Hivatalos Leírás

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd egy olyan légi közlekedési vállalat, amely a) kiterjedt B2B tanácsadói szolgáltatásokat nyújt, és b) képzett tréningeket biztosít magánszemélyeknek és cégeknek a CA Crew Academy .

Csapatként sokféle háttérismerettel rendelkezünk a légiközlekedési ágazat valamennyi területén, és készek vagyunk megosztani azt. Testre szabott kurzusokat tudunk kínálni a helyiségekben vagy bárhol, ahol az ügyfelek kívánják és teljesíthetik a légitársaság igényeit.

A CA Aviation Management Services költséghatékony képzési megoldásokat kínál a légitársaságok és az egyének számára a személyzet személyzetének, a pilótáknak és a földi személyzet biztonsági képzésének. A toborzó szolgáltatások mind a tapasztalt, mind a nem tapasztalt járatvezetők rendelkezésére állnak.

A CA Crew Academy a Ciprusi Polgári Repülési Minisztérium által jóváhagyott képzési szervezet (ATO 007). A CA Crew Academy világszerte elismert képzési tanfolyamokat kínál.

Crew Academy tovább folytatja a fejlesztés következő fázisát azzal, hogy a pilóta repülésszimulátorok képzését az év során folytatja.

Menedzser csapat

Mi vagyunk a magasan képzett repülési szakemberek csapatai, akik közös célunk, hogy megosszák ismereteinket és tapasztalataikat. Szeretjük az embereket abban, hogy magas személyes normákat érjenek el, és a vállalatok javítsák kompetenciáikat. Csapatunk összekapcsolta erőit, hogy minőségi képzés és szolgáltatások révén magas szintű biztonságot érjen el. Hisszük, hogy szinergiákat hozunk létre ügyfeleinkkel a kiválóság elérése érdekében!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Crew Academy

Azok a személyzet, akik nem rendelkeznek repülőgéptelennel a repülési feladatok miatt, több mint 5 évig, és a nem európai hajóbérlet-képzettséggel rendelkező hajóbérleti ... [+]

Azok a személyzet, akik nem rendelkeznek repülőgéptelennel a repülési feladatok miatt, több mint 5 éven át, és a nem európai hajóbérleti végzettséggel rendelkező hajóbérleti személyzet könnyen átváltható EASA CABIN CREW ATTESTATION-ra.

Vegyen részt egy ötnapos helyszíni intenzív tanfolyamon egy rövid előkészítés és öntanulás után.

A tanfolyam magában foglalja az elméleti és gyakorlati képzést az EU 290/2012, V. melléklete és a CC rész 1. függeléke szerint.

A légi közlekedési és repülési szabályozások általános elméleti ismeretei kiterjednek a légiutas-kísérő személyzet feladatai és felelősségi körébe tartozó összes elemre, és a következőkre terjednek ki:... [-]

Ciprus Larnaca
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
5 napok
Campus
Bővebben magyarul
Crew Academy

A tanfolyam magában foglalja az elméleti és gyakorlati képzést az EU 290/2012, V. melléklete és a CC rész 1. függeléke szerint. ... [+]

A tanfolyam magában foglalja az elméleti és gyakorlati képzést az EU 290/2012, V. melléklete és a CC rész 1. függeléke szerint.

A légiközlekedési és repülési szabályok általános elméleti ismeretei kiterjednek a légiutas-kísérő személyzet által megkövetelt feladatokra és felelősségekre vonatkozó összes elemre.

A hajózószemélyzetkel folytatott kommunikáció, beleértve a kommunikációs technikákat, a közös nyelvet és a terminológiát. A képzés során hangsúlyt kell fektetni a légiutas-kísérő személyzet közötti hatékony kommunikáció fontosságára.

Bevezető kurzus humán tényezőkre (HF) a repülés és személyzeti erőforrás menedzsment (CRM) területén... [-]

Ciprus Larnaca
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
15 napok
Campus
Bővebben magyarul