Hivatalos Leírás

Fő üzenete Üdvözöljük a Perth, Western Australia - a Gateway Ausztráliába, a város irigylésre méltó éghajlat és a barátságos, biztonságos környezetben.

Phoenix Akadémia egy teljesen ausztrál tulajdonú és üzemeltetésű családi vállalkozás.

Büszkék vagyunk arra, hogy megosztani veletek:

A szép és egyedi kerti campus, 10 percre a CBD. A legjobb gyakorlat nyújtó intézmény minőségű világszínvonalú oktatást. A helyszín az egyik legjobb életmód város a világon. Tanítás és adminisztrációs személyzet elkötelezett a célok elérésében.

Mivel mi létrehozása 1989-ben a mottónk mindig is "We Care". Mi valóban érdekel nagyon, hogy az Ön igényeinek és elvárásainak nem csak találkozott, de meghaladta! Én mindig rendelkezésre áll, hogy beszéljen a diákok személyesen.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Principal és igazgató

A Phoenix Advantage

Gyönyörű kert campus. Nemzetközi lakosság. Kis létszámú csoportok. Felszerelt tantermek a legújabb oktatási technológiák. Tapasztalt és magasan képzett tanárok. Kiváló számítástechnikai és internetes szolgáltatások, valamint az egyetemen WiFi. Online tanulási lehetőségek. Teljes körű vizsgálatot tanfolyamok. Fliexible kurzusok, hogy megfeleljen minden igényeit és szintek. Innováció és rugalmas tanterv. Nagy hangsúlyt fektet a beszédkészség. Teljes Tájékozódás Program és szintfelmérés érkezéskor. Munkahelyi Gyakorlat / gyakornoki programokat. Adventure Utazási Központ és szolgáltatások. A rekreációs létesítmények gyalogosan. A campus Residence (Beatty Lodge) A legbarátságosabb és a legjobb Vendéglátó család Perth. Internet alapú Phoenix angol nyelvvizsgát (iPEPT)

25 év alatt 36.000 diák több mint 50 országban már üdvözölte a repülőtéren, telepedett egy szerető Vendéglátó család vagy a kollégiumi és gondozni a minőségi nyelvi program.

Ezek a 36.000 diák mindig is a látnivalók Robynne és Brian, aki a saját csapata hűséges és elkötelezett munkatársak tették küldetésüket, hogy minden diák az érzést, hogy ők ugyanolyan fontos, mint Megumi és Kaz volt 1989-ben.

Marie Gorman, menedzsere Student Services értékes tagja a cég után 23 évvel, Kate Tarrant mint Senior Director is jelölést ő 23. év. Ann Lyall a Demi Pair / Au pair Manager 21 év az ő öv akárcsak mi hivatalvezető, Jessica Gorman és igazgatója a fiatal tanulók Program Margaret Stuart. Mark Belton cégünk ügyvezetője ért 15 éves a cég, mivel már a mi akadémiai igazgatója, Lisa Barbagiovanni és a vezetők a mi Tanárképző Division, Antony Atkinson és Daniela Multari.

A stabilitás és a biztonság a személyzet azt jelenti, hogy a folyamatos fejlesztés történik, és rendszerek jól működnek. Mindenkinek van egyfajta büszkeség és az elért eredményeket, hogy része a Phoenix csapata.

Ünnepek egész évben tartalmazza szer koktél partik, diák pártok, 25. évfordulója ösztöndíjak és elismerések a személyzet és a diákok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Phoenix Academy

A Phoenix Diploma of Business a diákok egy utat második évben az egyetemi. A sikeres befejezése a Diploma of Business és megfelel az egyetemi minimális felvételi követelm ... [+]

A Phoenix Diploma of Business a diákok egy utat második évben az egyetemi. A sikeres befejezése a Diploma of Business és megfelel az egyetemi minimális felvételi követelményeket, a végzős diákok a Diploma of Business képesek átvinni a megfelelő alapképzési szak egy éve fejlett álló at Curtin, Murdoch és Edith Cowan Egyetem.

A Diploma of Business (Direct Entry) magában foglalja a BSB40212 Certificate IV in Business.

Ki ez a FOR?

Év 11 és 12 diplomások, akik szeretnék, hogy töltsenek ki egy Bachelor of Business vagy Commerce egy nyugat-ausztrál egyetemen, de aki:

Lehet, hogy nem találkozott az egyetemi akadémiai felvételi feltételek Lehet, hogy nem találkozott az egyetemi angol nyelvű belépési feltételek Szeretném a lehetőséget, hogy Fast Track tanulmányaikat szívesebben tanulmányozza az első egyetemi év egy kisebb jobban támogató környezet MIRŐL SZÓL? ... [-]
Ausztrália Perth
Január 2020
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Phoenix Academy

Ez a program célja az ausztrál és a nemzetközi diákok előre egyetemi szintű, akiknek szükségük van egy hidat korábbi egyetemi tanulmányok és a tanulmányi követelmények au ... [+]

Ez a program célja az ausztrál és a nemzetközi diákok előre egyetemi szintű, akiknek szükségük van egy hidat korábbi egyetemi tanulmányok és a tanulmányi követelmények ausztrál egyetemek. A program egy Certificate IV természetesen az ausztrál Képesítési Keretrendszer. A sikeres befejezése a program, a diákok jogosultak közvetlen belépés Murdoch Egyetem, Edith Cowan University, Curtin University & Monash Egyetem és más egyetemek a választás első évben szinten.

Ki ez a FOR?

Év 11 és 12 diplomások, akik szeretnék kezdi meg tanulmányait az egyetemen az első évben a Bachelor of Business vagy Commerce egy nyugat-ausztrál egyetemen, de aki:

Nem találkoztam egyetemi akadémiai belépési feltételek Lehet, hogy nem találkozott az egyetemi angol nyelvű belépési feltételek Szeretném a lehetőséget, hogy Fast Track tanulmányaikat ... [-]
Ausztrália Perth
Január 2020
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Phoenix Academy

A tanulás és a munka programot segíteni, hogy a legtöbbet a Working Holiday Visa és a tapasztalat az "igazi" Ausztráliában. ... [+]

A tanulás és a munka programot segíteni, hogy a legtöbbet a Working Holiday Visa és a tapasztalat az "igazi" Ausztráliában.

Használja ki maximálisan a munkalehetőségek növelése a mindennapi és munkahelyi kommunikációs készség Kap munkát az egyik legerősebb gazdaságok a világ ma ÚJGENERÁCIÓS ENGLISH (esti)

Egy komoly angol program, ahol a tanulás rugalmas, és úgy tervezték, hogy hol akar lenni, és még mindig hagynak időt, hogy élvezze az életet!

Általános angol (NAP osztály):

Tanulmányozza a Általános angol nyelvtanfolyam és fejleszteni a globális kommunikációs készség

GLOBAL üzleti készségek

Global Business Skills elsősorban a soft skills szükségesek a sikerhez a mai globális üzleti környezetben.... [-]

Ausztrália Perth
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
6 - 17 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Phoenix Academy

A Phoenix Akadémia Akadémiai Angol - Egyetemi Előkészítő tanfolyam jóváhagyta az megfelel az angol nyelvi követelmények közvetlen bevitelhez (nincs IELTS szükséges), Nyug ... [+]

Felsőfokú angol - egyetemi előkészítő (EAP)

A Phoenix Akadémia Akadémiai Angol - Egyetemi Előkészítő tanfolyam jóváhagyta az megfelel az angol nyelvi követelmények közvetlen bevitelhez (nincs IELTS szükséges), Nyugat-Ausztrália Curtin, Murdoch és Edith Cowan egyetemek mind a graduális és posztgraduális szinten.

Ki ez TANFOLYAM?

Ez a kurzus célja a diákok, akik nem felelnek meg az angol felvételi követelményeket egyetem vagy egyetemi vagy posztgraduális szinten.

MIRŐL SZÓL?

Ez a kurzus fejleszti a felsőfokú angol és a tanulási készségek szükségesek a sikerhez a tanulmányi felsőfokú Ausztráliában. Természetesen elemek közé tartozik:... [-]

Ausztrália Perth
Január 2020
Angol
Nappali
36 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Phoenix Academy

Az Academic English for High School felkészítő program is fut az Akadémia Perth város campus egy békés kerti környezetben, mindössze 10 percre a városközponttól. A város ... [+]

"A cél a Phoenix Academic English for High School felkészítő program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy adja meg a középfokú oktatás Ausztráliában."

Phoenix ACADEMY

Az Academic English for High School felkészítő program is fut az Akadémia Perth város campus egy békés kerti környezetben, mindössze 10 percre a városközponttól. A város campus is Beatty Lodge (önellátó kollégiumi szállás) kell a szülők és a család dönt úgy, hogy látogassa meg a tengerentúlon. A diákok érkeznek a világ minden tájáról, hogy tanulmányozza az Akadémia tudományos English for High School felkészítő program, és ez az állampolgársági mix biztosítja a kulturálisan érzékeny és biztonságos környezetet a fiatalok számára. ... [-]

Ausztrália Perth
Január 2020
Angol
Nappali
2 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Phoenix Academy

Fejleszteni kell a Global Human Capital egy testreszabott Australian Gap Year Program A Phoenix Akadémián. ... [+]

Fejleszteni kell a Global Human Capital egy testreszabott Australian Gap Year Program A Phoenix Akadémián.

GLOBAL üzleti készségek

Global Business Skills elsősorban a soft skills szükségesek a sikerhez a mai globális üzleti környezetben.

TANÚSÍTVÁNY IV IN BUSINESS (BSB40212) Diploma of Business - Work Ready (BSB50207) Cambridge First Certificate in English

JELENTKEZÉSI DÍJ: $ 225

[-]
Ausztrália Perth
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Phoenix Academy

Egy komoly angol program, ahol a tanulás rugalmas, és úgy tervezték, hogy hol akar lenni, és még mindig hagynak időt, hogy élvezze az életet! ... [+]

New Generation English Egy komoly angol program, ahol a tanulás rugalmas, és úgy tervezték, hogy hol akar lenni, és még mindig hagynak időt, hogy élvezze az életet! Osztályok Elementary szinttől - utak további vizsgálatok állnak rendelkezésre Választható Special Focus Osztályok Hozzáférés az online angol tanulás Resources Szintek: Elementary (A1 +) Intermediate (B1) Általános angol / IELTS Célja, hogy felkészítse a tanulókat a IELTS általános és tudományos vizsgálatok, valamint javítja az általános angol képességeit. Összpontosít vizsga feladatok és stratégiák a négy vizsgák és átadott egy folyamatos tanterv minden héten for... [-]
Ausztrália Perth
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Learn English with Creative Teaching