Crew Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd egy olyan légi közlekedési vállalat, amely a) kiterjedt B2B tanácsadói szolgáltatásokat nyújt, és b) képzett tréningeket biztosít magánszemélyeknek és cégeknek a CA Crew Academy .

Csapatként sokféle háttérismerettel rendelkezünk a légiközlekedési ágazat valamennyi területén, és készek vagyunk megosztani azt. Testre szabott kurzusokat tudunk kínálni a helyiségekben vagy bárhol, ahol az ügyfelek kívánják és teljesíthetik a légitársaság igényeit.

A CA Aviation Management Services költséghatékony képzési megoldásokat kínál a légitársaságok és az egyének számára a személyzet személyzetének, a pilótáknak és a földi személyzet biztonsági képzésének. A toborzó szolgáltatások mind a tapasztalt, mind a nem tapasztalt járatvezetők rendelkezésére állnak.

A CA Crew Academy a Ciprusi Polgári Repülési Minisztérium által jóváhagyott képzési szervezet (ATO 007). A CA Crew Academy világszerte elismert képzési tanfolyamokat kínál.

Crew Academy tovább folytatja a fejlesztés következő fázisát azzal, hogy a pilóta repülésszimulátorok képzését az év során folytatja.

Menedzser csapat

Mi vagyunk a magasan képzett repülési szakemberek csapatai, akik közös célunk, hogy megosszák ismereteinket és tapasztalataikat. Szeretjük az embereket abban, hogy magas személyes normákat érjenek el, és a vállalatok javítsák kompetenciáikat. Csapatunk összekapcsolta erőit, hogy minőségi képzés és szolgáltatások révén magas szintű biztonságot érjen el. Hisszük, hogy szinergiákat hozunk létre ügyfeleinkkel a kiválóság elérése érdekében!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Helyszínek

Larnaca

Address
19A Iacovou Patatsou, Aradippou, 7101
LARNACA,
CYPRUS

7101 Larnaca, Larnaca, Ciprus
Telefonszám
0035724323288