Unity College Australia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Látomás
Unity College Australia regisztrált szakközépiskolai kollégium, amelynek célja, hogy az embereket keresztény környezetben dolgozzon fel munka, érdeklődés vagy szolgálat céljából.

Küldetés

Küldetésünk, hogy olyan képzést biztosítsunk, amely:
 • releváns és jó minőségű
 • segíti a diákokat a munkahelyi kiválóság elérésében
 • fejleszti tudatosságát mások igényeiről és készségeiről, amelyek megfelelően reagálnak
 • elősegíti a keresztyén hit saját és társadalomhoz való hozzájárulását
 • elősegíti a személyes érettséget és a karakterek fejlődését, ami ahhoz vezet, hogy képesek hatékonyan hozzájárulni a társadalom egészéhez

Nyilatkozat a hitről

A Unity College Australia a keresztény egyház fő irányvonalaként doktrinális módon a szentírások inspirációjával és tekintélyével, az evangélium hirdetésével és Jézus Krisztus minden emberi szükséglet kielégítésével kapcsolatos elkötelezettségéért felelős. Alapvető hiteink a templom hagyományos kegyelméből származnak (Nicene és Apostolok).

Főiskolai Ethos

Unity College Australia elkötelezett amellett, hogy minőségi szakoktatási és képzési programokat nyújtson egy keresztény nézőpontból, amelynek célja az emberek számára, hogy hatékonyan hozzájáruljanak a kortárs társadalomhoz.
Unity College Australia programjai a következőkre törekszenek:
 • az akadémiai kiválóság (a tudás és a készségek elsajátításához és fejlesztéséhez szükséges szellemi fegyelem és szakértelem fejlesztése, valamint a továbbképzés alapja)
 • szakképzettség (gyakorlati készségek és módszerek, amelyek kapcsolódnak a keresztény szolgálathoz és / vagy a munkához kapcsolódó képességekhez) és
 • karakterfejlesztés - a személyes jellegű növekedés a kereszténység alapjain alapul.
A szakmai eredményeket a keresztény szolgálat szolgálatától és vezetőitől az illetékes közösség (az információs technológia, a közösséggondozás, a menedzsment és a kreatív művészetek) kompetens, professzionális szolgálatáig terjed. Unity College Australia egy kifejezetten keresztény nevelési filozófiát követ, amely az élet és a munka minden területére alkalmazható elveken nyugszik.
Ez magában foglalja a kereszténység által szervezett tanfolyamokat, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a keresztény élet gyakorlatilag mások szolgálatában való alkalmazását. A kollégium általános szakképzései minden nemzetiségű, vallási és kulturális háttérrel rendelkező diákok számára nyitottak. Mivel a kereszt-felekezeti és független a kollégium abban a helyzetben van, hogy felkéri a diákokat a keresztény patakok széles keresztmetszetéről.

értékek

A kezdeti értékek minden kurzusunkra érvényesek:
 • Üdvözöljük: Olyan környezetet akarunk biztosítani, amely minden hallgató számára üdvözöl.
 • Kapcsolat: A foglalkoztatás és a minisztérium hatékonysága erős kapcsolatokból ered. Célunk, hogy szoros kapcsolatokat és tartós barátságokat alakítsunk ki a diákok, a személyzet és a környező közösség között.
 • Fontosság: A Főiskola fontosnak és profetikusnak tartja társadalmunkat. Korunk fókusza, és számos kulturális kifejezést kíván felvenni.
 • Kiválóság: A Főiskola a kiválóságra törekszik, nem a saját érdekében, hanem a mi Isten iránti dicsőségünk és az egyházban és a tágabb közösségben betartott odaadásunkban.
 • Piactér: A Főiskola elkötelezett abban, hogy hatékony képzést nyújtson a társadalom munkahelyeiben és piacain történő alkalmazáshoz.
 • Egész személy: Úgy véljük, hogy a képzés nem csak a tudás és a készségek elsajátítását jelenti, és a karakter és a spirituális fejlődés a tanulás és a személyes fejlődés fontos elemei.
A következő értékek különösen alkalmazandók a keresztény minisztériumi kurzusokra:
 • Egység: A Főiskola transz-felekezeti és nyitott Krisztus minden testületének tagjai és a szélesebb közösség számára, akik elkötelezik magukat ethosunk és értékeink iránt. Törekszünk arra, hogy az egyházat és a kiegészítőket szolgáljuk, nem pedig a mások által végzett tevékenységeket.
 • A Királyság: Vágyunk arra, hogy az emberek elkötelezettek legyenek Isten királyságának szolgálatában, akár az egyház, a munkahely vagy a piacon keresztül.
 • Az egyház: Bátorítjuk a hívők és a gyülekezetek helyi gyülekezeteiben való részvételt.
 • Kreativitás: A Főiskola célja, hogy tükrözze és ápolja azt a kreativitást, amelyet Isten ad nekünk. Keressük a keresztény kreatív élményt.
 • Minisztérium készségek: A Főiskola elkötelezett a hatékony minisztérium készségek fejlesztése a diákok életében.
 • Isten fókuszált: Hiszünk abban, hogy folyamatosan bensőséges kapcsolatot kell kialakítanunk az Élő Istennel. Ez magában foglalja a szenvedély fejlődését, hogy jobban megértsük és alkalmazzuk Isten Igéjét.
 • Az evangélium: A kollégium doktrinalis alapja a megalapozott keresztény hit (Nicene, Apostolok). A hit ügyein alapvető fontosságot és toleranciát keresünk a nem alapvető fontosságú kérdésekben.
 • Szentlélek: Hisszük, hogy a szolgálat a leghatékonyabb, ha a Szentlélek felhatalmazása alatt történik. Szeretnénk látni Isten természetfeletti jelenlétét a munkahelyén belül és azokon az életeken, akik kapcsolatba kerülnek a kollégiummal

Történelem

Az Unity College-t 1995-ben alapították Canberrában, Ausztráliában, és alapjai a helyi egyházak helyi szintű minisztériumi képzésének. A Unity College nevét úgy választották ki, hogy tükrözze a Canberrában működő egyházak közötti egységet, hogy összegyűjtsék erőforrásaikat, és csak a fővárosokban nagyobb egyházak által biztosított edzést nyújtsanak.
1998-ban a kollégium megszerezte a Regisztrált Képzési Szervezet (RTO) státuszát, és kormányzati akkreditált képzést indított, különös tekintettel a keresztény szolgálatra és a kreatív művészetekre. Azóta a kollégium országos összpontosítással foglalkozik, hogy partnerkapcsolatokon keresztül képzést biztosítson az ország más központjaiban.
2004-től kezdődően Új-Dél-Walesben, Victoria-ban, Queensland-ben, Dél-Ausztráliában, Nyugat-Ausztráliában és Tasmaniai helyszíneken vállalták, hogy tanítanak egy kiterjedt tanfolyamokon.
Az utóbbi években felmerültek a nemzetközi képzési lehetőségek is. A kollégium felismerte, hogy szükség van arra, hogy az általános közösségben keresztény világszemléletű képzésben részesüljön, és az elmúlt években jelentős számú, általánosabb szakmai eredményt adott a regisztrációs körébe. 2015-ben a főiskola ünnepelte 20. évfordulóját, és várakozással tekintünk a növekedés és fejlődés folytatására a 3. évtized során.

Helyszínek

Queanbeyan

Unity College Australia

Address
Churches Centre, Belconnen, Benjamin Way, Belconnen
Queanbeyan, Új-Dél-Wales, Ausztrália
Telefonszám
+61 2 6161 0050