Hivatalos Leírás

Látomás
Unity College Australia regisztrált szakközépiskolai kollégium, amelynek célja, hogy az embereket keresztény környezetben dolgozzon fel munka, érdeklődés vagy szolgálat céljából.

Küldetés

Küldetésünk, hogy olyan képzést biztosítsunk, amely:
 • releváns és jó minőségű
 • segíti a diákokat a munkahelyi kiválóság elérésében
 • fejleszti tudatosságát mások igényeiről és készségeiről, amelyek megfelelően reagálnak
 • elősegíti a keresztyén hit saját és társadalomhoz való hozzájárulását
 • elősegíti a személyes érettséget és a karakterek fejlődését, ami ahhoz vezet, hogy képesek hatékonyan hozzájárulni a társadalom egészéhez

Nyilatkozat a hitről

A Unity College Australia a keresztény egyház fő irányvonalaként doktrinális módon a szentírások inspirációjával és tekintélyével, az evangélium hirdetésével és Jézus Krisztus minden emberi szükséglet kielégítésével kapcsolatos elkötelezettségéért felelős. Alapvető hiteink a templom hagyományos kegyelméből származnak (Nicene és Apostolok).

Főiskolai Ethos

Unity College Australia elkötelezett amellett, hogy minőségi szakoktatási és képzési programokat nyújtson egy keresztény nézőpontból, amelynek célja az emberek számára, hogy hatékonyan hozzájáruljanak a kortárs társadalomhoz.
Unity College Australia programjai a következőkre törekszenek:
 • az akadémiai kiválóság (a tudás és a készségek elsajátításához és fejlesztéséhez szükséges szellemi fegyelem és szakértelem fejlesztése, valamint a továbbképzés alapja)
 • szakképzettség (gyakorlati készségek és módszerek, amelyek kapcsolódnak a keresztény szolgálathoz és / vagy a munkához kapcsolódó képességekhez) és
 • karakterfejlesztés - a személyes jellegű növekedés a kereszténység alapjain alapul.
A szakmai eredményeket a keresztény szolgálat szolgálatától és vezetőitől az illetékes közösség (az információs technológia, a közösséggondozás, a menedzsment és a kreatív művészetek) kompetens, professzionális szolgálatáig terjed. Unity College Australia egy kifejezetten keresztény nevelési filozófiát követ, amely az élet és a munka minden területére alkalmazható elveken nyugszik.
Ez magában foglalja a kereszténység által szervezett tanfolyamokat, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a keresztény élet gyakorlatilag mások szolgálatában való alkalmazását. A kollégium általános szakképzései minden nemzetiségű, vallási és kulturális háttérrel rendelkező diákok számára nyitottak. Mivel a kereszt-felekezeti és független a kollégium abban a helyzetben van, hogy felkéri a diákokat a keresztény patakok széles keresztmetszetéről.

értékek

A kezdeti értékek minden kurzusunkra érvényesek:
 • Üdvözöljük: Olyan környezetet akarunk biztosítani, amely minden hallgató számára üdvözöl.
 • Kapcsolat: A foglalkoztatás és a minisztérium hatékonysága erős kapcsolatokból ered. Célunk, hogy szoros kapcsolatokat és tartós barátságokat alakítsunk ki a diákok, a személyzet és a környező közösség között.
 • Fontosság: A Főiskola fontosnak és profetikusnak tartja társadalmunkat. Korunk fókusza, és számos kulturális kifejezést kíván felvenni.
 • Kiválóság: A Főiskola a kiválóságra törekszik, nem a saját érdekében, hanem a mi Isten iránti dicsőségünk és az egyházban és a tágabb közösségben betartott odaadásunkban.
 • Piactér: A Főiskola elkötelezett abban, hogy hatékony képzést nyújtson a társadalom munkahelyeiben és piacain történő alkalmazáshoz.
 • Egész személy: Úgy véljük, hogy a képzés nem csak a tudás és a készségek elsajátítását jelenti, és a karakter és a spirituális fejlődés a tanulás és a személyes fejlődés fontos elemei.
A következő értékek különösen alkalmazandók a keresztény minisztériumi kurzusokra:
 • Egység: A Főiskola transz-felekezeti és nyitott Krisztus minden testületének tagjai és a szélesebb közösség számára, akik elkötelezik magukat ethosunk és értékeink iránt. Törekszünk arra, hogy az egyházat és a kiegészítőket szolgáljuk, nem pedig a mások által végzett tevékenységeket.
 • A Királyság: Vágyunk arra, hogy az emberek elkötelezettek legyenek Isten királyságának szolgálatában, akár az egyház, a munkahely vagy a piacon keresztül.
 • Az egyház: Bátorítjuk a hívők és a gyülekezetek helyi gyülekezeteiben való részvételt.
 • Kreativitás: A Főiskola célja, hogy tükrözze és ápolja azt a kreativitást, amelyet Isten ad nekünk. Keressük a keresztény kreatív élményt.
 • Minisztérium készségek: A Főiskola elkötelezett a hatékony minisztérium készségek fejlesztése a diákok életében.
 • Isten fókuszált: Hiszünk abban, hogy folyamatosan bensőséges kapcsolatot kell kialakítanunk az Élő Istennel. Ez magában foglalja a szenvedély fejlődését, hogy jobban megértsük és alkalmazzuk Isten Igéjét.
 • Az evangélium: A kollégium doktrinalis alapja a megalapozott keresztény hit (Nicene, Apostolok). A hit ügyein alapvető fontosságot és toleranciát keresünk a nem alapvető fontosságú kérdésekben.
 • Szentlélek: Hisszük, hogy a szolgálat a leghatékonyabb, ha a Szentlélek felhatalmazása alatt történik. Szeretnénk látni Isten természetfeletti jelenlétét a munkahelyén belül és azokon az életeken, akik kapcsolatba kerülnek a kollégiummal

Történelem

Az Unity College-t 1995-ben alapították Canberrában, Ausztráliában, és alapjai a helyi egyházak helyi szintű minisztériumi képzésének. A Unity College nevét úgy választották ki, hogy tükrözze a Canberrában működő egyházak közötti egységet, hogy összegyűjtsék erőforrásaikat, és csak a fővárosokban nagyobb egyházak által biztosított edzést nyújtsanak.
1998-ban a kollégium megszerezte a Regisztrált Képzési Szervezet (RTO) státuszát, és kormányzati akkreditált képzést indított, különös tekintettel a keresztény szolgálatra és a kreatív művészetekre. Azóta a kollégium országos összpontosítással foglalkozik, hogy partnerkapcsolatokon keresztül képzést biztosítson az ország más központjaiban.
2004-től kezdődően Új-Dél-Walesben, Victoria-ban, Queensland-ben, Dél-Ausztráliában, Nyugat-Ausztráliában és Tasmaniai helyszíneken vállalták, hogy tanítanak egy kiterjedt tanfolyamokon.
Az utóbbi években felmerültek a nemzetközi képzési lehetőségek is. A kollégium felismerte, hogy szükség van arra, hogy az általános közösségben keresztény világszemléletű képzésben részesüljön, és az elmúlt években jelentős számú, általánosabb szakmai eredményt adott a regisztrációs körébe. 2015-ben a főiskola ünnepelte 20. évfordulóját, és várakozással tekintünk a növekedés és fejlődés folytatására a 3. évtized során.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Unity College Australia

A keresztény minisztérium és a teológiai tanfolyam 10434NAT diplomáját arra tervezték, hogy a tanulókat hatékonyan keresztény életre vezesse, hatékonyan kommunikálhassák ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A keresztény minisztérium és a teológiai tanfolyam 10434NAT diplomáját arra tervezték, hogy a tanulókat hatékonyan keresztény életre vezesse, hatékonyan kommunikálhassák az evangéliumot és szolgálhassák a közösséget a munkahelyen vagy a keresztény szolgálat munkájában.

Ez a kurzus vezetőket és potenciális vezetőket fog képzésben tartani a helyi egyház, a keresztény szervezet és a munkahely szempontjából érdekes keresztény szolgálatok körében.

EREDMÉNYEK

Ez a kurzus a diákokat:

Megnövekedett képesség hallgatni Istentől, és követni a Szentlélek vezetésétA Biblia mélyebb megértése és alkalmazásaA teológiai érvelés és az etikus döntéshozatal további készségeiFokozott kommunikáció (különösen a bibliai fogalmak közlésében), a konfliktuskezelés és az emberek irányítási készségeiTovábbfejlesztett lelkipásztori, vezetői és szolgálati képességek szívével Isten és emberek számáraLehetőségek a speciális minisztériumi készségek fejlesztéséreÁTTEKINTÉS... [-]
Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Unity College Australia

A készségek és a tudás biztosítása az egyén számára, független ICT szakemberként vagy egy csapat részeként, számos hálózat - köztük az internetes munkavégzés, a biztonság ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A készségek és a tudás biztosítása az egyén számára, független ICT szakemberként vagy egy csapat részeként, számos hálózat - köztük az internetes munkavégzés, a biztonság és az e-üzleti integráció - telepítését. Ez a kurzus lehetővé teszi az egyének számára, hogy specializálódjanak a hálózatépítés után befejezése után ICT30115 Certificate III Information, Digital Media

EREDMÉNYEK

Ez a kurzus a hallgatók számára a szükséges készségeket a következő célokra:

A számítógépes hálózatokban dolgozó IKT-szakembereként dolgozni.A minősítéshez kapcsolódó lehetséges munkakörök a következők: Hálózati adminisztrátor, informatikai rendszergazda, informatikai műveletek adminisztrátora, hálózati szolgáltatások adminisztrátora, hálózati támogató koordinátor, hálózati műveletek elemzője, hálózatbiztonsági koordinátor, hálózati e-business koordinátorA foglalkoztatáshoz való hozzáférés elősegítése, ideértve a kisvállalkozások létrehozásátA többi oktatási intézményben végzett tanulmányok előfutára.ÁTTEKINTÉS... [-]
Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Unity College Australia

A BSB50215 Business Diploma (BSB50215) tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni mások munkáját, vagy hozzáadni értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyakorlato ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A BSB50215 Business Diploma (BSB50215) tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni mások munkáját, vagy hozzáadni értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyakorlatokat.

Ez a minősítés tükrözi azon személyek szerepét, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek számos olyan környezetben, akik készségük továbbfejlesztésére törekszenek az üzleti funkciók széles körében. Ez a képesítés megfelel azoknak az egyéneknek is, akiknek kevés vagy semmilyen szakmai tapasztalata van, de rendelkeznek olyan elméleti üzleti készségekkel és ismeretekkel, amelyeket tovább kívánnak fejleszteni, hogy további oktatási és foglalkoztatási lehetőségeket teremtsenek.... [-]

Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
8 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Unity College Australia

A BSB50215 Business Diploma (BSB50215) tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni mások munkáját, vagy hozzáadni értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyakorlato ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A BSB50215 Business Diploma (BSB50215) tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni mások munkáját, vagy hozzáadni értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyakorlatokat.

Ez a minősítés tükrözi azon személyek szerepét, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek számos olyan környezetben, akik készségük továbbfejlesztésére törekszenek az üzleti funkciók széles körében. Ez a képesítés megfelel azoknak az egyéneknek is, akiknek kevés vagy semmilyen szakmai tapasztalata van, de rendelkeznek olyan elméleti üzleti készségekkel és ismeretekkel, amelyeket tovább kívánnak fejleszteni, hogy további oktatási és foglalkoztatási lehetőségeket teremtsenek.... [-]

Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
8 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Unity College Australia

A BSB51915 oklevél vezetés és menedzsment tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni a mások munkáját, vagy hozzáadott értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyak ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A BSB51915 oklevél vezetés és menedzsment tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni a mások munkáját, vagy hozzáadott értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyakorlatokat. Ezen a szinten a vezetők vezetést és iránymutatást adnak másoknak, és felelősséget vállalnak a csapat hatékony működéséért és teljesítményéért és munkájának eredményeiért.

EREDMÉNYEK

A szakképesítést végző hallgatók különböző irányítási és / vagy felügyeleti szerepeket vállalhatnak. A munkakörök és címek különböző ágazatokban különböznek.

ÁTTEKINTÉS

A változó munkahely a Menedzserek és csapataik számára jelentősen eltérő szerepet játszott. A felügyeletet irányító, irányító és fenntartó hagyományos szakismeretektől eltérően a csapatvezető felelős a coachingért, megkönnyítve és fejlesztve a csapat együttműködését egy stratégiai keretben.... [-]

Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

Unity College Australia

A Keresztény Minisztérium és Teológia tanfolyam 10435NAT Advanced Diploma célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kommunikálni az evangéliumot, és szolgálni a közösséget ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A Keresztény Minisztérium és Teológia tanfolyam 10435NAT Advanced Diploma célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kommunikálni az evangéliumot, és szolgálni a közösséget mind a hivatalos keresztyén szolgálatban, mind a munkahelyen. A kurzus vezetőket vezet a keresztény szolgálat különböző területein a helyi egyház, a keresztény szervezet és / vagy a munkahely szempontjából.

EREDMÉNYEK

Ez a kurzus a diákokat:

A Biblia mélyebb megértése és alkalmazásaMagas szintű készségek a teológiai gondolkodásban és az etikus döntéshozatalbanNagyon fejlett kommunikáció (különösen a bibliai fogalmak kommunikációjában) és az emberek irányítási ismereteiLelkipásztori gondozás, fejlett vezetés és szolgálat készségek szívvel Isten és emberek számáraGyakorlati lehetőség a speciális minisztériumi készségek továbbfejlesztéséreÁTTEKINTÉS... [-]
Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Unity College Australia

A BSB50215 Business Diploma (BSB50215) tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni mások munkáját, vagy hozzáadni értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyakorlato ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A BSB50215 Business Diploma (BSB50215) tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni mások munkáját, vagy hozzáadni értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyakorlatokat.

Ez a minősítés tükrözi azon személyek szerepét, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek számos olyan környezetben, akik készségük továbbfejlesztésére törekszenek az üzleti funkciók széles körében. Ez a képesítés megfelel azoknak az egyéneknek is, akiknek kevés vagy semmilyen szakmai tapasztalata van, de rendelkeznek olyan elméleti üzleti készségekkel és ismeretekkel, amelyeket tovább kívánnak fejleszteni, hogy további oktatási és foglalkoztatási lehetőségeket teremtsenek.... [-]

Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
8 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Oklevél

Unity College Australia

Ez a program gyakorlati technikai alapot biztosít az informatikai diploma tanfolyamokhoz. Ez a kurzus megfelel az IKT diplomásoknak is, akik gyakorlati ismeretekkel kíván ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A tudás és készségek fejlesztése az információs és kommunikációs technológia (IKT) használatában. Ez a kurzus megkapja a diákokat az IKT-ban - már nem a felhasználók. Ez a program gyakorlati technikai alapot biztosít az informatikai diploma tanfolyamokhoz.

Ez a kurzus megfelel az IKT diplomásoknak is, akik gyakorlati ismeretekkel kívánják javítani a PC és a szerver területén, valamint azokkal a gyakorlati készségekkel rendelkezőknek, akik formális ausztrál IT-minősítést szeretnének szerezni.

EREDMÉNYEK

Ez az IKT kurzus biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket a következő célokra:

Az IKT-technikusként való munkaSzámos IKT-támogatási szerepkör (pl. Felhasználó, műveletek, PC, technikai és / vagy ügyfél)A foglalkoztatáshoz való hozzáférés megkönnyítése, ideértve a kisvállalkozások létrehozását isA magasabb szintű tanulmányok előfutára.ÁTTEKINTÉS... [-]
Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
Unity College Australia

A CUA30915 III. Tanúsítvány a zenei iparban, melyet a Kreatív Minisztériumok Program keretében nyújtanak, célja, hogy lehetőséget biztosítson az emberek számára arra, hog ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A CUA30915 III. Tanúsítvány a zenei iparban, melyet a Kreatív Minisztériumok Program keretében nyújtanak, célja, hogy lehetőséget biztosítson az emberek számára arra, hogy készségeket és tudást fejlesszenek ki a keresztény zenei szolgálat érdekében. A programot befejezõ hallgatók a III. Vagy a IV. Tanúsítványban a III. Vagy a IV. Tanúsítványban szerezhetnek egy CUA30915 Tanúsítvány III.

A program a zenei készségekben részt vevő egyéneket képezi, valamint megerősíti ezeknek a képességét, hogy ezeket a keresztény hitükkel összefüggésben megvalósítsa. Ez a program általában a kortárs zenei fókuszon keresztül érkezik, de alapot nyújt a zenei zenei műfajok további zenei tanulmányozásához.... [-]

Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
Unity College Australia

A 10433NAT bizonyítvány IV a keresztény minisztérium és a teológia tanfolyam célja, hogy a hallgatók képesek élni a hatékony keresztény élet, kommunikálni az evangéliumot ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

A 10433NAT bizonyítvány IV a keresztény minisztérium és a teológia tanfolyam célja, hogy a hallgatók képesek élni a hatékony keresztény élet, kommunikálni az evangéliumot, és szolgálják a közösség és a munka. Ez a kurzus a potenciális vezetőket a helyi gyülekezet, a keresztény szervezet és a munkahely szempontjából érdekes keresztény szolgálatok körében képezi majd.

EREDMÉNYEK

Ez a kurzus a diákokat:

A Biblia gyakorlati megértéseA megnövekedett képesség hallgatni Istentől és ismerni a Szentlélek működésétAlapítvány biblikus gondolkodásra és etikus döntések meghozataláraKompetencia a kommunikációban (különösen a bibliai fogalmak közlésében), a konfliktuskezelés és az emberek irányítási készségeiLelkipásztori szolgálat és szolgálat készségek szívvel Isten és emberek számáraÁTTEKINTÉS... [-]
Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Unity College Australia

Az ELICOS - 089714G Általános angol nyelvtanfolyam célja, hogy készségeket és ismereteket biztosítson az általános célú angol nyelv használatában. Magában foglalja a tudo ... [+]

Tanfolyam körvonalAIMS

Az ELICOS - 089714G Általános angol nyelvtanfolyam célja, hogy készségeket és ismereteket biztosítson az általános célú angol nyelv használatában. Magában foglalja a tudományos célokat, de nem korlátozódik ezekre a célokra. Az Intermediate, Upper Intermediate és a Advanced modulok lehetőséget biztosítanak a diákoknak arra, hogy a diák érdeklődésére vonatkozó angol nyelvterületekre összpontosítsanak.

EREDMÉNYEK

Az ELICOS - általános angol nyelvtanfolyam a hallgatók számára biztosítja a szükséges angol nyelvtudást a következő célokra:

Oktatási, szakmai és társadalmi célok elérésének megkönnyítése.A foglalkoztatáshoz való hozzáférés megkönnyítése a nyelvtudás fejlesztése révén.A tanuló hatékony működésének fokozása az ausztrál közösségben.Az angol nyelvtudás követelményeinek kielégítése a kultúrák közötti szervezetek számára.Felkészülés más tanulmányok elvégzésére a Unity College Australia .Ausztrálián kívüli egyéb oktatási intézmények tanulmányainak előkészítése.ÁTTEKINTÉS... [-]
Ausztrália Queanbeyan
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Unity College Australia
Address
Churches Centre, Belconnen, Benjamin Way, Belconnen
Queanbeyan, New South Wales, Ausztrália
Honlap
Telefonszám
+61 2 6161 0050