Via Mundo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Via Mundo fő

Rólunk

Via Mundo egy brazil szervezet szakosodott kulturális oktatási és szakmai utak és programok. Ennek alapja São Luís, Maranhão, Brazília, és 1999-ben alakult a szükségességét erősödő aktivitásának kultúrák közötti csere, valamint elősegíteni Brazília és északkeleti régióban az oktatási és turisztikai célpontok.

Szervezetünk építette hírnevét, mint az egyik úttörője ügynökségek az északi és északkeleti régiók az országban annak közvetlen kapcsolatot a nemzetközi szervezetek, a kreativitás, szakmai munkájában a nemzetközi oktatás és a jó minőségű a programok és szolgáltatások.

Mivel a kezdetektől mellett a nemzetközi szervezetekkel való partnerség, Via Mundo fejlesztett helyi partnerségek általános és középiskolák, nyelviskolák, valamint a magán- és állami főiskolák és egyetemek.

2001-ben, a Via Mundo megkezdte bejövő program, a „High School Program Brazíliában” (Programa de Intercambio Kulturális no Brasil) fordult Maranhăo és a brazil északkeleti régióban a kulturális úticél a külföldi középiskolás diákok számára.

2006 óta, mi is feltöltött felsőoktatási hallgatók brazil magán főiskolák és egyetemek, azzal a szándékkal, nevelési csere magasabb szinten.

Mindezek bejövő programok elősegítik a brazil kultúra és a portugál nyelv nemzetközi szinten, és a jelenlegi brazil oktatási és turisztikai lehetőségeit a világ.

Egy másik nagy eredmény volt a partnerségek kialakítására szervezetek más brazil állam, valamint az a tény, hogy leszámítva a diákok és a szakemberek államunk, egyre több és több, az utazók más helyeken Brazíliában, és külföldről választotta Via Mundo azok kultúrák találkozásának szervezet.

Via Mundo Intercambio e Turismo büszke arra, hogy a helyi és ugyanakkor globális szervezet, hozzájárulva szélesíteni a diákok és a szakemberek távlatokat révén minőségi kulturális oktatási programok külföldön és Brazíliában.

Küldetésünk

Hogy javítsa a diákok és a szakmai életminőségének a kulturális oktatás és a munka utak és programok képesek gazdagító növekedés tapasztalatait.

Jövőképünk

Mivel egy újító és up-to-date szervezet szakosodott kulturális oktatási és szakmai utazások és külföldi programok és Brazília, valamint a referencia kiváló szolgáltatást és minőséget.

Via Mundo építette hírnevét, mint az egyik úttörője ügynökségek Northeastem régió az ország számára a közvetlen kapcsolat a nemzetközi szervezetek, a kreativitás, professionalim.

Helyszínek

São Luís

Address
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

São Luís, Maranhão állam, Brazília