Tec-NQ

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

A Tec-NQ-nál a szakmák az első választási karrier. A Tec-NQ egy regisztrált képzési szervezet (RTO) és egy középiskola, amely 2007 óta működik. A Tec-NQ számos oktatási és oktatási programot kínál Townsville és az Észak Queensland régióban, beleértve a teljes munkaidős tanoncképzést, az igény szerinti iparági képzést, a foglalkoztatás előtti programokat és az iskolai tanoncprogramokat.

A mi történelmünk

Kezdetben az ausztráliai North Queensland Műszaki Főiskola alapításával a szervezet a szövetségi kormányok Ausztrál Műszaki Főiskola programjának keretében került finanszírozásra. 2009-ben lezárult ez a program, és elindította a Tec-NQ független szervezetként 2010 elején.

A Tec-NQ fokozatosan növekszik a kezdetektől fogva, jelenleg a diákok és gyakornokok az asztalosipar, a vízvezeték, az elektrotechnika, az autóipar, a gépészet és az informatika területén.

2015-ben a Tec-NQ regionális képzési létesítményt (RTAF) kínál mind a regionális, mind a diákok számára.

A Tec-NQ a 111-es tanúsítványt az Electrotechnology-ban a Mackay-ben is tanítja a szakmunkásképzésre. A szakembereket az iparágon belül tanoncként kell alkalmazni.

A Tec-NQ Board és Staff büszkén szolgálja a helyi közösséget.

Különbségünk

Miért válassza a TEC-NQ-t?

 • Helyiek vagyunk
 • Rugalmas képzési lehetőségek
 • Együttműködési megközelítés
 • Személyes szolgáltatás
 • Szakértők
 • ÁLLAMI-of-the-art létesítmények

Képzési modellünk

 • Annak érdekében, hogy több időt biztosítsunk a tanuló munkájának, és segítsünk vállalkozásának növekedésében, képzési modellünk egy rugalmas funkcionális pályája a tanulónak, hogy maximális gyakorlati készségeket és ismereteket szerezzen a szakképzettség gyorsabbá tétele érdekében.
 • Munkahelyi képzés : a munkahelyünkre érkezünk, hogy képzést és értékelést végezzenek a tanulóval.
 • e-learning : Az e-learning platformunk lehetővé teszi az önkéntes tanulás lehetőségét a facilitátorral való kapcsolattartás között, így kevesebb időt hagy a munkahelyen.
 • Főiskolai alapképzés : ahol a Tec-NQ a blokkok képzését kínálja a főiskolai műhelyek segítségével, amely lehetővé teszi a létfontosságú gyakorlati készségek elsajátítását, amelyek nem szerezhetők meg a munkahelyen.
 • Kompetenciaértékelési folyamatok : olyan tapasztalt személyzet számára, akik soha nem szereztek szakképesítést a szakmában, képesek vagyunk gyors kompetencia-folyamatot vállalni, amely felméri a személyzet jelenlegi képességeit a nemzeti képzési csomag standardjai ellen a képesítés gyorsabb elvégzéséhez. Ez a folyamat felhasználóbarát és gyors, lehetővé téve a tapasztalt munkatársak számára, hogy rövid idő alatt kereskedelmi képesítést szerezzenek.

A Blended Learning előnyei

 • A Tec-NQ szállítási modellje nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé abban az esetben, ha gyakrabban vonzza ki a tanuló a munkahelyről a képzést, így jobban kezelheti a munkatársakat és az aktuális munkaterhelést.
 • A gyakornokokat többféle oktatási módszerrel biztosítják, annak érdekében, hogy a résztvevők továbbra is részt vegyenek és szükség szerint haladjanak előre.
 • A munkahelyi képzés lehetővé teszi, hogy a tanoncok a saját ütemükben haladjanak, és ne akadályozzák meg más gyakornokok a blokkok képzésében. A rendelkezésre álló blokk-képzésre regisztrációkor kerül sor, és 2 hétig fut, csak hogy a gyakornok gyorsabban térhessen vissza a munkahelyen.
 • A Tec-NQ elvégezheti a munkahelyi képzést, amely a látogatás időpontjában jelenleg végzett munkához kapcsolódik. Pl .: ha a tanuló éppen az esztergagépen dolgozik, a Tec-NQ alkalmazkodhat a tanuló képzésével és értékelésével a tornateremhez kapcsolódó kompetencia egységekben.

Helyszínek

Townsville város

Address
54 Discovery Drive. Douglas Townsville QLD Australia
4814 Townsville város, Queensland, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: