Read the Official Description

A 2003-as elindítás óta az Eagle Academy Ausztrália legjobb választása az ausztrál és a nemzetközi hallgatóknak, akik teljes választékot keresnek egy teljes sport-, fitnesz- és rekreációs akadémián. Az Eagle Academy folyamatosan javítja és megváltoztatja kurzusajánlatait, hogy pontosan megadja a diákjainkat, amit akar. Jelenleg angol és üzleti kurzusaink vannak!

Az Eagle Academy rendelkezik szakképesítésekkel és kurzusokkal a Business, English Language, Outdoor Recreation, Sport, Recreation és Fitness területén, hogy növelje a hasznos kurzusok széles skáláját azok számára, akik sport klubokban, tornatermekeken, turizmusban, vendéglátásban vagy egyéb üzleti területeken keresnek munkát. Dobja be híres barátságos kiszolgálásunkat, és könnyű megérteni, miért minden kontinens több mint 500 hallgatója az elmúlt évben a The Eagle Academy-en tanult.

Célunk, hogy magas színvonalú oktatást és coachingot biztosítsunk a magas színvonalú környezetben, ésszerű áron, hogy hallgatóink számára külön előnyt biztosítsanak másokkal szemben.

Más vezető Sport Akadémiákkal és Központokkal együtt dolgozunk a programjaink teljesítéséhez (lásd alább). Ezekkel a speciális akadémiákkal, a választott sportágak minden vezetőjével a legmagasabb képzett edzők és a legjobb létesítmények Ausztráliában érkeznek.

Függetlenül attól, hogy a diákok általános sport- vagy pihenési ismeretekkel, például táplálkozással vagy sportigazgatással kapcsolatosak-e; oktató kurzusok fitnesz, szörfözés vagy egyéb vízi tevékenységek; karrier az üzleti életben; vagy javítani tudásukat a beszélt és írásos angol nyelven; kielégítjük igényeiket.

Jelenleg a Fortitude Valley, Carina, Broadbeach és Coolangatta campusok vannak.

Szeretettel várjuk Önt az Akadémiára, és bízhatunk benne, hogy a választott kurzus minden, ami reménykedett, hogy a sport, a fitness, az üzlet, a kikapcsolódás vagy az angol képesség javuljon, és ami a legfontosabb, hogy élvezze az idejét velünk. Kérjük, tudassa velünk, hogy bármikor segítséget nyújthassunk.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

The Eagle Academy

Ez a minősítés is alkalmas arra, hogy az egyének alig vagy egyáltalán nem szakmai tapasztalattal, de akik rendelkeznek szilárd elméleti üzleti készségek és ismeretek, hog ... [+]

Ez a minősítés is alkalmas arra, hogy az egyének alig vagy egyáltalán nem szakmai tapasztalattal, de akik rendelkeznek szilárd elméleti üzleti készségek és ismeretek, hogy szeretnék fejleszteni annak érdekében, hogy a további oktatási és foglalkoztatási lehetőségeket.

Tekintettel a befogadásokra és a használni kívánt szolgáltatásokra, látni fogod, hogy egyetlen versenytárs sem tud egyezik az áraink értékével. Ha nem ért egyet, akkor hozzon nekünk versenytárs ajánlatát írásban, és bízunk benne, hogy meg tudjuk verni az Ön számára.

Előfeltételek: A hallgatók felkérhetik az előzetes tanulás elismerését vagy a közvetlen hitelt... [-]
Ausztrália Southport Brisbane Coolangatta
Nyílt Beiratkozás
Nappali
9 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

The Eagle Academy

Tekintettel a befogadásokra és a használni kívánt szolgáltatásokra, látni fogod, hogy egyetlen versenytárs sem tud egyezik az áraink értékével. Ha nem ért egyet, akkor ho ... [+]

Tekintettel a befogadásokra és a használni kívánt szolgáltatásokra, látni fogod, hogy egyetlen versenytárs sem tud egyezik az áraink értékével. Ha nem ért egyet, akkor hozzon nekünk versenytárs ajánlatát írásban, és bízunk benne, hogy meg tudjuk verni az Ön számára.

Előfeltételek: A hallgatók felkérhetik az előzetes tanulás elismerését vagy a közvetlen hitelt. Ez csökkentheti a tanfolyam időtartamát.

A diákoknak tanulmányozniuk kell az összes 12 egységet, hogy megkapják a minősítést.

[-]
Ausztrália Southport Brisbane Coolangatta
Nyílt Beiratkozás
Nappali
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

The Eagle Academy

Ez a minősítés biztosítja a képességek és ismeretek az egyén alkalmasságát különféle tevékenységeket és funkciókat igénylő önálló munka egy meghatározott tartományban tes ... [+]

Ez a minősítés biztosítja a képességek és ismeretek az egyén alkalmasságát különféle tevékenységeket és funkciókat igénylő önálló munka egy meghatározott tartományban testmozgás használati helyzetek és tevékenységek. A kipróbálási eredmények magukban foglalják a csoportok, csapatok vagy tornatermi programok gyakorlására vonatkozó utasításokat. A munkát olyan helyszíneken végezhetik, mint a tornatermek, fitness létesítmények, medencék, közösségi létesítmények vagy szabadtéri környezetek.

A tanfolyam hossza: 12 hónap (52 hét, amely 40 hétig tartó tandíjból és 12 hét szabadságból áll).

A hallgatók az indulással kapcsolatos tanulmányokat minden hétfõn megkezdhetik az igazgató által jóváhagyott hétfõnként, és az általános osztályok minden héten, kivéve a szabadság idejét (lásd a Fogadási és munkaszüneti lapot).... [-]

Ausztrália Southport Brisbane
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
12 hónapok
Campus
On-line
Bővebben magyarul
The Eagle Academy

Ez a minősítés tükrözi az egyes iparágak különböző személyiségeinek változatos szerepét, akik a kompetenciák széles skáláját alkalmazzák bizonyos mérlegelés, döntés és re ... [+]

Ez a minősítés tükrözi az egyes iparágak különböző személyiségeinek változatos szerepét, akik a kompetenciák széles skáláját alkalmazzák bizonyos mérlegelés, döntés és releváns elméleti ismeretek felhasználásával. Lehet, hogy technikai tanácsadás és támogatás a csapatot. E minősítés kulcsfontosságú ügyfelei hazai és nemzetközi tanulók, akik ügyfélszolgálati tanácsadóként, adatbeviteli üzemeltetőként, általános ügyintézőként, ügyintézőként vagy szövegszerkesztőként kívánnak dolgozni.

A tanfolyam hossza:

6 hónap (28 hét, 20 hétig tartó tandíj és 8 hét szabadság).

A hallgatók az indulással kapcsolatos tanulmányokat minden hétfõn elkezdhetik az igazgató által jóváhagyott hétfõn, és az általános osztályok az ünnepnapok kivételével minden héten mûködnek (lásd az akadémia akadémiai naptárát).... [-]

Ausztrália Southport Brisbane Coolangatta
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
6 hónapok
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

The Eagle Academy

A vízumot hallgatóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy az ügynökök a nevünkben járhatnak el hallgatók felvételére. Ezek az ügynökök szerepelnek a honlapunkon. Szint ... [+]

A vízumot hallgatóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy az ügynökök a nevünkben járhatnak el hallgatók felvételére. Ezek az ügynökök szerepelnek a honlapunkon.

Szint

[-]
Ausztrália Southport Brisbane
Nyílt Beiratkozás
Nappali
12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Carina Campus

Fortitude Valley Campus

Southport Campus

Address
56 Nerang St.
4215 Southport, Queensland, Ausztrália
Address
360 St Pauls Terrace
4006 Brisbane, Queensland, Ausztrália
Address
70 Griffith Street
4225 Coolangatta, Queensland, Ausztrália
Address
56 Zahel Street
4152 Brisbane, Queensland, Ausztrália