HRC Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük HRC Kulináris Akadémia

School01

A premier gasztronómiai iskola Bulgáriában!

A HRC Academy 2 éves program Kulináris Művészetek és 3 féléves program F & B menedzsment által kidolgozott oktatási és az ipar vezetői. A program teljesen tanítani angol nyelven a nemzetközi Chef oktatók. A létesítmény felszerelt state-of-the-art berendezések a konyhánkban laboratóriumok, demo színház, borospince és oktatási étterem tehetségét.

School02

A vizsgálat során a program, a diákok egy esélyt, hogy megtapasztalják Bulgária, Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban egyszerre !! A fizetett gyakornoki világszerte végbemenő néhány legszebb szállodák és éttermek, hogy felkészítse a tanulókat a valóban nemzetközi karrierjét, mint a Chef.

Az oktatás HRC Kulináris Akadémia által elismert amerikai Culinary Federation Akkreditáló Bizottság, hogy teljesíti a nemzetközi szabványok kétéves kulináris oktatásban.

School04

A ösztöndíj program biztosít ösztöndíjat legfeljebb 1.000 euró évente, és segít támogatni a tanulmányait.

Pályázatát elfogadták egész évben, és a diákok minden sarkából a világ kérheti. Következő akadémiai kezdési időpontok: március és szeptember 2016. Bízunk benne meghívja Önt a kulináris iskolába Szófia, Bulgária, így megtapasztalhatja, hogyan "nevelő méltósággal és a kiválóság".

School03

Helyszínek

Sofia

Address
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 Sofia, Szófia város tartomány, Bulgária