Hivatalos Leírás

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diploma a vendéglátásban

A diploma a vendéglátásban


Idegen nyelvi felvétel
Vezetői képességek
Gyakorlati képzés


A Diploma a vendéglátás időtartama alatt

Tanulmányi vendéglátás és idegenforgalom Ausztriában

A Nemzetközi Turizmus Menedzsment Kollégiuma ( ITM ) egyedülálló tanulmányi programot kínál, amelyet kifejezetten olyan diákok számára készítettek, akik nemzetközi karrierjüket terveznek a szállodai és turisztikai menedzsment területén.

ITM az első olyan kollégium volt Ausztriában, ahol az angol nyelvet az oktatás nyelveként vezette be. A kollégium az osztrák oktatási minisztérium által akkreditált és jóváhagyott. A diplomások megkapják az osztrák kormány által hitelesített oklevelet. A programot angolul tanítják, és a tanulóknak lehetőségük van két további nyelv elsajátítására, amelyek segítenek abban, hogy biztonságosabbá váljanak világszerte.

ITM ambiciózus személyekkel dolgozik. Célzott diákja motivált és szentelt a vendéglátás és a szolgáltató ipar szakosodott. Egy alkalmazott tanulmányi program nyújtásával a diákok széles körű tudással rendelkeznek nemcsak a teoritikus, hanem a gyakorlati szinten is. A gyakorlati képzés a fejlesztés elengedhetetlen része az egyre növekvő iparágban. Ezért választottak operatív szállodát Campusként - ahol a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy kényelmessé és ismertté váljanak a jövőbeli munkakörnyezetükön.

A kétéves főiskolai program korlátozott és gondosan kiválasztott számú hallgató számára érhető el annak érdekében, hogy a gyakorlati és elméleti leckék alatt magas színvonalú és egyéni képzést biztosítson. Ez biztosítja, hogy az előadók az egyéni hallgatói preferenciáknak megfelelően adaptálják és testreszabják óráikat. ITM üdvözli a jövőbeli vezetőket, és arra törekszik, hogy a szükséges célok eléréséhez szükséges képzést és szükséges készségeket biztosítsa számukra.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német
  • Francia
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

ITM College and University Studies

Az ITM program hű maradt a múlt sikeres gyakorlataihoz azáltal, hogy az elméleti tudással és az elméleti tudással kombinálva erős gyakorlati expozícióra és tapasztalatra ... [+]

Főiskolai program

A lépcsőd

Az ITM program hű maradt a múlt sikeres gyakorlataihoz azáltal, hogy az elméleti tudással és az elméleti tudással kombinálva erős gyakorlati expozícióra és tapasztalatra összpontosít. Ez az, ami a diákokat készen áll a munkára az első naptól kezdve. Alumniink esküsznek, hogy a gyakorlati megközelítés támogatja belépését és későbbi növekedését szakmájukban.

Rövid sávú belépés a HLW / HLT / HLF szakemberek számára

Az EU-tól vendéglátás / idegenforgalmi iskola tanúsítvánnyal rendelkeznek. Van egy A2 vagy B1 német, francia vagy spanyol.

Egy könnyebb tanulmányi struktúrát kínálunk a belépéshez a fejlett nyelvtanuláshoz, így a 2. évfolyam diákjaival tanulnánk, és előnyös lenne, ha a jelenlegi helyzeten túlmutatunk.... [-]

Ausztria Bad Vöslau
Kérj Információt
Angol,Német,Francia,Spanyol
Nappali
2 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Lower Austria, Ausztria