Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Inlingua Salzburg

Tanulj németül egyik legszebb város a világon, az egyik legnagyobb és legtapasztaltabb nyelviskola szervezetek világszerte. Fedezze fel Salzburg szépségét, a kulturálisan ösztönző légkör és a varázsát a környező vidéket, és ezzel egyidejűleg a lehetőséget, hogy idegen nyelvet tanulni, vagy javítani a tudás az egyik már tudja a kulturálisan ösztönző légkört.

inlingua

Salzburg - Variety & Flair

Található Európa szívében, és könnyen megközelíthető minden közlekedési eszköz, Salzburg kínál változatos megegyezett nagyon kevés más város a világon.

Világszerte ismert, mint a központ a művészet és kultúra, Wolfgang Amadeus Mozart szülővárosában sokkal többet kínál, mint a fesztiválokon a nyári és a Húsvét, színházi produkciók és múzeumi kiállítást.

Függetlenül attól, hogy egy művészeti műértő vagy egy ínyenc, komolyzenét, vagy egy turista keres kikapcsolódást, egy álmodozó vagy egy éjszakai bagoly, akkor egyszerűen csak szeretik Salzburg és a fajta kínál a látogatóknak.

Tegyen egy kellemes sétát a szűk utcák és sikátorok, a barokk város. Számtalan üzlet meghívjuk Önt, hogy némi bevásárlás, és a teraszok a világhírű kávéházak élvezheti a kilátás gyönyörű építészet a jól megőrzött történelmi városközpont és egy kis szünetet a városnézés egy finom sütemény.

A City & környéke

Miért ne keresse fel a salzburgi vár, a legnagyobb, teljesen megőrzött vár Közép-Európában vagy Hellbrunn Palace a világhírű szökőkutak? Vagy talán a romantikus Mirabell-kert és a csodálatos kilátás, vagy Mozart szülőháza a Getreidegasse ...? Salzburg is sokat kínál a természet szerelmeseinek, vagy azoknak, akik a lehetőséget, hogy pihenjen, és és sportolásra.

Csak túl a város kapui egyik legszebb természeti táj Közép-Európa tárul szemei ​​előtt. Az Alpok csak néhány kilométerre Salzburg; ott van ideális feltételeket túrázás és a síelés. Számos tó (amelyek közül sok ivóvíz minőségű), mint a Wolfgang és Fuschl nagyszerű hely lehűlni nyáron.

A Sporting Paradise

A sport nagyon fontos Salzburgban. Akár golf, lovaglás, tenisz, siklóernyőzés, úszás, vitorlázás, szörfözés, hegymászás, síelés, snowboard vagy hegyi kerékpározás - Salzburg és a környező terület ajánlat mindenki számára tartogat valamit.

Szállás

Homestay egy helyi hostfamily

Konszolidálja a tanulás és élvezhetik az osztrák kultúra és az otthoni életet. Abban inlingua Salzburg a Vendéglátó családok fogja kezelni, mint egy teljes jogú tagja a háztartásban.

Mindent együtt eszik és közös nappali található. Alternatív Salzburg széles választékát kínálja a szállodák, bed and breakfast a különböző szabványok. Örülünk, hogy segíti a kiválasztásban és fenntartás szállást. Preferenciák szállást és

transzfer szolgáltatás

/ a vasútállomás és a repülőtér Salzburg vagy München kell jó előre.

német

Extra szolgáltatások

inlingua örömmel jelenti, hogy a vezeték nélküli internet-hozzáférés minden a diákok számára ingyenes. Mindössze annyit kell magával hoznia a laptop, tablet, i-pad vagy okostelefon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

inlingua Salzburg

Ez az egyik legnépszerűbb csoportos oktatást! Tanuljon németül nagyon kis csoportokban (3-6 diákok, június, július, augusztus 03-08 diák), gyors, hatékony legyen! Nincs v ... [+]

Ez az egyik legnépszerűbb csoportos oktatást! Tanuljon németül nagyon kis csoportokban (3-6 diákok, június, július, augusztus 03-08 diák), gyors, hatékony legyen! Nincs vesztegetni való idő, az aktív beszéd gombot! A saját anyag (könyvek, CD-k, műlencse - inlingua Online tanulás, ...) mindig tudja, hol van, mit képes és milyen gyorsan haladsz. A tankönyvek és a gyakorlatok fejlesztik összhangban CEFL szintű rendszer, így ha elkészült a könyv pl 1.1. tudod elérte szint A1!

[-]
Ausztria Salzburg
Nyílt Beiratkozás
Angol,Német
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
inlingua Salzburg

Extra idő beszélni! Ezen felül a szabványos SD-persze, van extra leckét órát naponta, hogy vizsgálja felül, ismételje meg és mélyíteni a német nyelvtudás. Mint minden cso ... [+]

Extra idő beszélni! Ezen felül a szabványos SD-persze, van extra leckét órát naponta, hogy vizsgálja felül, ismételje meg és mélyíteni a német nyelvtudás. Mint minden csoportos oktatás - a módszer egyedülálló. Tanáraink fúrnak, hogy motiválja, hogy beszélni - beszéd a tanulás! A saját anyag (könyvek, CD-k, műlencse - inlingua Online tanulás, ...) mindig tudja, hol van, mit képes és milyen gyorsan haladsz. A tankönyvek és a gyakorlatok fejlesztik összhangban CEFL szintű rendszer, így ha elkészült a könyv pl 1.2. tudod elérte A2 szint!

[-]
Ausztria Salzburg
Nyílt Beiratkozás
Angol,Német
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
inlingua Salzburg

Keverjük össze a szabványos SD-csoport természetesen a luxus egyedi képzést. Kapott új állást? Kell, hogy áthelyezik Ausztriában? ... [+]

Keverjük össze a szabványos SD-csoport természetesen a luxus egyedi képzést. Kapott új állást? Kell, hogy áthelyezik Ausztriában? Azt szeretnénk, hogy ecsettel fel a szakmai német vagy csak van egy nagyon konkrét érdeklődés és szeretné javítani a német ott? Ezután az SD PLUS tökéletes az Ön számára! Ön részt vesz az általános német csoport természetesen, és azt követően, hogy egy napi találkozót a tanár hol konkrét témákra összpontosít akkor felvette magát.

[-]
Ausztria Salzburg
Nyílt Beiratkozás
Angol,Német
Nappali
Campus
Bővebben magyarul