Hivatalos Leírás

A Miami Ad School / ESPM egy iskola létrehozásának egyenlő tanítványai: más.

Különböző mert mi egy iskolában az ötletek.

2002-ben partnerség révén ESPM, a Miami Ad School érkezett Brazíliában. Abban az időben több technológiák telt, mások érkezett. Csak egy dolog nem ment át: a jó ötletek.

Most, több mint valaha, hogy kell lennie minden eszközzel. A nyomtatási viszont post. A hozzászólás fordulhat film. A film viszont csipog. És mindez viszont osztályban.

Miami Ad School / ESPM osztályok a következők: az összes integrált valós srác.

Létrehozását a térségben Copywriting tanfolyamok, Art Direction és grafikai tervezés, mind a időtartama 2 év. A közlemény Tervezés Bootcamp természetesen - az első a maga nemében az Egyesült Államok és Brazília - kemény egynegyedét. Mi is két további: Bootcamp szolgáltató ügynökségek és a Bootcamp Szociális hálózatok és elkötelezettség a fogyasztó számára. Szakemberek, akik szeretnék megérteni több mint egy témát, a Miami / ESPM Miami Pro kínálja a tanfolyamok, kurzusok rövidebb a területeken alkotás, a design, a média, az ügyfélszolgálat és a tervezés.

A Miami Ad School / ESPM egy iskola nélkül tanárok.

Van szakmai piacon: a legjobb, az úton. Gondolkodás elmék, akik tanítják a gyakorlatban az alkotási folyamat a nagy ügynökségek. Után megy át itt, a tanuló elhagyja kész, és a legjobb: tiszteletben tartják. Itt tanított hivatal szakemberei: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, a Publicis, Afrika és mások.

Copywriters, művészeti vezetők és a tervezők jönnek tanítani. Copywriters, művészeti vezetők és a tervezők jönnek ki készen áll a munkára.

A Miami Ad School / ESPM az a hely, a kíváncsi, az elégedetlen, a fáradhatatlan. Azok számára, akik többet akarnak.

Üdvözöljük Misfits a világnak szüksége van az Ön elképzeléseit.

Furcsa angolul? Nem kéne. A Miami Ad School / ESPM egy átfogó iskolában, ahol a diákokat, futtatható a világon, és a legjobbaktól tanulni ügynökségek olyan helyeken, mint New York, London, Hamburg és még sokan mások. És ellentétben azzal, amit sokan úgy vélik, hogy van egy jó ötlete nem kell tanulni, meg kell felejteni.

Mi vagyunk a világ első iskola, amely a fő módszer, hogy elfelejt.

Míg mások tanítják be a szabályokat, megtanítjuk nekik, hogy megtörjük a szabályokat. Míg mások tanítani, hogy keressen egy szöget, azt tanította, hogy néz ki mindenki.

Nincs képlet, idegenkednek képletek. És így az iskola legértékesebb alkotása. Már megnyert CLIO, Cannes, egy műsorban, a D & AD, Young Guns, többek között.

A Miami Ad School / ESPM egy iskola létrehozása, amely megadja a vér azok számára, akik vért a szemükben. Itt a megfelelő hely, hogy nyugtalan, elégedetlen, kíváncsi.

Csak ezután lehet fejlődni, és ugyanolyan jó ötlet: egyedülálló.

A Miami Ad School / ESPM A hotel tanfolyamok Sao Paulo és Rio! De semmi sem akadályozza meg tanulhassanak minden sarkából a világ, amelyben az iskola a leányvállalatok és partnerségek. Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a Miami / ESPM ága Európában találni iskolákban Madridban, Hamburgban és Berlinben. Az Egyesült Államok tanulhat a városok Miami, Minneapolis, New Yorkban és San Franciscóban. A lehetőség, hogy megfeleljen az új kultúrákat és embereket, és élesíteni a kreatív képességek, itt van! Iskolások Brazíliából és mindenhol utazni a világban, tanuló és dolgozó legismertebb és legtöbbet díjazott ügynökségek a világ.

A Miami Ad School / ESPM kínál a negyed kirándulás programot, akkor válassza ki az úticélt, és csatlakozzanak a fejét az utazás! Ezzel a programmal, a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza a partner intézmények (a 6. negyedévben természetesen), vagy egy szakmai csere (a 7. negyedév).

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Miami Ad School - Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um cu ... [+]

Design Gráfico

Sabe o que o Rio de Janeiro tem a ver com o Design Gráfico? Tudo.

Da calçada de Copacabana às curvas do Pão de Açúcar, das cores da Rocinha, até a beleza colossal do Cristo. Tudo é design.

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um currículo que reúne os fundamentos do design gráfico com novas disciplinas (user experience, motion e digital) e o pensamento criativo.

Assim, você vai poder trabalhar em lugares onde suas boas ideias são bem-vindas: escritórios de design, agências de publicidade, produtoras.

Afinal, o design gráfico é isto: a união da inspiração certa com uma grande ideia. E cá, pra nós, a inspiração o Rio de Janeiro te dá, as boas ideias a Miami Ad School/ESPM te ensina.... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Miami Ad School - Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM um diretor de arte é feito do jeito que o mercado pede: completo. A Miami Ad School/ESPM é uma escola de excelência global. Aqui você vai aprende ... [+]

Direção de Arte

Mais do que deixar bonito, é preciso pensar criativamente.

Na Miami Ad School/ESPM um diretor de arte é feito do jeito que o mercado pede: completo.

Fazer o layout não é mais suficiente. Um diretor de arte precisa saber criar, conceituar e até escrever.

Como se isso já não bastasse, você pode aprender numa das cidades mais bonitas do Brasil: o Rio de Janeiro. Os olhos do mundo estão voltados para cá.

Que tal voltar seus olhos para o mundo? A Miami Ad School/ESPM é uma escola de excelência global. Aqui você vai aprender a fazer, refazer e fazer de novo. Depois disso, você vai poder levar sua carreira pra onde você quiser. Dizem que para brilhar é preciso estar no lugar certo, na hora certa. Então se você ainda não acordou, aqui vai uma dica: A hora é agora. O lugar é o Rio de Janeiro.... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Miami Ad School - Rio de Janeiro

No curso de Redação Publicitária além de criar, você vai aprender a escrever. Ou seja, na Miami Ad School/ESPM Rio você vai escrever e, acima de tudo, aprender. Só aqui v ... [+]

Redação Publicitária

Inspire-se.

No curso de Redação Publicitária além de criar, você vai aprender a escrever.

Aprender que escrever é um exercício de carpintaria. Aqui é preciso talhar cada detalhe, até conseguir algo brilhante.

Aprender que escrever é um exercício de desapego. Aqui é preciso saber jogar fora, até conseguir algo único.

Aprender que escrever é um exercício de repetição. Aqui é preciso fazer sempre mais, até chegar no resultado final.

Ou seja, na Miami Ad School/ESPM Rio você vai escrever e, acima de tudo, aprender. Só aqui você encontra desafio, vida real e muita refação.

É o desafio de pensar criativamente traduzido em palavras.... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Hair

Piano

Sloth