Airtravel Aviation Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AIR TRAVEL AVIATION ACADEMY-ben alakult, azzal a céllal, hogy mind anyagilag, mind gyakorlatilag mindenki számára a lehetőséget, hogy kap egy világszerte elismert diploma. Célunk, hogy szakmailag a vonat a diákokat, hogy a legmagasabb szintű, és felkészíti őket a tudás, a képzés és a szükséges ismeretek, hogy biztosítani tudjuk a diákok sikeres belépését a karrierjük.

A képzési központ Cipruson, mind oda szakmailag elismert az IATA (International Air Transport Association), megvan a lehetőség, hogy a vonat több száz repülési szakemberek és vállalkozások minden évben, egy elkötelezettség karrier növekedés munkaerőre tartja iparunk és biztonságos fenntartható.

A megértés az oktatási gyakorlat a nemzetközi szabványok és iparági előírások biztosítják a tanfolyamok és felismert kihívások a munkahelyen.

Air Travel Aviation Academy rugalmas képzési megoldásokat - osztályok, a távolság, vagy egy vállalat - amely az összes költségvetések és szükségleteit. Akár egy tapasztalatlan vagy szakértő, az egyetlen nemzetközileg elfogadott akadémia, garantálja a sikert a szakmai karrier a Aviation és a turizmus.

2011-ben a IATA és Harvard összefogott hez Management területén Aviation és a turizmus. A Képzési Akadémia kiváltsága nyújt diploma a Harvard Egyetemen.

Nyereség az előnye választotta program IATA tanfolyamok IATA-Harvard Leadership & Management Diploma, hogy előre a munkaerőpiacon, a megállapítás, hogy van egy határozott előnye a legtöbb a versenytársak. Air Travel Aviation Academy, fő célja, hogy oktassák és előkészíti a következő generációs szakemberek Aviation & Tourism Industry.

Szakemberek már működik, de szeretnék, ha a lehetőséget, hogy javítsák a tudás? Nálunk speciális intenzív programokat újra IATA / Harvard pecsét.

Ezekkel képzési programok, a légi közlekedés AVIATION ACADEMY együtt IATA és Harvard mind hozzájárulnak, hogy a következő generációs Aviation és utazási személyzet világszerte.

AirTravelProfile

Helyszínek

Strovolos

Address
41 Stavrou Avenue
2035 Strovolos, Nicosia, Ciprus