Unisul

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Unisul egy közösségi Egyetem küldetése, hogy támogassák az oktatás minden szintjén és módozatait alkotnak teljes és egész életen át tartó, az illetékes állampolgárok, elkötelezett a fejlődés a tudomány, technológia és innováció, javításához hozzájáruló társadalmi élet.

  • 3 Campuses, 7 egyetemi egységek és 77 Online Learning Centers - A több mint 50 éve, Unisul képzett több mint 150.000 szakember, több mint 50.000 projekt és részvétel fejlesztése Santa Catarina; - 30.000 diák jelenleg beiratkozott; - 100 végzős hallgatók a különböző területeken; - 42 posztgraduális (lato sensu) és MBA; - 6 Mesterképzés (szűk értelemben vett): 4 mesterek és 2 PhD - Kutatás és innováció: 4000 kedvezményezettek, 230 folyamatban lévő projektek és 95 kutatócsoportok és vonalak - Extension: ez azt mutatja, az aktív társadalmi szerepet a közösségekben, ahol a székhelye van. Jelenleg mintegy 180.000 közösségi szolgáltatások, több területen, több tucat projektek és programok.
  • 89 nemzetközi megállapodások; 23 ország az összes kontinensen

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s Nemzetközi Kapcsolatok Iroda gyűjti össze a nemzetközi program elérhető az egyetemen, amellett, hogy a vállalkozói szövetségek és partnerségek, a globális hálózatok és nemzetközivé graduális és posztgraduális hallgatók. Van egy International Center, viszonyítási kínált programok a külföldi hallgatók és tanulmány a portugál nyelv és az Exchange Office arra törekszik, hogy lehetőséget teremt a tudományos csereprogramok.

International Center

Célja, hogy elősegítse közötti kölcsönhatás brazil tanárok és a diákok külföldi az egyetemi campus, hogy ösztönözze a multikulturalizmus, lehetőségeket biztosítani az egyetemi integráció között a brazil és külföldi közösségek.

Portugál nyelv és a brazil kultúra külföldieknek - Intenzív és extenzív tanfolyamok, célzás külföldiek, akik szeretnék megtanulni a portugál nyelv és megismerni a brazil kultúra. Van egy lehetőség a blended Program amely egyesíti a virtuális oktatás a portugál, a Unisul virtuális platform PLUS tanítási. Ezért a diákok kap egy esélyt, hogy megtapasztalják a nyelv, a kultúra és az üzleti Brazíliában.

Személyre szabott programok - Programok tervezett külföldi egyetemek, más területen a tanítás szerint, hogy a projekt által választott egyes intézmények, beleértve a portugál nyelv és a brazil kultúra tanulmányok, látnivalóihoz, és tanulmányi kirándulások.

Tanfolyamok angol nyelven - Tanfolyamok tanítják az angol, a hangsúlyt az üzleti, Világgazdaság, fogyasztási cikkek, turizmus, környezetvédelem, marketing, amelynek célja a nemzetközi diákok, valamint egyetemi hallgatók, diákok és minden Unisul közösség.

Helyszínek

Florianópolis

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Florianópolis, Santa Catarina állam, Brazília
Telefonszám
+55 800 970 7000

Tubarão

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Tubarão, Santa Catarina állam, Brazília
Telefonszám
+55 800 970 7000