Miami Ad School - São Paulo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miami Ad School / ESPM: legjobb iskola a reklám alkotás Ország

A Miami Ad School / ESPM egy iskola létrehozásának egyenlő tanítványai: más.

Különböző mert mi egy iskolában az ötletek.

2002-ben partnerség révén ESPM, a Miami Ad School érkezett Brazíliában. Abban az időben több technológiák telt, mások érkezett. Csak egy dolog nem ment át: a jó ötletek.

Most, több mint valaha, hogy kell lennie minden eszközzel. A nyomtatási viszont post. A hozzászólás fordulhat film. A film viszont csipog. És mindez viszont osztályban.

Miami Ad School / ESPM osztályok a következők: az összes integrált valós srác.

Létrehozását a térségben Copywriting tanfolyamok, Art Direction és grafikai tervezés, mind a időtartama 2 év. A közlemény Tervezés Bootcamp természetesen - az első a maga nemében az Egyesült Államok és Brazília - kemény egynegyedét. Mi is két további: Bootcamp szolgáltató ügynökségek és a Bootcamp Szociális hálózatok és elkötelezettség a fogyasztó számára. Szakemberek, akik szeretnék megérteni több mint egy témát, a Miami / ESPM Miami Pro kínálja a tanfolyamok, kurzusok rövidebb a területeken alkotás, a design, a média, az ügyfélszolgálat és a tervezés.

A Miami Ad School / ESPM egy iskola nélkül tanárok. Van szakmai piacon: a legjobb, az úton. Gondolkodás elmék, akik tanítják a gyakorlatban az alkotási folyamat a nagy ügynökségek. Után megy át itt, a tanuló elhagyja kész, és a legjobb: tiszteletben tartják. Taníts hivatal szakemberei Íme: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, a Publicis, Afrika és mások.

Copywriters, művészeti vezetők és a tervezők jönnek tanítani. Copywriters, művészeti vezetők és a tervezők jönnek ki készen áll a munkára.

A Miami Ad School / ESPM az a hely, a kíváncsi, az elégedetlen, a fáradhatatlan. Azok számára, akik többet akarnak.

Üdvözöljük Misfits a világnak szüksége van az Ön elképzeléseit. Furcsa angolul? Nem kéne. A Miami Ad School / ESPM egy átfogó iskolában, ahol a diákokat, futtatható a világon, és a legjobbaktól tanulni ügynökségek olyan helyeken, mint New York, London, Hamburg és még sokan mások. És ellentétben azzal, amit sokan úgy vélik, hogy van egy jó ötlete nem kell tanulni, meg kell felejteni.

Mi vagyunk a világ első iskola, amely a fő módszer, hogy elfelejt.

Míg mások tanítják be a szabályokat, megtanítjuk nekik, hogy megtörjük a szabályokat. Míg mások tanítani, hogy keressen egy szöget, azt tanította, hogy néz ki mindenki.

Nincs képlet, idegenkednek képletek. És így az iskola legértékesebb alkotása. Már megnyert CLIO, Cannes, egy műsorban, a D & AD, Young Guns, stb.

A Miami Ad School / ESPM egy iskola létrehozása, amely megadja a vér azok számára, akik vért a szemükben. Itt a megfelelő hely, hogy nyugtalan, elégedetlen, kíváncsi.

Csak ezután lehet fejlődni, és ugyanolyan jó ötlet: egyedülálló.

Helyszínek

Sao Paulo

R. Madre Cabrini, 495

Address
Rua Madre Cabrini, 495 - Vila Mariana
04020-001 Sao Paulo, São Paulo állam, Brazília
Telefonszám
+55 11 5085-4600