Cademix Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Cademix Institute of Technology ; a premier és személyre szabott Oktatási, Kutatási és Innovációs Intézet az Európa szívében. Küldetésünk az, hogy a csúcstechnikai tudást mindenki számára elérhetővé tegyük. A Cademix középpontjában a számítógépes tervezés, a mérnöki munka, a gyártás és a vegyes média áll. Ennek eredményeként a Cademix multidiszciplináris oktatási és karriergyorsító programokat kínál széles körben a tudomány, a mérnöki munka, a menedzsment, a vállalkozás és a digitális művészet területén.

A Cademix a tervek szerint kitölti a szakadékot az Academia és az Industries között. Ezért magában foglalja az Európában szükséges speciális technológiákat és kulturális alkalmazkodást. A Cademix karriergyorsító programok párhuzamosan futnak a szakmai és a tanúsított programokkal. Továbbá célja a diplomások, valamint a posztgraduális hallgatók készségeinek fejlesztése és felgyorsítása a legigényesebb és az iparágban fizetett pozíciók felé.

Cademix magyarázta 2 perc alatt a videót

A Cademix egy Kutatási Fejlesztési és Innovációs Intézet, nyitott és teljes innovációs ciklust kínál a számítógépes technológiák területén. Mi tehát egy nyitott és teljes innovációs ciklus? Íme egy jó meghatározás: A kutatás a pénz tudássá történő átalakítását jelenti. Az innováció azonban az, hogy a tudást pénzré alakítják.

Az oktatással, a karrierfejlesztéssel, az erőforrás-befektetéssel kezdődik, és folytatódik az R-ig

Az innováció a ciklus második fele, és relevánsabb a társadalom számára. A rendelkezésre álló tudáson alapuló innovációval kezdődik. Ezután a termékfejlesztéshez és a mérnöki szolgáltatásokhoz, majd a marketinghez és az értékesítéshez vezet. Az eladás befejezése után a ciklus befejeződik, és a rendszer pénzügyi szempontból fenntartható.

Ezek meghatározzák a fő üzleti ágazatainkat. Oktatási osztályaink és kutatócsoportjaink az ipar számára szükséges személyre szabott Pathways kínálnak. A Karrierfejlesztési Központtal működnek együtt, amely tech karriergyorsító programokat kínál.

A fizika, az ICT és a mérnöki tanszék szakértelemmel rendelkezik a csúcstechnika területén, ideértve a számítógépes szimulációt, a 3D nyomtatást, az AI-t, az IoT-t, a Machine Learning-et és az ipar 4.0-t. A Digitális művészet tanszéke a számítógépes tervezéssel, a videofelvételekkel, a digitális művészettel és a multimédia témáival foglalkozik. A menedzsment innováció és vállalkozói szellem pedig a vezetés, a technológia menedzsment, a csapat és az üzleti fejlesztés területeit foglalja magában.

Az innováció oldalán a Engineering Service Consulting és a Digital Marketing Services működik, amelyek szorosan együttműködnek az Animációs Stúdiókkal és a videó előállításához teljes csővezetéket kínálnak. Noha az ágazatok mindegyike kritikus a teljes ciklus szempontjából, b2b és b2c szolgáltatásokat kínálnak, és nyitottak a nemzetközi partnerségekre is. Összességében a számítógéppel támogatott tervezéshez, a mérnöki készítéshez, a gyártáshoz és a multimédia keverékéhez kapcsolódó területek nagy részét lefedi.

Helyszínek

Bécs

Address
Donau-City-Straße,1
1220 Bécs, Bécs, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket