Hivatalos Leírás

Bermuda College egy közösség főiskolán szentelt kínál a legmagasabb szintű tudományos és szakmai kiválóság alapján nem annyira az ember, háttér belépő - de mit volt képes elérni érettségi után. Ez egyike azon kevés közösségi főiskolák a mérete a nyugati féltekén, amely büszkélkedhet egy virtuális campus vezeték nélküli lefedettséget egyetemi szintű!

A Kollégium hozta létre az Országgyűlés Bermuda járaton keresztül a Bermuda College törvény 1974-ben egyesítésével három virágzó intézmény, a Bermuda Műszaki Intézet alakult 1956-ban, a Bermuda-Hotel és Vendéglátóipari Főiskola (1965), valamint az Akadémiai Sixth Form Központ (1967).

VISION NYILATKOZAT

Bermuda College fogják ismerni a helyi és nemzetközi központként oktatási kiválóság, mivel reagál az eltérő igényeit a közösség innovatív, minőségi oktatás és kutatás, amely lehetővé teszi a hallgatók, hogy gazdagítsa életüket szellemileg, gazdaságilag, szociálisan és kulturálisan.

Mission Statement

Bermuda College, az egyetlen felsőfokú intézmény Bermuda, elkötelezett beállítás Bermuda diák az utak a siker útján a vonatkozó átfogó tudományos és műszaki oktatás, valamint a szakmai képzés, személyes és tudományos támogató szolgáltatások, minőségi szolgáltatások, és interaktív partneri helyi és nemzetközi szervezetek.

Core Values

Elkötelezettség a diákok

Elébe hallgatói igények
Fenntartását célzó programokat át egyetemi és / vagy felkészítsen, hogy sikeres legyen a munkahelyen
Törekednünk hallgatói elégedettség és megtartása
Érték és empatikusak diákjaink; és tudatában kell lennie, hogy mit vett számukra, hogy ezen a ponton
Vonja alumni

minőségi Oktatás

ösztönzik a diákokat
Hozzon létre egy élénk, befogadó, oktatási környezet
Tartalmazza a kreativitás az osztályban
Kezelésükre stratégiák kifejlesztése a különböző tanulási stílusok
Értéket teremtsen minden diák, hogy jön a mi College
Mutassa időszerűség nyilvántartás

Elkötelezettség az alkalmazottak

Biztosítani kell a megfelelő forrásokat
Értékeljük az egyes alkalmazottak munkáját, mint egy értelmes része az egész
Adjon munkahely biztonsága
Támogassák az egyensúlyt a munka és a családi kötelezettségek
Az egészség, a wellness és a szociális tevékenységek

Tisztelet, elismerés és értékelendő

Vonni minden érdekelt felekkel a döntéseket, amelyek befolyásolják a területek
Lehetővé teszik az alkalmazottak dönt a teendők a saját szakterületükön
Ismerjék alkalmazottak helyesen cselekszik, és jutalmazza őket megfelelően
Támogatják a munkatársak és támogassák egymást, hogy a diákok és a nagyközönség

Elkötelezettség a magas színvonalú

Hogy a kötelezettséget kiemelkedő munkáját és minőségi eredményeket
Munkát végezni, hogy a hozzáadott értéket, és megfelel a kitűzött célokat
Mutasd büszke munka
Biztosítani kell, hogy minden területen működnek hatékonyan és eredményesen
Monitor programok, szolgáltatások és üzleti struktúra, hogy tartsa őket a jelenlegi
Szabványokat alkalmaznak következetesen

Stabilitás, biztonság és védelem

Használja PR eszközként forgalmazni az intézmény
Hozzon létre egy életképes szervezet
Hozzon létre egy biztonságos környezetben campus
Hozzon létre egy fokozatosan dinamikus munkakörnyezet
Hozzon létre egyértelmű írásos eljárásokkal és a munkaköri leírások
Képzést az alkalmazottak számára a szabványos működési eljárások
Tiszteld és lehetővé teszi a szólásszabadság
Fejleszteni jól meghatározott utódlási terveket minden egyes részleg

Felelősség és elszámoltathatóság

Köteleznie magát a belső és külső érdekelt felek
Vállalják, hogy a méltányosság és az igazságosság
Lehet elkötelezett végző a munkánkat
Tartsa egymás felelősségre fenntartásáért alapértékünk
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Bermuda College

Az OSHA-10 órás Építőipari képzés két (2) nap folyamán célja, hogy építési vállalkozók, a felügyelő, és a munkavállalók, a mérvadó ismeretet biztonsági és egészségügyi ké ... [+]

Az OSHA-10 órás Építőipari képzés két (2) nap folyamán célja, hogy építési vállalkozók, a felügyelő, és a munkavállalók, a mérvadó ismeretet biztonsági és egészségügyi kérdésekről az építőiparban. Kínál egy oktatási áttekintést a tíz leggyakoribb biztonsági vonatkozású területen.

