Hivatalos Leírás

Fel az emberek egy globális oktatási szervezet, melynek célja, hogy a világ egymáshoz szolgáltatás és a zene. Az egyedülálló kombinációja a nemzetközi utazás, szolgáltatás tanulás, vezetés fejlesztése és előadóművészetek diákok páratlan élményt valamint azt, hogy a különbség a világ egyik közösség egy időben.

1965 óta Fel az emberek nyújtott fiatalok a világ minden tájáról egyedülálló nemzetközi oktatási tapasztalat páratlan bármely más programot. Több mint 22.000 fiatal vezetők 131 országban utazott külföldre fel az emberek, és most része a globális öregdiák-hálózat.

Beépítésre, mint a 501 (c) (3) non-profit szervezet, a zene és a művészetek mindig is szerves része a hallgató tapasztalata. Ahogy a világ megváltozott, ezért is van a programban. Amint elsősorban befolyásoló közösségek keresztül zenei produkciók, a jelenlegi fel az emberek a program is foglalkozik a nagyon is valós igény a fiatalok a világ minden tájáról, hogy globális polgárok, hogy dolgozzon ki elismerését a sokféleség és a kultúrák, és megtanulják az értéket az önkéntesség, mint oly módon, hogy pozitív hatást gyakorol a világ.

Ma, a különböző egy vagy két szemesztert program veszi a résztvevők közel 20 közösségek legalább két különböző kontinensen. Minden közösségben a diákok fogják tölteni 4-7 napon belül él a befogadó családok, az önkéntes helyi non-profit vagy civil szervezetekkel, részt vett az oktatási műhelyek, a tanulás a régióban, és elvégzünk egy 2 órás professzionális színpadi show a a közösség tagjai .

Minden közösségben meglátogatjuk, mi szorosan együttműködik a szponzorok és a kijelölt kedvezményezett számára lehetővé teszik a tartós pozitív hatása révén több száz önkéntes órával végzett diákjaink. Mi marad rövid, de a hatás tartós. Keményen dolgozunk, hogy felhívják a figyelmet a helyi non-profit és civil szervezetek, valamint inspirálja a közösség tagjait, hogy vegyenek részt a közösségek és "megtalálja a hangot", hogy a pozitív hatása, helyi és globális szinten.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Up With People

Keresek egy Gap Year programot? Szeretne eltölteni 6 vagy 12 hónapig a világot járja? Fel az emberek már kínál az egyik legegyedibb Gap Year tapasztalatok fiatalok számár ... [+]

Keresek egy Gap Year programot? Szeretne eltölteni 6 vagy 12 hónapig a világot járja? Fel az emberek már kínál az egyik legegyedibb Gap Year tapasztalatok fiatalok számára a világ minden tájáról több mint öt évtizede. A változatosság a tapasztalatok kapható fel az emberek tökéletes az a személy, aki azt akarja, hogy maximalizálják a Gap Year lehetőség!

A Gap Year gyakran úgy definiálják, mint egy időszak, amikor a diákok egy kis szünetet a formális oktatás, hogy tegyen valamit, amely a személyes növekedés az utazási, a közhasznú és / vagy szakmai.

"Nem lennék az a személy, aki ma vagyok anélkül, hogy a Gap Year töltött fel az emberek között középiskolában és az egyetemen. Annyira hálás, hogy az egész évben 18 évesen költöttek a világot járja. " - UWP Alumna Juli Minnesota, USA sokak számára Gap Year venni a magas iskolai / középiskolai és az egyetemi. Mások úgy döntenek, hogy a Gap Year során egyetemi, vagy akár befejezése után fok és megkezdése előtt a karrier. Fel az emberek a diákok korosztály 17-29 így tudjuk ajánlani ezt a lehetőséget, bármikor ez megfelel a személyes és oktatási tervek!... [-]

Belgium Brüsszel Amerikai Egyesült Államok Denver
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul