Go For it Brussels

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szia, Jennifer vagyok

A vállalkozó, a pompomlány, a hálózatépítő és az élelmezést elkötelezett a fiatalok segítésére, akik valóban akarnak lenni. Megalapoztam a cégemet, Go For it Brussels , annak érdekében, hogy lehetőségeket teremtsen az egyetemi és a végzős hallgatók számára, hogy professzionálisan haladhassanak, miközben élvezetes élményben részesülnek.

A Go For it Brussels együtt dolgozunk egy olyan kicsi, de változatos csapatban, amely együttesen közel harminc éves tapasztalattal rendelkezik a diákokkal. Hisszük, hogy az utazás, az új kultúrák élménye, az új emberekkel való találkozás kulcsfontosságú élmények, amelyek alakíthatják ki Önt személyként, és azonnal kiválaszthatják lehetőségeiket.

Számomra az a hat hónap, amikor Franciaországban tanultam külföldön, az életem egyik legjobbja volt. Olyan keményen dolgoztam, és nem eléggé aludtam - és zöldre fordítottam az összes ruhámat, mert nem különítettem el a mosást. Anyám nem volt elégedett! De a barátaim, az általam megtanult készségek és az a bizalom, amelyet azért szereztem, hogy sok különböző dologról tudjam meg, hogy mi is igazán marad velem még évekkel később, amikor a mosásmentesítési technikám (gyakorlatilag) tökéletes . Hiszünk a minőségben és az értékek nyújtásában is, amit máshol nem szerezhet. Ezért emeltük a hangsúlyt a szakmai fejlődésre programjainkban.

Azt akarjuk, hogy az egyes hallgatók számára mélyreható élmény legyen, akár egy egész félévre külföldön vagy egy héten belül utazni, ezért minden programunkba építettünk egy portfólió készítőt: ez egy egyértelmű értékes elem, amely bemutatja a jövőbeni munkáltatót.

Ez azért van, mert a szabad wifi és az utazási alkalmazások korszakában úgy véljük, még mindig sokkal többet lehet megszerezni az utazástól, mint csupán szórakozás.

Mit csinálunk?

Csapatunk az elmúlt tizenöt évben több száz diákot adott otthonba, és több mint 130 mentorozta és mentette őket, hogy segítsenek azoknak a szuperhősöknek a növekedésében, amire szántak. Íme, milyen előnyöket jelentenek a tapasztalataikból:

  • Felejthetetlen élmény volt, teljesen megismételném
  • Amikor felvettem a posztgraduális iskolát / munkát / szakmai gyakorlatot, a gyakorlatban szerzett tapasztalataim segítettek az üzlet lezárásában
  • Sokat tanultam magamról, és betekintést nyertem a lehetséges pályafutásomba
  • Megtanultam a gyakorlati életet, és magamról.


Nincsenek kisebb tervek

Bizonyított tapasztalataink vannak a legjobb gyakorlatok biztosításával és a legjobb diákok bevonásával. Megtanítjuk diákjainknak, hogyan váljanak a legjobbakká, és mi nagy tárgyalásokat folytatunk a fogadó irodákban. Win-win! Folyamatban lévő mentori és edzői diákokat kínálunk, hogy megteremtsék a karrierjük jövőképét.


Megértés

Megkapjuk, néha nehéz elhagyni a családot és a barátait, és a munka és a tanulás között az élet kemény lehet. Ott vagyunk, és kifejlesztettük az érzékenységet és az együttérzést, hogy a hallgatók kezét tartsák a szükségletük órájában, és segítsék nekik a nehézségekkel


Helyi know-how

Erősen alapítottunk Európában, ahol már évek óta működünk és hálózunk. Nagyszerű szakmai gyakorlatokat és helyszíni látogatásokat tudunk létrehozni, mert rendelkezünk a kapcsolatokkal, hogy jól csináljuk. Számunkra a kulturális csere kezdődik, amint elkezdjük a beszélgetést, és arra ösztönözzük Önt, hogy tükrözze magát és kultúráját, és minden lépésnél felbecsülhetetlen figyelmet kapjon az interkulturális kommunikációra.

Miért Brüsszel?

EU intézmények

Brüsszel az EU politikai döntéshozatalának középpontjában áll, és az EU három fő szerve

Kormányzati ügyek

Az érdekképviseletek és az európai ügyek, csoportok, cégek és egyesületek százaiban Brüsszel a lobbisták otthona, mint Washington DC.

Nemzetközi üzlet

A nagy és a kisvállalkozások összegyűjtik az EU székhelyét

Kényelmes utazás

Több tucat olcsó repülőjárat egész Európában, valamint vonatok, buszok, minden olyan utazási lehetőség, amire vágysz.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Nyári szakmai program

Campus Nappali 6 - 10 hetek September 2019 Belgium Brussels

Miért nem használja a nyarat a folytatáshoz és a valódi élményhez az érintett területen? Brüsszel Európa kozmopolita olvasztótégelye, nagyszerű hely a nemzetközi karrierépítés megkezdéséhez. [+]

Egy olyan szakmai gyakorlat, amelyet nem akarsz hazamenni

Befogadó, teljes munkaidős szakmai gyakorlat az Ön által kiválasztott területen. Rugalmas indítás és időtartam: 8 hetes minimális tartózkodást javasolunk.

Edzni a szuperhatalmadat

Adja meg önéletrajzát egy munkatapasztalattal Európa multikulturális fővárosában. Függetlenül attól, hogy egy adott területre koncentrál, vagy nem tudja biztosan, honnan kell kezdeni, segíthetünk.

Egyéni siker terv: időt fordítunk arra, hogy ismerkedjünk meg veled, és segítünk Önnek a sikeres karrierépítésben.Internship elhelyezés: mi kérjük Önt, nem kell aggódnia a pályázati folyamat.Coaching: egy csoportban és egyben egy ülésen, megtanulhatja, hogyan lehet összekötni az utat a maeningful szakmai kapcsolatokhoz. Értékes tippeket kaphat a feladatok, az idejével és az irodán belüli kapcsolatok tárgyalásával kapcsolatban.Portfólió: vigye haza egy teljes eszköztárat a következő alkalmazáshoz. Soha ne érezd többet elveszítve!... [-]

Tanfolyamok

Féléves gyakorlat és tanulmányi programok

Campus Nappali 1 - 2 félév January 2019 Belgium Brussels

Hetente 25 órát dolgozik a választott karrier területén Brüsszelben Belgiumban. Egy csillag az önéletrajzában, amely pontokat fog szerezni a posztgraduális iskolában, kihasználja a jövőbeli állásajánlatokat, és olyan kifinomult élményt nyújt Önnek, amire a hálózatépítésben vágyott. Ugyanakkor, vegyen osztályokat és keresj hitelt a diploma felé. Négy hónap, amely megváltoztatja a világnézetét és javítja a kilátásait, bármit is választ. [+]

Tanulás külföldön - Intern - Have Fun - Fedezze fel a világot és fedezze fel magát

Titokban gyanakodsz rá, hogy nagyobb dolgokra gondolsz, de nem tudod megérteni a következő lépést? Születtél a repülésre, de tényleg szeretnéd, ha a lábad a földön?

Ne félj! Az izgalom és a tervezés egyaránt lehetséges. A kaland biztonsággal kombinálható - és meg kell!

Csatlakozzon hozzánk, hogy felfedezhesse, hogyan tudsz ragyogni és nőni.

Egy olyan szakmai gyakorlat, amelyet nem akarsz hazamenni

Hetente 25 órát dolgozik a választott karrier területén Brüsszelben Belgiumban. Egy csillag az önéletrajzában, amely pontokat fog szerezni a posztgraduális iskolában, kihasználja a jövőbeli állásajánlatokat, és olyan kifinomult élményt nyújt Önnek, amire a hálózatépítésben vágyott.... [-]


Videók

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship