ITM College and University Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az ITM Főiskolán

Kedves Leendő Diák!

Az ITM Főiskola igazgatójaként felkérlek Önt, hogy csatlakozzon az egyedülálló Nemzetközi Turisztikai Menedzsment (ITM) tanulmányi programhoz: kifejezetten a nemzetközi diákok számára, akik nemzetközi karrierjüket keresnek a deluxe szállodai és idegenforgalmi iparban, és kedvelik Ausztriát, mint tanulási környezetüket.

Az ITM az egyetlen és kizárólag magántulajdonban lévő Hotel és Turisztikai Főiskola Ausztriában, amelyet az osztrák oktatási minisztérium akkreditált és jóváhagyott. Az osztrák kormány által tanúsított oklevelet angol nyelven, az európai nyelvek közül választhatnak, amelyek lehetővé teszik, hogy világszerte bármilyen helyszínen készen álljon a munkára.

Mi inkább a tehetség egy kiválasztott csoportjával dolgozunk, ezért céltudójuk valaki nagyon ambiciózus, szorgalmas és érdeklődő egy kezdeti karrier megteremtéséért a vendéglátás és a szolgáltatóipar területén. Hiszünk abban, hogy a velünk való tanulásnak köszönhetően a hallgatónak ösztönző és készséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy kemény és sikeres vállalkozókká váljon, mivel a képzés tapasztalataink és a világszerte elismert osztrák vendéglátás iparának való kitettség alatt áll.

Mivel a 2 éves főiskolai programunkat korlátozott és kiválasztott vállalkozói és innovatív diákok számára kínáljuk, mindig kiváló tehetséget keresünk, hogy kizárólagos és egyéni oktatást biztosítsanak nekik.

Örömmel találkozunk Önnel, mint az ITM egyik családjával!

Mag. Hans Lichtenwagner (ITM vezérigazgató)

10 ok az ITM College-ban tanulni:

 • 30 éves siker több mint 1600 diplomás 96 különböző országból
 • Exkluzív és kényelmes campus egy nagyon vonzó és biztonságos területen
 • Tanulási központú tantermek, könyvtárak és erőforrások az egyéni és a csoportos tanulásra
 • Szakmai kar akadémiai és iparági szakértelemmel
 • Alumni hálózat mentorral és munkaközvetítéssel
 • Kisebb tanulási csoportok egyéni fókuszban
 • Híd a további nemzetközi tanulmányi lehetőségekhez
 • Szállás a szállodai szobákban teljes ellátással
 • Gyakorlat a rezidens szállodában az egész tantervben
 • Bécs kulturális hotspotja rövid távon

Diákélet

Az ITM kollégium egy kisméretű campus, amely családias légkört kínál, és mindössze 20 km-re délre fekszik Bécstől Bad Vöslau-ban. Az ITM főiskolád első napjától a nemzetközi diákközösség részese lesz. Diákjaink a világ minden tájáról származnak. Ma Ausztriából, Spanyolországból, Franciaországból, az Egyesült Királyságból, Horvátországból, Ukrajnából, Oroszországból és más európai országokból, valamint Vietnamból, Kínából, Szingapúrból, Indonéziából, Kínából, Thaiföldről, Japánból, Koreából, Indiából és még sok másból is tanulók vannak. Attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyja az ITM-et, barátja lesz a világ minden táján. Kulturális sokszínűségünk megünneplése érdekében minden félévben nemzetközi vacsorát szervezünk, ahol a diákok gasztronómiai útra késztethetik kollégáikat hazájukba. Ez a félév egyik kiemelkedő eseménye, és nagy ünneplés a különböző hátterekről és kultúrákról, ahonnan a hallgatók jönnek.

A College Garden Hotel az egyetemen modern hallgatói szobákat kínál. A szobákat a diákok igényeire tervezték.

Tanulmány Ausztriában

Ausztria tagja az Európai Uniónak és a Schengeni Szerződésnek, és határai Németországgal, Csehországgal, Szlovákiával, Magyarországgal, Szlovéniával, Olaszországgal, Svájccal és Lichtensteinnel. További információ: www.austria.info

Bécs

Bécs egy izgalmas és élettel teli város, amely minden szívbéli vágyát kínálja, és ezért a legjobb európai város, ahol élni és dolgozni. A bécsi életminőség-rangsor csúcspontja, amely a tavalyi vezető zürichi helyet tolta a második helyre.

Bad Vöslau

A fa, a víz és a bor a három legfontosabb tényező, amelyek a Bad Vöslau-t alakították ki. ez a népszerű bor-központ és gyógyhely a bécsi déli rész híres forró forrása mentén található. 25 km-re van a fővárostól, és könnyen megközelíthető vasúton vagy autóval.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Német
 • Francia
 • Spanyol

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Nemzetközi Hotel

Campus Nappali 1 - 3 év November 2018 Ausztria Bad Vöslau

Az ITM program hű maradt a múlt sikeres gyakorlataihoz azáltal, hogy az elméleti tudással és az elméleti tudással kombinálva erős gyakorlati expozícióra és tapasztalatra összpontosít. Ez az, ami a diákokat készen áll a munkára az első naptól. Alumniink esküsznek, hogy a gyakorlati megközelítés támogatja belépését és későbbi növekedését szakmájukban. [+]

Főiskolai program

A lépcsőd

Az ITM program hű maradt a múlt sikeres gyakorlataihoz azáltal, hogy az elméleti tudással és az elméleti tudással kombinálva erős gyakorlati expozícióra és tapasztalatra összpontosít. Ez az, ami a diákokat készen áll a munkára az első naptól kezdve. Alumniink esküsznek, hogy a gyakorlati megközelítés támogatja belépését és későbbi növekedését szakmájukban.

Rövid sávú belépés a HLW / HLT / HLF szakemberek számára

Az EU-tól vendéglátás / idegenforgalmi iskola tanúsítvánnyal rendelkeznek. Van egy A2 vagy B1 német, francia vagy spanyol.

Egy könnyebb tanulmányi struktúrát kínálunk a belépéshez a fejlett nyelvtanuláshoz, így a 2. évfolyam diákjaival tanulnánk, és előnyös lenne, ha a jelenlegi helyzeten túlmutatunk.... [-]


Videók

ITM Introduction

Kapcsolat

Cím Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Lower Austria, Ausztria