Phoenix Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fő üzenete Üdvözöljük a Perth, Western Australia - a Gateway Ausztráliába, a város irigylésre méltó éghajlat és a barátságos, biztonságos környezetben.

Phoenix Akadémia egy teljesen ausztrál tulajdonú és üzemeltetésű családi vállalkozás.

Büszkék vagyunk arra, hogy megosztani veletek:

A szép és egyedi kerti campus, 10 percre a CBD. A legjobb gyakorlat nyújtó intézmény minőségű világszínvonalú oktatást. A helyszín az egyik legjobb életmód város a világon. Tanítás és adminisztrációs személyzet elkötelezett a célok elérésében.

Mivel mi létrehozása 1989-ben a mottónk mindig is "We Care". Mi valóban érdekel nagyon, hogy az Ön igényeinek és elvárásainak nem csak találkozott, de meghaladta! Én mindig rendelkezésre áll, hogy beszéljen a diákok személyesen.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Principal és igazgató

A Phoenix Advantage

Gyönyörű kert campus. Nemzetközi lakosság. Kis létszámú csoportok. Felszerelt tantermek a legújabb oktatási technológiák. Tapasztalt és magasan képzett tanárok. Kiváló számítástechnikai és internetes szolgáltatások, valamint az egyetemen WiFi. Online tanulási lehetőségek. Teljes körű vizsgálatot tanfolyamok. Fliexible kurzusok, hogy megfeleljen minden igényeit és szintek. Innováció és rugalmas tanterv. Nagy hangsúlyt fektet a beszédkészség. Teljes Tájékozódás Program és szintfelmérés érkezéskor. Munkahelyi Gyakorlat / gyakornoki programokat. Adventure Utazási Központ és szolgáltatások. A rekreációs létesítmények gyalogosan. A campus Residence (Beatty Lodge) A legbarátságosabb és a legjobb Vendéglátó család Perth. Internet alapú Phoenix angol nyelvvizsgát (iPEPT)

25 év alatt 36.000 diák több mint 50 országban már üdvözölte a repülőtéren, telepedett egy szerető Vendéglátó család vagy a kollégiumi és gondozni a minőségi nyelvi program.

Ezek a 36.000 diák mindig is a látnivalók Robynne és Brian, aki a saját csapata hűséges és elkötelezett munkatársak tették küldetésüket, hogy minden diák az érzést, hogy ők ugyanolyan fontos, mint Megumi és Kaz volt 1989-ben.

Marie Gorman, menedzsere Student Services értékes tagja a cég után 23 évvel, Kate Tarrant mint Senior Director is jelölést ő 23. év. Ann Lyall a Demi Pair / Au pair Manager 21 év az ő öv akárcsak mi hivatalvezető, Jessica Gorman és igazgatója a fiatal tanulók Program Margaret Stuart. Mark Belton cégünk ügyvezetője ért 15 éves a cég, mivel már a mi akadémiai igazgatója, Lisa Barbagiovanni és a vezetők a mi Tanárképző Division, Antony Atkinson és Daniela Multari.

A stabilitás és a biztonság a személyzet azt jelenti, hogy a folyamatos fejlesztés történik, és rendszerek jól működnek. Mindenkinek van egyfajta büszkeség és az elért eredményeket, hogy része a Phoenix csapata.

Ünnepek egész évben tartalmazza szer koktél partik, diák pártok, 25. évfordulója ösztöndíjak és elismerések a személyzet és a diákok.

Helyszínek

Perth

Phoenix Academy

Address
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Perth, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália
Telefonszám
+61 8 9235 6000