ITM College and University Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diploma a vendéglátásban

A diploma a vendéglátásban


Idegen nyelvi felvétel
Vezetői képességek
Gyakorlati képzés


A Diploma a vendéglátás időtartama alatt

Tanulmányi vendéglátás és idegenforgalom Ausztriában

A Nemzetközi Turizmus Menedzsment Kollégiuma ( ITM ) egyedülálló tanulmányi programot kínál, amelyet kifejezetten olyan diákok számára készítettek, akik nemzetközi karrierjüket terveznek a szállodai és turisztikai menedzsment területén.

ITM az első olyan kollégium volt Ausztriában, ahol az angol nyelvet az oktatás nyelveként vezette be. A kollégium az osztrák oktatási minisztérium által akkreditált és jóváhagyott. A diplomások megkapják az osztrák kormány által hitelesített oklevelet. A programot angolul tanítják, és a tanulóknak lehetőségük van két további nyelv elsajátítására, amelyek segítenek abban, hogy biztonságosabbá váljanak világszerte.

ITM ambiciózus személyekkel dolgozik. Célzott diákja motivált és szentelt a vendéglátás és a szolgáltató ipar szakosodott. Egy alkalmazott tanulmányi program nyújtásával a diákok széles körű tudással rendelkeznek nemcsak a teoritikus, hanem a gyakorlati szinten is. A gyakorlati képzés a fejlesztés elengedhetetlen része az egyre növekvő iparágban. Ezért választottak operatív szállodát Campusként - ahol a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy kényelmessé és ismertté váljanak a jövőbeli munkakörnyezetükön.

A kétéves főiskolai program korlátozott és gondosan kiválasztott számú hallgató számára érhető el annak érdekében, hogy a gyakorlati és elméleti leckék alatt magas színvonalú és egyéni képzést biztosítson. Ez biztosítja, hogy az előadók az egyéni hallgatói preferenciáknak megfelelően adaptálják és testreszabják óráikat. ITM üdvözli a jövőbeli vezetőket, és arra törekszik, hogy a szükséges célok eléréséhez szükséges képzést és szükséges készségeket biztosítsa számukra.

Helyszínek

Bad Vöslau

Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Alsó-Ausztria, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: