Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Képzés vállalkozó szellemű polgárok, az illetékes igazgatási és elkötelezett a fenntartható fejlődés a társadalom.

Készülj fel, hogy vállalják

Ihlette az osztrák modell, és alkalmazkodik a brazil valóság, a School of Management Training - EFG fontossági sorrendbe a kiválóság és az oktatás minősége, a hallgatók felkészítése a vállalkozói tevékenységet a piacon.

Amellett, hogy az alapvető középfokú oktatás, annak módszertanát biztosít szilárd képzés középpontjában az üzleti menedzsment.

Az EFG BH az egyetlen iskola Belo Horizonte olyan módszertan, amely egyesíti az alapvető tudományág a középiskolában a műszaki képzés a közigazgatásban.

Az elmúlt 20 évben, az iskola képzett több mint nyolcezer fiatal vállalkozók, és 71,9% -uk már a munkaerőpiacon, és 53,8% vezetői pozícióba a vállalat, ahol dolgoznak.

Az iskola, amely megkezdte a meghajtó Belo Horizonte, jelen van 14 másik bányavárosok és számít most egy új üzem São Luis, Maranhão.

Ez a gyakorlatban mit tanulni

Amellett, hogy a szervezett tanfolyamok Management Training School, a tanulónak a lehetőséget, hogy megtapasztalják a mindennapi életben a szervezetek fejlesztése révén a projektek, amelyek részei a tanfolyam program: Practice Firm Project és az üzleti tervet.

High School Főiskola

Amellett, hogy a magas iskolai tantárgyak, a Management Training School kínál a hallgató a lehetőséget, hogy megismerjék a fő területei a menedzsment operatív szinten, vezetői és stratégiai, hogy előkészítse tovább a munkaerőpiacon.

műszaki tanfolyam adminisztráció

A műszaki pálya in Business Administration, hangsúlyt fektetve a Business Management célja, hogy az emberek igyekeznek fejleszteni a vállalkozói és a szakemberek célja a folyamatos javítása és a képesítés cselekedni hozzáértő a különböző üzleti szektorokban.

Helyszínek

Belo Horizonte

Address
Av. Barão Homem de Melo, 329 - Nova Granada

30460-090 Belo Horizonte, Minas Gerais állam, Brazília