valamint az ipar elhelyezési lehetőségeket gyakornokok, hogy képes megfelelni az ipar igényeinek és szabványoknak.

Welcome To PCBT Miért tanul PCBT Munkatársaink Szolgáltatások Galéria Események Promóciók

Helyszínek

Perth

Address
110 Brown Street, East Perth
6004 Perth, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália