Hivatalos Leírás

Képzés vállalkozó szellemű polgárok, az illetékes igazgatási és elkötelezett a fenntartható fejlődés a társadalom.

Készülj fel, hogy vállalják

Ihlette az osztrák modell, és alkalmazkodik a brazil valóság, a School of Management Training - EFG fontossági sorrendbe a kiválóság és az oktatás minősége, a hallgatók felkészítése a vállalkozói tevékenységet a piacon.

Amellett, hogy az alapvető középfokú oktatás, annak módszertanát biztosít szilárd képzés középpontjában az üzleti menedzsment.

Az EFG BH az egyetlen iskola Belo Horizonte olyan módszertan, amely egyesíti az alapvető tudományág a középiskolában a műszaki képzés a közigazgatásban.

Az elmúlt 20 évben, az iskola képzett több mint nyolcezer fiatal vállalkozók, és 71,9% -uk már a munkaerőpiacon, és 53,8% vezetői pozícióba a vállalat, ahol dolgoznak.

Az iskola, amely megkezdte a meghajtó Belo Horizonte, jelen van 14 másik bányavárosok és számít most egy új üzem São Luis, Maranhão.

Ez a gyakorlatban mit tanulni

Amellett, hogy a szervezett tanfolyamok Management Training School, a tanulónak a lehetőséget, hogy megtapasztalják a mindennapi életben a szervezetek fejlesztése révén a projektek, amelyek részei a tanfolyam program: Practice Firm Project és az üzleti tervet.

High School Főiskola

Amellett, hogy a magas iskolai tantárgyak, a Management Training School kínál a hallgató a lehetőséget, hogy megismerjék a fő területei a menedzsment operatív szinten, vezetői és stratégiai, hogy előkészítse tovább a munkaerőpiacon.

műszaki tanfolyam adminisztráció

A műszaki pálya in Business Administration, hangsúlyt fektetve a Business Management célja, hogy az emberek igyekeznek fejleszteni a vállalkozói és a szakemberek célja a folyamatos javítása és a képesítés cselekedni hozzáértő a különböző üzleti szektorokban.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Ez egy iskola közepes + műszaki oktatás menedzsment, amelynek középpontjában a vállalkozás és menedzsment, amely felkészíti a diákokat, hogy vállalja a jövőjüket. ... [+]

Ez egy iskola közepes + műszaki oktatás menedzsment, amelynek középpontjában a vállalkozás és menedzsment, amely felkészíti a diákokat, hogy vállalja a jövőjüket. A kiválasztási folyamat éves felvételt a diákok belépő 1. évben a középiskolában.

Strukturális projektek

Mentoring projekt (1 év): Ez biztosítja az első kapcsolatot az üzleti világban, amely lehetővé teszi a hallgató, hogy elsajátítsák az alapvető fogalmak menedzsment és vállalkozás. Ez a tapasztalat tette lehetővé találkozókat vállalkozók, szakmai látogatások és az interdiszciplináris tevékenységek.

Szimulált cég (2. ÉV): Oktatástechnológiai eszközök, nemzetközileg ismert, mint gyakornoki cégek vagy Virtual Enterprise, amely lehetővé teszi, hogy vonja be az elméletek a vezetés a gyakorlat az üzleti tevékenységek egy szimulált virtuális piac, kapcsolódik a hálózathoz 7500 Szimulált Vállalatok jelen az öt kontinensen. ... [-]

Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Processo Seletivo 2016