Hivatalos Leírás

Szia, Jennifer vagyok

A vállalkozó, a pompomlány, a hálózatépítő és az élelmezést elkötelezett a fiatalok segítésére, akik valóban akarnak lenni. Megalapoztam a cégemet, Go For it Brussels , annak érdekében, hogy lehetőségeket teremtsen az egyetemi és a végzős hallgatók számára, hogy professzionálisan haladhassanak, miközben élvezetes élményben részesülnek.

A Go For it Brussels együtt dolgozunk egy olyan kicsi, de változatos csapatban, amely együttesen közel harminc éves tapasztalattal rendelkezik a diákokkal. Hisszük, hogy az utazás, az új kultúrák élménye, az új emberekkel való találkozás kulcsfontosságú élmények, amelyek alakíthatják ki Önt személyként, és azonnal kiválaszthatják lehetőségeiket.

Számomra az a hat hónap, amikor Franciaországban tanultam külföldön, az életem egyik legjobbja volt. Olyan keményen dolgoztam, és nem eléggé aludtam - és zöldre fordítottam az összes ruhámat, mert nem különítettem el a mosást. Anyám nem volt elégedett! De a barátaim, az általam megtanult készségek és az a bizalom, amelyet azért szereztem, hogy sok különböző dologról tudjam meg, hogy mi is igazán marad velem még évekkel később, amikor a mosásmentesítési technikám (gyakorlatilag) tökéletes . Hiszünk a minőségben és az értékek nyújtásában is, amit máshol nem szerezhet. Ezért emeltük a hangsúlyt a szakmai fejlődésre programjainkban.

Azt akarjuk, hogy az egyes hallgatók számára mélyreható élmény legyen, akár egy egész félévre külföldön vagy egy héten belül utazni, ezért minden programunkba építettünk egy portfólió készítőt: ez egy egyértelmű értékes elem, amely bemutatja a jövőbeni munkáltatót.

Ez azért van, mert a szabad wifi és az utazási alkalmazások korszakában úgy véljük, még mindig sokkal többet lehet megszerezni az utazástól, mint csupán szórakozás.

Mit csinálunk?

Csapatunk az elmúlt tizenöt évben több száz diákot adott otthonba, és több mint 130 mentorozta és mentette őket, hogy segítsenek azoknak a szuperhősöknek a növekedésében, amire szántak. Íme, milyen előnyöket jelentenek a tapasztalataikból:

  • Felejthetetlen élmény volt, teljesen megismételném
  • Amikor felvettem a posztgraduális iskolát / munkát / szakmai gyakorlatot, a gyakorlatban szerzett tapasztalataim segítettek az üzlet lezárásában
  • Sokat tanultam magamról, és betekintést nyertem a lehetséges pályafutásomba
  • Megtanultam a gyakorlati életet, és magamról.


Nincsenek kisebb tervek

Bizonyított tapasztalataink vannak a legjobb gyakorlatok biztosításával és a legjobb diákok bevonásával. Megtanítjuk diákjainknak, hogyan váljanak a legjobbakká, és mi nagy tárgyalásokat folytatunk a fogadó irodákban. Win-win! Folyamatban lévő mentori és edzői diákokat kínálunk, hogy megteremtsék a karrierjük jövőképét.


Megértés

Megkapjuk, néha nehéz elhagyni a családot és a barátait, és a munka és a tanulás között az élet kemény lehet. Ott vagyunk, és kifejlesztettük az érzékenységet és az együttérzést, hogy a hallgatók kezét tartsák a szükségletük órájában, és segítsék nekik a nehézségekkel


Helyi know-how

Erősen alapítottunk Európában, ahol már évek óta működünk és hálózunk. Nagyszerű szakmai gyakorlatokat és helyszíni látogatásokat tudunk létrehozni, mert rendelkezünk a kapcsolatokkal, hogy jól csináljuk. Számunkra a kulturális csere kezdődik, amint elkezdjük a beszélgetést, és arra ösztönözzük Önt, hogy tükrözze magát és kultúráját, és minden lépésnél felbecsülhetetlen figyelmet kapjon az interkulturális kommunikációra.

Miért Brüsszel?

EU intézmények

Brüsszel az EU politikai döntéshozatalának középpontjában áll, és az EU három fő szerve

Kormányzati ügyek

Az érdekképviseletek és az európai ügyek, csoportok, cégek és egyesületek százaiban Brüsszel a lobbisták otthona, mint Washington DC.

Nemzetközi üzlet

A nagy és a kisvállalkozások összegyűjtik az EU székhelyét

Kényelmes utazás

Több tucat olcsó repülőjárat egész Európában, valamint vonatok, buszok, minden olyan utazási lehetőség, amire vágysz.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Go For it Brussels

Miért ne használja a nyarat az önéletrajzának előrehaladásához és a valós életben szerzett tapasztalatok megszerzéséhez az Ön által érdekelt tartományban? Brüsszel Európa ... [+]

Nem fáradt, hogy böngészhessen a tapasztalatokat igénylő álláshirdetésekről? És hogyan kívánja megkapni a tapasztalatot egyébként?

Tudunk segíteni

Ha Ön egyetemi vagy posztgraduális hallgató az EU-ban, Norvégiában vagy Svájcban, akkor ez az Ön számára készült program! Segítünk Önnek az akadémiai és a szakmai világ közötti zökkenőmentes átmenetben.

Amit kapsz:

gyakornoki elhelyezés az Ön érdeklődésére számot tartó területen: az Ön számára, miután megbeszéljük, nem találja meg 100 alkalmazástkarrierfejlesztési coaching: a cv-től és a fedőlap-optimalizálástól a LinkedIn-profilodra vonatkozó tanácsadástól fogva edzeni fogunk az erősségeink megtalálásával és bemutatásával, valamint az általad hozható érték meghatározásávalhelyi tájékozódás és tanácsadás, így soha nem érezheti magát egy ismeretlen dzsungelben: mindig segítséget vagy tanácsot kérhet egy barátságos személynekIndítsa el a pólus helyzetét... [-]
Belgium Brussels
Nyílt Beiratkozás
Nappali
2 - 6 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Go For it Brussels

Ez az Ön esélye, hogy ezt a megfoghatatlan vonalat az önéletrajzodon kapd: tapasztalat! A program magában foglalja a Vesalius Főiskolára való felvételt egy rövid tudomány ... [+]

Segítünk hozzáférni a szakmai világhoz - miközben még mindig diák vagy.

Titokban gyanakodsz rá, hogy nagyobb dolgokra gondolsz, de nem tudod megérteni a következő lépést? Születtél a repülésre, de tényleg szeretnéd, ha a lábad a földön?

Egy olyan szakmai gyakorlat, amelyet nem akarsz hazamenni

Nagyszerű szakmai gyakorlatot fogunk találni Brüsszelben a profiloddal és a hálózatunkkal és hírnevünkkel. Te, a barátom, ahelyett, hogy a fejedet a falnak dörgölnéd, azon tűnődtem, hogy miért halljátok a tücsöket, miután kétszáz szervezetre jelentkeztek, vasalni fogod a ruhádat és csomagolod a táskádat. Ne hibázz: keményen kell dolgoznod, és meg kell keresned az irodád tiszteletét - ezt nem tehetjük meg önért. De rendelkezésére áll egy edző és mentor, aki útmutatást nyújt Önnek, bátorítja Önt és stratégiáját veled minden lépésben.... [-]

Belgium Brussels
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 3 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship