Tec-NQ

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

A Tec-NQ-nál a szakmák az első választási karrier. A Tec-NQ egy regisztrált képzési szervezet (RTO) és egy középiskola, amely 2007 óta működik. A Tec-NQ számos oktatási és oktatási programot kínál Townsville és az Észak Queensland régióban, beleértve a teljes munkaidős tanoncképzést, az igény szerinti iparági képzést, a foglalkoztatás előtti programokat és az iskolai tanoncprogramokat.

A mi történelmünk

Kezdetben az ausztráliai North Queensland Műszaki Főiskola alapításával a szervezet a szövetségi kormányok Ausztrál Műszaki Főiskola programjának keretében került finanszírozásra. 2009-ben lezárult ez a program, és elindította a Tec-NQ független szervezetként 2010 elején.

A Tec-NQ fokozatosan növekszik a kezdetektől fogva, jelenleg a diákok és gyakornokok az asztalosipar, a vízvezeték, az elektrotechnika, az autóipar, a gépészet és az informatika területén.

2015-ben a Tec-NQ regionális képzési létesítményt (RTAF) kínál mind a regionális, mind a diákok számára.

A Tec-NQ a 111-es tanúsítványt az Electrotechnology-ban a Mackay-ben is tanítja a szakmunkásképzésre. A szakembereket az iparágon belül tanoncként kell alkalmazni.

A Tec-NQ Board és Staff büszkén szolgálja a helyi közösséget.

Különbségünk

Miért válassza a TEC-NQ-t?

 • Helyiek vagyunk
 • Rugalmas képzési lehetőségek
 • Együttműködési megközelítés
 • Személyes szolgáltatás
 • Szakértők
 • ÁLLAMI-of-the-art létesítmények

Képzési modellünk

 • Annak érdekében, hogy több időt biztosítsunk a tanuló munkájának, és segítsünk vállalkozásának növekedésében, képzési modellünk egy rugalmas funkcionális pályája a tanulónak, hogy maximális gyakorlati készségeket és ismereteket szerezzen a szakképzettség gyorsabbá tétele érdekében.
 • Munkahelyi képzés : a munkahelyünkre érkezünk, hogy képzést és értékelést végezzenek a tanulóval.
 • e-learning : Az e-learning platformunk lehetővé teszi az önkéntes tanulás lehetőségét a facilitátorral való kapcsolattartás között, így kevesebb időt hagy a munkahelyen.
 • Főiskolai alapképzés : ahol a Tec-NQ a blokkok képzését kínálja a főiskolai műhelyek segítségével, amely lehetővé teszi a létfontosságú gyakorlati készségek elsajátítását, amelyek nem szerezhetők meg a munkahelyen.
 • Kompetenciaértékelési folyamatok : olyan tapasztalt személyzet számára, akik soha nem szereztek szakképesítést a szakmában, képesek vagyunk gyors kompetencia-folyamatot vállalni, amely felméri a személyzet jelenlegi képességeit a nemzeti képzési csomag standardjai ellen a képesítés gyorsabb elvégzéséhez. Ez a folyamat felhasználóbarát és gyors, lehetővé téve a tapasztalt munkatársak számára, hogy rövid idő alatt kereskedelmi képesítést szerezzenek.

A Blended Learning előnyei

 • A Tec-NQ szállítási modellje nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé abban az esetben, ha gyakrabban vonzza ki a tanuló a munkahelyről a képzést, így jobban kezelheti a munkatársakat és az aktuális munkaterhelést.
 • A gyakornokokat többféle oktatási módszerrel biztosítják, annak érdekében, hogy a résztvevők továbbra is részt vegyenek és szükség szerint haladjanak előre.
 • A munkahelyi képzés lehetővé teszi, hogy a tanoncok a saját ütemükben haladjanak, és ne akadályozzák meg más gyakornokok a blokkok képzésében. A rendelkezésre álló blokk-képzésre regisztrációkor kerül sor, és 2 hétig fut, csak hogy a gyakornok gyorsabban térhessen vissza a munkahelyen.
 • A Tec-NQ elvégezheti a munkahelyi képzést, amely a látogatás időpontjában jelenleg végzett munkához kapcsolódik. Pl .: ha a tanuló éppen az esztergagépen dolgozik, a Tec-NQ alkalmazkodhat a tanuló képzésével és értékelésével a tornateremhez kapcsolódó kompetencia egységekben.

Helyszínek

Townsville város

Address
54 Discovery Drive. Douglas Townsville QLD Australia
4814 Townsville város, Queensland, Ausztrália

Akkreditáció