IMC University of Applied Sciences Krems

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Alkalmazott Tudományok Tanulmánya: A diákok alakítják a jövőt.

Az IMC Fachhochschule Krems az egyik legmodernebb és legelterjedtebb alkalmazott tudományegyetem Ausztriában. Jelenleg mind a nappali, mind a részmunkaidős, 27 innovatív szakok a közgazdaságtanban és a digitalizálásban zajlanak

Első kézből a tudás átadása

Az IMC FH Krems képzése különösen praktikus, a vezetés és a puha készségek tanítása, az idegen nyelvek széles köre és a projekthez kapcsolódó munka kezelhető csoportokban és a tanárokkal közvetlen kapcsolatban áll. Az IMC FH Krems különösen érdeklődik az elsődleges tudásátadás és a diákok számára fenntartható tudásszerzés iránt. A magas színvonalú és oktatási törekvésekkel foglalkozó professzorok elkötelezett csapata motiválja a diákokat a legjobbakra és nemzetközi karrierjükre készül. Az interaktív tanuláson keresztül a diákok és a tanárok közötti közvetlen és személyes tapasztalatcsere, az egyetemekkel, kutatóintézetekkel és vállalatokkal kötött nemzetközi partnerprogramok, valamint egy átfogó szabadidős ajánlat Ausztriában az idillibb idegen környékeken, az IMC FH Krems-ben tanulva egy átmeneti élmény és tapasztalat lesz.

Élő nemzetköziesség

Az IMC FH Krems nemzetközi tapasztalata napi szinten nyilvánvaló: rendszeres kapcsolattartás több mint 140 partneregyetemmel, számos aktív partnerprogram, valamint maguk a diákok, akik 50 különböző országból származnak. Az interkulturális tapasztalatcsere, külföldi szakmai gyakorlatok, a nemzetközi kutatási projektekben való részvétel és a nemzetközi szerkesztők és látogató professzorok előadása egyszerűen része. Emellett az előadások nyelve az angol nyelv az oktatási programok mintegy felében, ami nagyon vonzó mind az osztrák, mind a nemzetközi diákok számára.

A pályafutás Kremsben kezdődik

Az IMC FH Krems egyik legfontosabb problémája a szorosan összekapcsolódó oktatás, kutatás és üzlet. Az IMC FH Krems nemcsak mint egyetemi oktatóközpontot lát, hanem állandóan kutatást és üzleti együttműködést keres. Így az Alkalmazott Tudományi Egyetem jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a hallgatók alkalmasak legyenek a munkaerőpiacra: a hallgatók 90% -a már a diploma megszerzésétől számított három hónapon belül állandó munkát végez.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Kapcsolat

IMC Krems

Cím IMC Fachhochschule Krems IMC University of Applied Sciences Krems Piaristengasse 1
A-3500 Krems an der Donau, Lower Austria, Ausztria
Honlap http://www.fh-krems.ac.at/
Telefon +43 2732 8020