Hivatalos Leírás

Unisul egy közösségi Egyetem küldetése, hogy támogassák az oktatás minden szintjén és módozatait alkotnak teljes és egész életen át tartó, az illetékes állampolgárok, elkötelezett a fejlődés a tudomány, technológia és innováció, javításához hozzájáruló társadalmi élet.

  • 3 Campuses, 7 egyetemi egységek és 77 Online Learning Centers - A több mint 50 éve, Unisul képzett több mint 150.000 szakember, több mint 50.000 projekt és részvétel fejlesztése Santa Catarina; - 30.000 diák jelenleg beiratkozott; - 100 végzős hallgatók a különböző területeken; - 42 posztgraduális (lato sensu) és MBA; - 6 Mesterképzés (szűk értelemben vett): 4 mesterek és 2 PhD - Kutatás és innováció: 4000 kedvezményezettek, 230 folyamatban lévő projektek és 95 kutatócsoportok és vonalak - Extension: ez azt mutatja, az aktív társadalmi szerepet a közösségekben, ahol a székhelye van. Jelenleg mintegy 180.000 közösségi szolgáltatások, több területen, több tucat projektek és programok.
  • 89 nemzetközi megállapodások; 23 ország az összes kontinensen

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s Nemzetközi Kapcsolatok Iroda gyűjti össze a nemzetközi program elérhető az egyetemen, amellett, hogy a vállalkozói szövetségek és partnerségek, a globális hálózatok és nemzetközivé graduális és posztgraduális hallgatók. Van egy International Center, viszonyítási kínált programok a külföldi hallgatók és tanulmány a portugál nyelv és az Exchange Office arra törekszik, hogy lehetőséget teremt a tudományos csereprogramok.

International Center

Célja, hogy elősegítse közötti kölcsönhatás brazil tanárok és a diákok külföldi az egyetemi campus, hogy ösztönözze a multikulturalizmus, lehetőségeket biztosítani az egyetemi integráció között a brazil és külföldi közösségek.

Portugál nyelv és a brazil kultúra külföldieknek - Intenzív és extenzív tanfolyamok, célzás külföldiek, akik szeretnék megtanulni a portugál nyelv és megismerni a brazil kultúra. Van egy lehetőség a blended Program amely egyesíti a virtuális oktatás a portugál, a Unisul virtuális platform PLUS tanítási. Ezért a diákok kap egy esélyt, hogy megtapasztalják a nyelv, a kultúra és az üzleti Brazíliában.

Személyre szabott programok - Programok tervezett külföldi egyetemek, más területen a tanítás szerint, hogy a projekt által választott egyes intézmények, beleértve a portugál nyelv és a brazil kultúra tanulmányok, látnivalóihoz, és tanulmányi kirándulások.

Tanfolyamok angol nyelven - Tanfolyamok tanítják az angol, a hangsúlyt az üzleti, Világgazdaság, fogyasztási cikkek, turizmus, környezetvédelem, marketing, amelynek célja a nemzetközi diákok, valamint egyetemi hallgatók, diákok és minden Unisul közösség.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Unisul

A tárgyak, hogy része az Extension Kurzus nyelvek, kultúra és a brazil társadalmi-gazdasági háttere. Az alany témák változnak a brazil napjainkig és az egyetemes ügyek. E ... [+]

Tanfolyamok tanítják az angol a nemzetközi diákok, undergraduation és érettségi tanárok és a közösség egésze

A tárgyak, hogy része az Extension Kurzus nyelvek, kultúra és a brazil társadalmi-gazdasági háttere.

Az persze nem kell teljesen kitölteni. A hallgatók vehetnek más tárgyakat külön-külön. A tantárgyak előírt minden diák a világon, és tanítják az angol nyelvet képzett tanárok.

Az alany témák változnak a brazil napjainkig és az egyetemes ügyek. Explicit gazdasági globalizáció forgatókönyvek tárgyalt kérdésekben; továbbá az idegenforgalom fenntarthatóságának forgatókönyvek; emberiség és annak biológiai, társadalmi és kulturális dimenzióját; multikulturalizmus és a kulturális identitás; fogyasztanak, és a fogyasztók számára. A diákok, mint előfeltétel, folyékonyan kell beszélnie angolul annak érdekében, hogy ezek a tanfolyamok (hallás, olvasás, írás).... [-]

Brazília Florianópolis
Március 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Unisul

A portugál nyelvtanfolyam és a brazil kultúra külföldieknek (CLPCB) A Unisul várja érdeklődő diákok tanulási portugál mint második nyelv, és többet megtudni a kultúra Bra ... [+]

Nyelv és brazil kultúrát a világban

A portugál nyelvtanfolyam és a brazil kultúra külföldieknek (CLPCB) A Unisul várja érdeklődő diákok tanulási portugál mint második nyelv, és többet megtudni a kultúra Brazília, különösen a Santa Catarina és a természetes és a regionális sokszínűség szépségeit.

A CLPCB nem korlátozódik az osztályteremben. Az egész természetesen a diákok részt vesznek a különböző tanulmányi tevékenységek, mint például kirándulások, kutatását, tanfolyamok, rendezvények, többek között az intézkedések, amelyek a tudás és a brazil kultúra és a nyelv.

A diákok részt osztályok képzett tanárok, mind szerezni szakértelem portugál, és a tudás megszerzésére portugál technika alkalmazható a különböző területeken a tudás.... [-]

Brazília Florianópolis
Március 2020
Angol,Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Unisul

Programok tervezett külföldi egyetemek, más területen a tanítás szerint, hogy a projekt által választott egyes intézmények, beleértve a portugál nyelv és a brazil kultúra ... [+]

Programok tervezett külföldi egyetemek, más területen a tanítás szerint, hogy a projekt által választott egyes intézmények, beleértve a portugál nyelv és a brazil kultúra tanulmányok, látnivalóihoz, és tanulmányi kirándulások.

Unisul Nemzetközi Központ is lehetőséget nyújt a nemzetközi vállalatok és az egyetemek számára, hogy saját programokat kívánnak, ahol az International Center fogja alakítani a programot, különösen a közelgő csoport.

Mi testre a programot úgy, hogy magában tanfolyamok portugál nyelv és brazil kultúra tanulás speciális tanfolyamok egy idegen nyelv, a kulturális tevékenységek és szakmai látogatások mellett szervezi a szállás, transzfer és belső logisztika a városban.... [-]

Brazília Florianópolis
Március 2020
Angol,Portuguese (Brazil)
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul