Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Létrehozása a Olinda Iskola 2010-ben volt az eredménye közötti partnerség két brazil és egy ausztrál. Volt tanár és diák kapcsolat, lett egy üzleti kombinálva építeni az egyetlen iskola alakult kifejezetten külföldieknek Brazíliában. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutassam a Olinda portugál Nyelviskola.

Kínálunk diákjaink, precíziós tanításában portugál. Is ad minden egyikük, a tapasztalat, hogy meghaladja a várakozásokat.

A figyelmet, hogy egyes tanulók igényei a legfontosabbak számunkra elsődleges szempont.

Mi különböztet meg minket más iskolák az ellátás adunk diákjainknak. A jólét és a pozitív visszajelzések motivál bennünket.

Iskola tulajdonosok élnek a helyszínen, a diákok a választ akarnak, és amikor szükséges.

A város Olinda egy történelmi gyarmati város, meredek, macskaköves utak és a színes házak, amely népszerű a művészi, kreatív és zenei közösség.

UNESCO nyilvánította egy történelmi helyszínen 1982. Röviden, ez egy gyönyörű hely.

Azoknak, akik kedvelik az impulzus egy nagy város, Recife, a gyönyörű strandok ez csak egy busszal vagy taxival, és / vagy 10 perc metróval.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Olinda School

Kínálunk rendszeres kurzusok a portugál nyelvű oktatás külföldieknek egyaránt csoport és magánórák kezdő, középhaladó és haladó tanulók. Ahhoz, hogy a legjobb tanulási ta ... [+]

Portugál nyelv oktatása külföldieknek

Kínálunk rendszeres kurzusok a portugál nyelvű oktatás külföldieknek egyaránt csoport és magánórák kezdő, középhaladó és haladó tanulók. Ahhoz, hogy a legjobb tanulási tapasztalat, csoportos tanfolyamok legfeljebb 6 fő per osztályban, és minden osztály megfelel hétfőtől péntekig.

Egyéni órák állnak rendelkezésre, és új vagy korszerű szakmai diákok, akik különös hangsúlyt, hogy bizonyos kérdésekben, és szóbeli vagy írásbeli kommunikáció, illetve magánórákat szótárak tökéletes emberek, akik kevés időt a tanulásra nyelven. Ezek az osztályok is hétköznap.

Nem kezdőknek és magán programokat a diákok kezdhetik minden hétfőn. Az abszolút kezdő, kérjük vegye fel velünk a kezdési időpontok.... [-]

Brazília Olinda
Nyílt Beiratkozás
Portuguese (Brazil)
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany