Tourism School Bad Gleichenberg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A közvetlen, gyors módja annak, hogy álmai munkáját - Idegenforgalmi Főiskolai Ausztriában

Turizmus oktatás Ausztria nemzetközi nagyon magas prioritású. Az idegenforgalmi iskolák Bad Gleichenberg a világ egyik legjobb képzési központok turizmus. A 4 féléves Idegenforgalmi Főiskolai is tisztán angol.

A College of Turizmus és szabadidő Tanulmányok vonatok diplomások és a fiatalok elkötelezett emberek, akik jogosultak voltak a négy félév, turisztikai szakemberek.

Különösen pontszámok az Idegenforgalmi Főiskolai vagy A tisztán angol nyelvű Főiskola Turizmus és szabadidő ipar a kompakt forma gyakorlati képzés (ténylegesen 1,5 év), amely igazodik a nemzetközi piacon.

A képzés tartalma alkalmazott hotel, rendezvény és projekt menedzsment, a nyelvek, a marketing, a recepció, utazási iroda, számviteli, üzleti, egészségügyi menedzsment, vezetés, emberi erőforrás menedzsment, fenntartható turizmus, E-marketing, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management közé intenzív gyakorlati képzés során a konyha, bár, a szolgáltatás és az élelmiszer a menetrendet.

Különösen a sok kiegészítő képzés bankett menedzser, csapos, a bor és a sör-fiatal sommelier, kávé és tea ínyencek, vagy a gondnok képzést exkluzív együttműködésben Les Clefs d'Or, valamint az energia menedzser Turisztikai jelent valós előnyöket karrier kezdete ,

Emellett iskolai nagy hangsúlyt helyeznek a gyakorlati képzésre. A házon belüli és a külső események, mint például a Sí Világbajnokság Schladming és Szocsi, a Night Race Schladming, vagy a bécsi Operabál, értékes tapasztalatot kérnek. Ezen kívül a képzéshez végzős hallgatók a nyári hónapokban több hét idegenforgalmi létesítményekben.

A következő kutak közül lehet választani: Tourism Management nyelvek

A színes együttélés az egyetemen Jelenleg élő és tanulási 300 diák 25 ország együtt az egyetemen. A diákok a turizmus Főiskolák tudja nyitni a futás kollégiumi egy- és kétágyas szoba kiadó. Közös területek hozzájárulnak a kölcsönhatás a hallgatók körében és a multikulturális együttélés. A teljes ellátás esetén svédasztalos szerepel a tandíj, a kényelmet, a rövid utat oktatási vagy A sok szabad dolgom az egyetemen, mint a tornatermek, könyvtár, kerékpárok, görkorcsolya, sportcsarnok, stb hogy az élet az egyetemen különösen vonzó.

Paths érettségi után:

lépését Top turizmus szakma és karrier a különböző szakmákban: Befejezése után a zsilipeket vannak globális karrier nyitva. Akár a nemzetközi szállodaipar, gasztronómia, a légitársaságok és a Cruise Lines, utazásszervezők, üdülőhelyek és a klubok, rendezvényszervezés hanem a szolgáltatási szektorban - diplomások turizmus Csoportok áhított foglalkoztat világszerte.

További vizsgálat: Partnerség a nemzetközi egyetemek és főiskolák lehetővé teszi a már megszerezni a Bachelor 2 félév, és a mester 5 félév. Szintén a Induló saját üzletét vagy Megszerzése egy családi vállalkozás Egy kész arra, hogy menjen át a vendéglátó-ipari minősítő vizsga és a vállalkozói vizsgálat.

Az Idegenforgalmi Főiskolai része a turizmus iskolák Bad Gleichenberg. Mivel ezek futnak a magániskolák, alkalmazás lehetséges bármikor. Szemeszter kezdete van 11 Szeptember.

Ez biztosítja a képzés:

Kompakt képzés Állás garanciája Sound Management képzés nagy gyakorlati jelentősége International elismert diplomát alternatívája a hosszú távú vizsgálatok optimális kombinációja az elmélet és a gyakorlat lépését a nemzetközi karrier a nemzetközi öregdiák-hálózat működési engedély, vállalkozók vizsgálata és négy szakma, beleértve

Mértéke hozzáadott értéket:

Diploma: Turisztikai ügyintéző / Turisztikai Kaufmann vállalkozói vizsgálat és Gastgewerbliche hivatalos gyakornoki 4: étterem vezetője, szakács, szállodai és vendéglátóipari asszisztens, utazási iroda asszisztens egyetemi felvételi, tanulmányi időszakok elismerése

Helyszínek

Bad Gleichenberg

Tourismusschulen Bad Gleichenberg

Address
Kaiser-Franz-Josef-Straße 18
8344 Bad Gleichenberg

8344 Bad Gleichenberg, Stájerország, Ausztria
Telefonszám
+43 3159 2209