Hivatalos Leírás

Üdvözöljük HRC Kulináris Akadémia

School01

A premier gasztronómiai iskola Bulgáriában!

A HRC Academy 2 éves program Kulináris Művészetek és 3 féléves program F & B menedzsment által kidolgozott oktatási és az ipar vezetői. A program teljesen tanítani angol nyelven a nemzetközi Chef oktatók. A létesítmény felszerelt state-of-the-art berendezések a konyhánkban laboratóriumok, demo színház, borospince és oktatási étterem tehetségét.

School02

A vizsgálat során a program, a diákok egy esélyt, hogy megtapasztalják Bulgária, Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban egyszerre !! A fizetett gyakornoki világszerte végbemenő néhány legszebb szállodák és éttermek, hogy felkészítse a tanulókat a valóban nemzetközi karrierjét, mint a Chef.

Az oktatás HRC Kulináris Akadémia által elismert amerikai Culinary Federation Akkreditáló Bizottság, hogy teljesíti a nemzetközi szabványok kétéves kulináris oktatásban.

School04

A ösztöndíj program biztosít ösztöndíjat legfeljebb 1.000 euró évente, és segít támogatni a tanulmányait.

Pályázatát elfogadták egész évben, és a diákok minden sarkából a világ kérheti. Következő akadémiai kezdési időpontok: március és szeptember 2016. Bízunk benne meghívja Önt a kulináris iskolába Szófia, Bulgária, így megtapasztalhatja, hogyan "nevelő méltósággal és a kiválóság".

School03
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

HRC Academy

HRC Kulináris Akadémia kínál integrált 2 éves kulináris szak moduláris felépítésűek, készítette első nemzetközi szakácsok és a legjobb oktatók kiegészítve egy szakmai az ... [+]

HRC Kulináris Akadémia kínál integrált 2 éves kulináris szak moduláris felépítésűek, készítette első nemzetközi szakácsok és a legjobb oktatók.

A teljes merítés gyakorlati oktatás átalakítását diákok szakmai képzettségi szint, nincs idő. Lesz kidolgozása parancsot a klasszikus és kortárs kulináris módszerek és technikák által létrehozott HRC egy egyedülálló sorozat gyakorlati órák. Meg fog készíteni, és megérteni a sok globális konyhák, hogy a meghajtó mai ipar.

De a főzés nem minden úgy lesz egy nagy szakács: Lesz bővíteni a horizonton a tanulás új üzleti ismeretek órákon, mint a Vezetés és szervezés, a kiadások csökkentése, az élelmiszer-fotózás, a táplálkozás és az élelmiszer-biztonság.... [-]

Bulgária Sofia
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
HRC Academy

Légy kreatív és vállalkozói menedzser a világon a Étel és Ital. Készüljön fel, hogy excel, és fejleszteni a vezetői készségek vendégszeretet. A F & B menedzsment prog ... [+]

Légy kreatív és vállalkozói menedzser a világon a Étel és Ital. Készüljön fel, hogy excel, és fejleszteni a vezetői készségek vendégszeretet. A F & B menedzsment program magában foglalja a 2 félév nálunk Szófia campus és a végleges fizetett szakmai az USA-ban.

Innováció a Trends in Food & Beverage ... A HRC Akadémia, mi a hallgatók egy alapos megértése az International Business in F & B menedzsment, étterem gazdálkodás, gasztronómiai ismeretek, készségek és a kreativitás, hogy meg tudja-e bizonyítani a innovatív ötletek egy üzleti környezetben.

Az F & B menedzsment program része egy olyan innovatív pedagógiai dinamika, amely ösztönzi a kreativitást vezetői. Minden évben, kiművelt (valódi) ipari projektek kidolgozásának lehetővé tétele a projektmenedzsment módszertan, a csoportdinamika, a vezetés és a kreativitás. Ez a tanítási módszer arra ösztönzi a diákokat, hogy csapatban dolgozni, és bizonyítani a gondolkodási képességet gyorsan egy olyan környezetben, operatív és vezetői megvalósíthatósági, valamint a pénzügyi realizmus.... [-]

Bulgária Sofia
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul