Hivatalos Leírás

Miami Ad School / ESPM: legjobb iskola a reklám alkotás Ország

A Miami Ad School / ESPM egy iskola létrehozásának egyenlő tanítványai: más.

Különböző mert mi egy iskolában az ötletek.

2002-ben partnerség révén ESPM, a Miami Ad School érkezett Brazíliában. Abban az időben több technológiák telt, mások érkezett. Csak egy dolog nem ment át: a jó ötletek.

Most, több mint valaha, hogy kell lennie minden eszközzel. A nyomtatási viszont post. A hozzászólás fordulhat film. A film viszont csipog. És mindez viszont osztályban.

Miami Ad School / ESPM osztályok a következők: az összes integrált valós srác.

Létrehozását a térségben Copywriting tanfolyamok, Art Direction és grafikai tervezés, mind a időtartama 2 év. A közlemény Tervezés Bootcamp természetesen - az első a maga nemében az Egyesült Államok és Brazília - kemény egynegyedét. Mi is két további: Bootcamp szolgáltató ügynökségek és a Bootcamp Szociális hálózatok és elkötelezettség a fogyasztó számára. Szakemberek, akik szeretnék megérteni több mint egy témát, a Miami / ESPM Miami Pro kínálja a tanfolyamok, kurzusok rövidebb a területeken alkotás, a design, a média, az ügyfélszolgálat és a tervezés.

A Miami Ad School / ESPM egy iskola nélkül tanárok. Van szakmai piacon: a legjobb, az úton. Gondolkodás elmék, akik tanítják a gyakorlatban az alkotási folyamat a nagy ügynökségek. Után megy át itt, a tanuló elhagyja kész, és a legjobb: tiszteletben tartják. Taníts hivatal szakemberei Íme: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, a Publicis, Afrika és mások.

Copywriters, művészeti vezetők és a tervezők jönnek tanítani. Copywriters, művészeti vezetők és a tervezők jönnek ki készen áll a munkára.

A Miami Ad School / ESPM az a hely, a kíváncsi, az elégedetlen, a fáradhatatlan. Azok számára, akik többet akarnak.

Üdvözöljük Misfits a világnak szüksége van az Ön elképzeléseit. Furcsa angolul? Nem kéne. A Miami Ad School / ESPM egy átfogó iskolában, ahol a diákokat, futtatható a világon, és a legjobbaktól tanulni ügynökségek olyan helyeken, mint New York, London, Hamburg és még sokan mások. És ellentétben azzal, amit sokan úgy vélik, hogy van egy jó ötlete nem kell tanulni, meg kell felejteni.

Mi vagyunk a világ első iskola, amely a fő módszer, hogy elfelejt.

Míg mások tanítják be a szabályokat, megtanítjuk nekik, hogy megtörjük a szabályokat. Míg mások tanítani, hogy keressen egy szöget, azt tanította, hogy néz ki mindenki.

Nincs képlet, idegenkednek képletek. És így az iskola legértékesebb alkotása. Már megnyert CLIO, Cannes, egy műsorban, a D & AD, Young Guns, stb.

A Miami Ad School / ESPM egy iskola létrehozása, amely megadja a vér azok számára, akik vért a szemükben. Itt a megfelelő hely, hogy nyugtalan, elégedetlen, kíváncsi.

Csak ezután lehet fejlődni, és ugyanolyan jó ötlet: egyedülálló.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Miami Ad School - São Paulo

O que a Miami/ESPM pode fazer por você? Montamos um currículo que reúne os fundamentos do design gráfico com novas disciplinas (user experience, motion e digital) e o pen ... [+]

Design Gráfico

Entre o caminho da esquerda e o da direita, escolha o do meio.

Quem faz Design Gráfico precisa ter uma mente inquieta. Porque escolhe mais que uma profissão, escolhe um estilo de vida. Além de estar de olho nas tendências e nos detalhes, é preciso ficar de olho nas ideias. Aprender novas maneiras de resolver problemas de comunicação cada vez mais complexos.

Porque na Miami Ad School/ESPM o Design Gráfico é assim: além da marca, embalagem, peça gráfica. Pode ser um ambiente, uma ferramenta interativa, um filme. Tudo pode ser design. Aqui o designer aprende a ser um conciliador. Juntando o simples ao complexo, o comum ao extraordinário, o comercial ao autoral, o clássico ao moderno. Transformando cada peça em um trabalho único.... [-]

Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Miami Ad School - São Paulo

Se você quer ser um diretor de arte brilhante, a Miami Ad School/ESPM é a sua academia. Aqui você vai fazer, refazer e refazer de novo. ... [+]

Direção de Arte

A Miami Ad School/ESPM é a cura para o sedentarismo criativo.

Criação é um músculo. Se você para de usar, ele atrofia. Para enfrentar o mercado, um diretor de arte precisa estar em plena forma. E isso não quer dizer só fazer um p* layout. É preciso mais.

Hoje, um diretor de arte cria, conceitua e até escreve. Isso mesmo, um diretor de arte faz tudo que um redator faz. E, de quebra, ainda precisa ter fôlego pra fazer o layout.

Mas existe um segredo para chegar a esse condicionamento? Treinando. Para ser mais específico, 2 anos treinando.

Se você quer ser um diretor de arte brilhante, a Miami Ad School/ESPM é a sua academia. Aqui você vai fazer, refazer e refazer de novo. Ou seja, suar a camiseta. Pra quando chegar a hora H, você ter gás de sobra pra dar.... [-]

Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Miami Ad School - São Paulo

No curso de Redação Publicitária da Miami Ad School/ESPM, você encontra tudo isto: desafio, vida real e, claro, muita refação. É o desafio de pensar criativamente traduzi ... [+]

Redação Publicitária

Somos comprometidos com o seu desaprendizado.

Você é amigo das palavras? Faz de novo.

Você sente prazer em escrever? Faz de novo.

Você curte escrever? Faz de novo.

Refazer. Esse é o segredo de um bom redator publicitário.

Na Miami Ad School/ESPM, gostar de escrever é pouco. Você precisa gostar de reescrever. Você precisa gostar do desafio. Você precisa gostar da vida real.

No curso de Redação Publicitária da Miami Ad School/ESPM, você encontra tudo isto: desafio, vida real e, claro, muita refação. É o desafio de pensar criativamente traduzido em palavras, e essas palavras traduzidas no seu sucesso.

PROGRAMA ... [-]
Brazília São Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Hair

Piano

Sloth