National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

START „Tanulás BULGÁRIA meghódítsa a világot!”

II Nemzeti kiadás, National Academy megelőző elleni szellemi migráció fiatal bolgárok! A második évben a tanárok és a diákok a Nemzeti Tudományos Akadémia „Krastyo Sarafov” szenteli hatóság és a munkája az Akadémia, hogy támogassa a presztízse bolgár felsőoktatásban. A projekt már megkezdődött egy országos turné Kyustendil (28, 29, 30 és március 31.), és folytatódik a 12 emeleten a város az országban:

  • PUPPET BEAM: Pazardzhik (április 25), Stara Zagora (25 és április 26), Plovdiv (április 27)
  • DÉL BEAM: Stara Zagora (26 és április 27) Haskovo (27 és április 28) Burgas (2. és 3.) Yambol (3 és 4), Szliven (4. és 5.)
  • ÉSZAK RAY: Varna (24 és április 25), Szilisztra (25 és április 26) Veliko Tarnovo (26. és április 27.), Gabrovo (27 és április 28), Pleven (28 és április 29)

Fiatal városi lakosok, a családok és a tanárok képesek lesznek az eredmények értékelése, négyéves képzést National Academy, látva az előadások diplomások Prof .. Plamen Markov, prof. Dr. Ivaylo Christov, prof. Bonyo Lungov és Assoc. Yasen Valchanov, és a diploma filmek diplomások a kar „Screen Arts” a Színművészeti Akadémián.

Várna, Szilisztra, Veliko Tarnovo, Gabrovo és Pleven osztály prof. Plamen Markov bemutatja előadások: "Bai Balcho emlékezés" a Balcho Neykov igazgatója prof. Plamen Markov; "TRI" Walter Uayks, staging Elitsa Yovcheva (diplomás "rendező Színházi" professzor. Plamen Markov) és a "Ők - jam session".

Pályakezdő prof. Dr. Ivaylo Hristov látogat St. Zagora, Haskovo, Burgas, Yambol és Sliven a közölt "Tévedések vígjátéka" által Uilyam Shekspir, irányított Martin Kisselov. Pazardzhik, Stara. Zagora és Plovdiv fiatal bábosok osztályából prof. Bonyo Lungov bemutatja a show-tenger „fantázia” és a diákok Assoc. Yasen Valchanov bemutatja az eredmények a „Színház a mozgás - táncszínház”, hogy a fiatal közönség Plovdiv.

Emellett az oklevél-műsorok és filmek a diákoknak a National Academy, fiatal városi lakosok látogasson ülést vezető professzorok az Akadémia, amely megismertessék velük specialitások feltételek az európai mobilitást, az előkészítés és alkalmazására vonatkozó eljárást a tanév során 2017/2018.

A konzultációs értekezletekre kerül sor a „Szabad bejárat” a mozikban a városok hosting „További Bulgária szerte a világon.”

Minden résztvevő számára az üléseken biztosított ingyenes belépés anyagok Prep útmutatók és utalványok 10% kedvezmény, ha részt vesz az egyetemi felvételi csoportos konzultációk Szófia (június és augusztus).

A teljes kampány, National Academy támaszkodik a támogatás és az együttműködés minden olyan indokolatlan tanácsadás, elérheti, és előnyös a lehető legszélesebb körű fiatal bolgárok. Tudunk együtt tud nyújtani a gyermekek egy tisztességes alternatívát maradni és fejleszteni teljesnek szakemberek és személyiségek a saját országában? „Tanult Bulgária, meghódítani a világot!” Hajtják végre nemzeti média partneri BNT és a BNR és a média partnerség Darik.

Helyszínek

Sofia

Address
Sofia 1000
108A, G. S. Rakovski St.
PO Box 100

Sofia, Szófia város tartomány, Bulgária