Az OSHA 10 órás képzés nem tekinthető kimerítő bánásmód valamennyi biztonsági és egészségvédelmi kérdésekkel kapcsolatos építőiparban. Kiegészítő képzés lehet biztosítani az egyes munkával kapcsolatos kérdésekben.

A következő témákat fogják fedezni;

Bevezetés OSHA Zuhanásgátlás Elektromos biztonság Tűzvédelem Egyéni védőeszközök Daruk és felszerelés Egészségügyi kockázatok SDB állványok Lépcsők és létrák Ásatások Értékelés és értékelés ... [-]
Bermuda Hamilton
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 napok
Campus
Bővebben magyarul
Bermuda College

Ez a kurzus célja, hogy teljes mértékben megfelelnek minden szabályozási előírások és szabott igényeinek műveletek (pl fókuszált elhárítási). HAZWOPER biztosítja ismerete ... [+]

OSHA HAZWOPER KÉPZÉS

Ez a kurzus célja, hogy teljes mértékben megfelelnek minden szabályozási előírások és szabott igényeinek műveletek (pl fókuszált elhárítási). HAZWOPER biztosítja ismeretek és készségek szükségesek, hogy segítse a korrekciós műveleteket környező veszélyes anyagok incidens és hasznosítja kombinációja tantermi előadás és a "hands-on" asztali gyakorlatokat.

Képzési jellemzően a technikus szinten, és általában fedezi témákban, mint a veszély értékelése, jelenetkezelő, túlfolyó szabályozás és elszigetelését, alap kémia és toxikológia, egyéni védőeszközök (PPE) kiválasztása és alkalmazása, légzésvédelem, fertőtlenítő és a jelenet ellenőrzés. Egy tanulmány útmutató került kifejlesztésre, hogy kiegészítse a kurzus.... [-]

Bermuda Hamilton
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Bermuda College

Bermuda College most bújik egy további tényező. Kutatásaink azonosítja a kultúrák szempontjából egy másik fontos tényező, hogy fontolja meg, amikor a változások kezelés ... [+]

Hogy mi a program abban különbözik ...

Történelmileg, munkahelyi sokszínűség programok középpontjában az építési figyelmet és megbecsülést a különbségek faji, etnikai, nemi, vallási preferencia. Túl megismertetése és hogy szükség van a skill-épület a kultúrák közötti kapcsolatokban.

Kutatásaink azonosítja a kultúrák szempontjából is, talán a legfontosabb tényező, hogy fontolja meg, amikor kapcsolatok kezelésében a mai globális munkahelyen.

Kutatásaink épül által lefektetett alapokat CQ Pioneers Earley, Ang, és Tan (2006), Bucher (2008), és Livermore (2011). Ahhoz, hogy a kutatás, Ridley-Smith (2015) írta le a dinamikus, iteratív modell váltás, hogy léteznie kell az újonnan érkezők és a befogadó kultúra tagjai. Ez a kultúrák közötti annyira erős, hogy, ha használják, akkor minden, de biztosítja a kölcsönösen előnyös és hasznos CQ cseréje és a szervezeti eredmények. Azonban, ha bármelyik iteratív alkatrész hiányzik, mindkét entitás megtapasztalhatják az eredménye alacsony CQ és csökkent a szervezeti hatékonyság. Mint ilyen, ez természetesen elősegíti a szimbiotikus (SYM-Q ™) megközelítés kultúrák közötti kapcsolatok. A SYM-B ™ leltár értékeli amely többek között az öt kiemelt területen a legerősebb és a leggyengébb. A képzési programok, tanácsadó és coaching segít feltérképezni a tanfolyam, amely növeli a szervezeti CQ. A szervezet tagjai kötnek, "CQ számunkra!" A meglévő adatok származó kutatók fent jelzi, hogy ötféle kultúrák akadályok bemutatja a legjelentősebb munkahelyi sokszínűség kérdéseivel. Mert nézzük oktatási stratégiák a leghatékonyabb szerek eltávolítása kultúrák akadályok, ajánljuk a következő stratégiák segít összpontosítani az erőfeszítéseket ezen a területen:... [-]

Bermuda Hamilton
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 napok
Campus
On-line
Bővebben magyarul