Read the Official Description

A Krems Duna Egyetemről

A Krems Duna Egyetem a folyamatos oktatásra szakosodott egyetem. Tanfolyamai kifejezetten a dolgozó szakemberek igényeihez igazodnak. Az egyetem exkluzív mester programokat és rövid programokat kínál öt tanulmányi területen. 93 országból érkező 9 000 diák és 20 000 diplomás tanuló szolgálja ki az európai továbbképző tanfolyamok egyik vezető szolgáltatóját. A Duna Egyetem Krems 20 éves tapasztalattal rendelkezik a posztgraduális oktatásban az innovációval és a legmagasabb minőségi követelményekkel a kutatás és oktatás területén, és az AQ Austria minőségi pecsétjét viseli.

Diákok szakmai tapasztalattal

A Krems Duna Egyetem hallgatói nagyon nagy elvárásokkal rendelkező diákok. Átlagosan 35 évig öregszik, több éves szakmai tapasztalattal és általában felsőfokú végzettséggel rendelkezik (egyetem, felsőoktatás vagy akadémia). A Krems Duna Egyetemen felkészülnek a karrierjük következő lépésére, frissítik ismereteiket, új készségeket szereznek, és fejlesztik személyes képességeiket.

Egyedi tanulási környezet

A Duna Egyetem Krems 80 km-re található Bécstől - Európa egyik legszebb kulturális vidékén, a Wachau néven. Az UNESCO világörökség részét képezi. A hallgatóknak számos lehetőségük van arra, hogy rövid vagy hosszabb ideig élhessenek Kremsben vagy az ingázási távolságon belül. Akár a Kremsbe utazik 1-2 hetes modulba, akár teljes tartózkodási helyre választ, a nemzetközi légkör felkéri az összes tanulót, hogy tanuljon a szunguláris környezetben.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Danube University Krems Faculty of Arts
Honlap
Telefonszám
+43 (0)2732 893-2255