Balkan Heritage Field School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

HIPA

A Balkan Heritage Field SchoolBalkan Heritage Field School (BHFS, 2003-ben kezdődött) egy olyan program a B-al Heritage Foundation (Bolgár állami, non-profit, nem kormányzati szervezet) gyakorlati oktatás területén a régészet, művészettörténet Dél-Kelet-Európában, valamint a dokumentáció, megőrzése és helyreállítása a történelmi tárgyak és emlékek, tanítani Angol, Jelenleg három balkáni országokban: Bulgária, Montenegró és Macedón Köztársaság. A program magában foglalta számos tudományos és kutatási intézmények, múzeumok és az örökség szakemberek Bulgária, Macedónia, Montenegró, USA, Kanada, Németország és Japán.

Három egyetem oda tanulmányi hitelek a diákoknak, akik részt vesznek a BHFS projektek: Új Bolgár EgyetemBulgária; Queen University, Kanada és University of California Los Angeles (UCLA) ExtensionKeresztül Intézet Field Research, USA. A résztvevők, akik nem érdekeltek a tanulmányi hitelek várhatóan nem nem kell fizetnie semmilyen tandíjat sem vesz részt a tevékenységekben, egyetemi tananyag (vizsgák, akadémiai beszámolók stb.)

2003 óta az BHFS végrehajtotta 85. mező iskolai projektek / tanfolyamok (Hosszabb ideje terjedő 1-8 hét) részt vett Több mint 1500 diák ból ből 55 ország.

Küldetésünk

A BHFS nem csak egy iskola, hanem a platform társadalmi szolidaritás előnye a kulturális örökség. Ennek alapján, a diákok, a kulturális örökség szakemberek, intézmények és helyi közösségek egymásra, és segítik egymást, hogy pozitív eredményeket az érintettek és a kulturális örökség Délkelet-Európában.

Mik az előnyök mindenki?

  • BHFS diákok - oktatás és tapasztalat és lehetőséget, hogy a szakemberek egy igazi tartós kulturális örökség projekt & New barátaival és kapcsolatok.
  • Örökség szakemberek (régészek, restaurátorok, stb) és intézmények (múzeumok, intézmények), amelyek a BHFS - további finanszírozás és támogatás munkájuk tanulmányozása és a kulturális örökség megőrzését sites / épületek / tárgyak.
  • Helyi közösségek, ahol a BHFS projektek / tanfolyamok zajlanak - Új jövedelmek és új munkahelyek és új perspektívát, és tekintse át a helyi örökség és fokozott támogatása a helyi idegenforgalmi potenciál és Interkulturális tapasztalat helyiek.

Ezt figyelembe véve, mi mindig szívesen tájékoztatják minden résztvevő bármelyik projekt, hogy csatlakozik a BHFS s / ő lesz nem csak a diák, hanem:

  • Önkéntes akár egy tudományos kutatás vagy a konzerválási-restaurálási projekt
  • támogatója a helyi gazdasági növekedés;
  • jótevője a helyi kulturális örökség.

Helyszínek

Sofia

Balkan Heritage Foundation & Field School

Address
ul. "Tulovo" 7
1504 Sofia, Szófia város tartomány, Bulgária
Telefonszám
+359 87 772 5052