University of Applied Sciences Technikum Wien

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Wolf-Dieter Grabner

Ausztria műszaki tudományi egyeteme

Eddig mintegy 9 000 diplomás és közel 4000 diák vett részt University of Applied Sciences Technikum Wien Ausztria legnagyobb, tisztán technikus egyetemek. Az oktatási kínálat 12 bachelor és 18 mesterképzésből áll, amelyek teljes munkaidős, részidős és / vagy távoktatási programokat kínálnak. A FIve programokat angolul tanítják, a többi programot csak német nyelven tartják . Az oktatási kínálat szilárd tudományos alapokon nyugszik és gyakorlatorientált is. Az UAS Technikum Wien-ben a hangsúly nem csak a magas színvonalú műszaki oktatás biztosítására, hanem az üzleti és személyes fejlődésre összpontosító témákra is. A szoros kapcsolatok és együttműködés az üzleti és az iparral a hallgatók és a diplomások számára kiváló karrierlehetőségeket kínálnak. Az elmélet és a gyakorlati alkalmazás kombinációja központi jelentőségű mind a kutatás, mind az oktatás területén. Az UAS Technikum Wien kutatási és fejlesztési tevékenységei az utóbbi években jelentősen nőttek, és jelenleg a kutatási témákra koncentrálnak:

  • Beágyazott rendszerek
  • Megújuló városi energia rendszerek,
  • Biztonságos szolgáltatások, eHealth
  • Tissue Engineering
  • Automatizálás

Az UAS Technikum Wien 1994-ben alakult, 2000-ben pedig Bécs első intézményévé vált, amely az egyetemi tudományok egyetemi státuszát kapta. 2012-ben az Európai Egyetemi Szövetség (EUA) tagjává vált és a FEEI - Villamosipari és Elektronikai Irodák Szövetségének hálózati partnere.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés Előkészítő Év »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Előkészítő Év

Pre College Program kiterjesztett kurzus

Campus Nappali Részidős October 2019 Ausztria Vienna

A jelenlegi pre-főiskolai programot négy féléves előkészítő tanfolyamra tervezték olyan nemzetközi diákok számára, akik az UAS Technikum Wien felvételi vizsgát kívánják vállalni, vagy Ausztriában tanulnak. A kibővített PCP-t kifejezetten azoknak a diákoknak tervezték, akiknek kevés vagy egyáltalán nem német nyelvtudása van.

[+]

A jelenlegi pre-főiskolai programot négy féléves előkészítő tanfolyamra tervezték olyan nemzetközi diákok számára, akik az UAS Technikum Wien felvételi vizsgát kívánják vállalni, vagy Ausztriában tanulnak. A PCP ex kifejezetten olyan diákoknak készült, akiknek kevés vagy egyáltalán nem német nyelvtudása van .

A leendő nemzetközi hallgatók intenzív kurzusokat tartanaknémetangolMatematikaFizikaSzámítástechnikaVillamosmérnökBiológia

Az előkészítő kurzus sikeres elvégzése után a diplomások a " Common German Language Reference Framework " (Német nyelvű B2) minimumkövetelményt elnyerték , és elvégezték az esetleges további vizsgákat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy pályázhassanak az UAS Technikum Wien-ben. Ez azt jelenti, hogy az előiskolai program befejezése után azonnal elkezdhet részt venni egy alapképzési vagy mesterképzési programban. A PCP elvégzése nem garantálja az UAS Technikum Wien tanulmányi programjainak befogadását. A nyelvtudás és a szakosított oktatás intenzív szintjén túlmenően a nagy üzletet a diákok közösen végzik a szabadidős tevékenységekkel, és ismerkednek Bécskel, mint potenciális tanulmányi helyet. Ugyanígy támogatást nyújtanak a bécsi "akklimatizációs fázis" alatt, és az összes szükséges alaki követelmény teljesítésével.... [-]


Videók

Technikum Wien Academy

UAS Technikum Wien

Kapcsolat
Cím
Fachhochschule Technikum Wien, Höchstädtplatz 6, 1200 Wien
Vienna, Vienna, AT
Közösségi Média