Hivatalos Leírás

Via Mundo fő

Rólunk

Via Mundo egy brazil szervezet szakosodott kulturális oktatási és szakmai utak és programok. Ennek alapja São Luís, Maranhão, Brazília, és 1999-ben alakult a szükségességét erősödő aktivitásának kultúrák közötti csere, valamint elősegíteni Brazília és északkeleti régióban az oktatási és turisztikai célpontok.

Szervezetünk építette hírnevét, mint az egyik úttörője ügynökségek az északi és északkeleti régiók az országban annak közvetlen kapcsolatot a nemzetközi szervezetek, a kreativitás, szakmai munkájában a nemzetközi oktatás és a jó minőségű a programok és szolgáltatások.

Mivel a kezdetektől mellett a nemzetközi szervezetekkel való partnerség, Via Mundo fejlesztett helyi partnerségek általános és középiskolák, nyelviskolák, valamint a magán- és állami főiskolák és egyetemek.

2001-ben, a Via Mundo megkezdte bejövő program, a „High School Program Brazíliában” (Programa de Intercambio Kulturális no Brasil) fordult Maranhăo és a brazil északkeleti régióban a kulturális úticél a külföldi középiskolás diákok számára.

2006 óta, mi is feltöltött felsőoktatási hallgatók brazil magán főiskolák és egyetemek, azzal a szándékkal, nevelési csere magasabb szinten.

Mindezek bejövő programok elősegítik a brazil kultúra és a portugál nyelv nemzetközi szinten, és a jelenlegi brazil oktatási és turisztikai lehetőségeit a világ.

Egy másik nagy eredmény volt a partnerségek kialakítására szervezetek más brazil állam, valamint az a tény, hogy leszámítva a diákok és a szakemberek államunk, egyre több és több, az utazók más helyeken Brazíliában, és külföldről választotta Via Mundo azok kultúrák találkozásának szervezet.

Via Mundo Intercambio e Turismo büszke arra, hogy a helyi és ugyanakkor globális szervezet, hozzájárulva szélesíteni a diákok és a szakemberek távlatokat révén minőségi kulturális oktatási programok külföldön és Brazíliában.

Küldetésünk

Hogy javítsa a diákok és a szakmai életminőségének a kulturális oktatás és a munka utak és programok képesek gazdagító növekedés tapasztalatait.

Jövőképünk

Mivel egy újító és up-to-date szervezet szakosodott kulturális oktatási és szakmai utazások és külföldi programok és Brazília, valamint a referencia kiváló szolgáltatást és minőséget.

Via Mundo építette hírnevét, mint az egyik úttörője ügynökségek Northeastem régió az ország számára a közvetlen kapcsolat a nemzetközi szervezetek, a kreativitás, professionalim.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Via Mundo

A 2001-ben elindított brazíliai program (Programa de Ensino Médio no Brasil) felajánlotta a fiatal diákokat a világ minden tájáról, hogy élvezhessék a kulturális csere kü ... [+]

Mit?

A 2001-ben elindított brazíliai program (Programa de Ensino Médio no Brasil) felajánlotta a fiatal diákokat a világ minden tájáról, hogy élvezhessék a kulturális csere különleges élményét Brazíliában.

Időtartam és program indítása

Brazíliában egy ciklus (3 hónap), egy félév (5 hónap) vagy egy teljes tanév (10 hónap) közül választhat. A programot január közepén, január végén vagy július végén indíthatja el. A brazil tanév január közepén kezdődik, november végén és december elején fejeződik be, július és december / január.

Miért?

Barátságos iskolai légkörben tanulsz, helyi gazdacsaláddal tanulsz, portugálul megtanulod, élettartamú barátaidat és tiszteletet és megbecsülést nyerhetsz egy másik kultúrához. Élvezni fogja az egyszerű brazil életformát, és megtudhatja, milyen egyszerű barátkozni, miközben érettebbé válik, és új perspektívákat tanul a világról.... [-]

Brazília São Luís
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
Részidős oktatás
3 - 10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Via Mundo

Az Egyetemi Élményprogram lehetőséget nyújt arra, hogy az Egyetemen Brazíliában egy félévre vagy egész tanévre megtapasztalják. ... [+]

Mit?

Az Egyetemi Élményprogram lehetőséget nyújt arra, hogy az Egyetemen Brazíliában egy félévre vagy egész tanévre megtapasztalják.

Ön látogatói diák lesz, és a kiválasztott tanfolyam tananyagának tanulmányozása mellett portugál oktatást is kap a program első félévében.

Időtartam és program indítása

Brazíliában lehet tanulni egy félévre (5 hónap) vagy egy teljes tanévre (10 hónapra). A programot január közepén, január végén vagy július végén is elindíthatja (mind a félévben, mind az év programban).

A brazil tanév január közepén / végén kezdődik és november végén / december elején fejeződik be, július és december / január ünnepnapokon. A kurzusok általában új csoportokat nyitnak minden új félévben.... [-]

Brazília São Luís
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
Részidős oktatás
5 - 10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Via Mundo

Tanulmányi és tanulni portugál ahol a legjobban beszélt Brazília: São Luís do Maranhão. ... [+]

Mit?

Tanulmányi és tanulni portugál ahol a legjobban beszélt Brazília: São Luís do Maranhão.

Időtartam és program időpontok

Tanfolyamaink középpontjában Ön igényeinek. Te is úgy döntött, hogy mennyi ideig szeretne tanulni minimum 2 maximum 48 hétig.

Miért?

Becslések szerint, az UNESCO által a portugál egyik leggyorsabban növekvő nyelven.

Latin-Amerikában, Brazíliában a fő kereskedelmi partnere a legtöbb országban. Több diák talált munkahelyet és karrierlehetőségek miatt tudásukat portugál.

Ki?

Annak érdekében, hogy csatlakozzanak egy portugál nyelvű program, akkor kell lennie legalább 16 éves. Ismerete portugál nem szükséges.... [-]

Brazília São Luís
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
Részidős oktatás
2 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul

The world meets in Brazil. Come celebrate life.