Hivatalos Leírás

Kasa High School Gimnázium az 1961-ben alapított középiskolánk. 16 éves kortól 20 éves korig külföldi diákokat fogadunk el, akik egy tizedik vagy középiskolát töltöttek be az országukban. A KHS elhagyó tanúsítvánnyal könnyedén beléphet bármely egyetemre vagy főiskolára a világ minden tájáról.

Kasa High School az egyetlen ciprusi magánoktatási intézmény, amelynek engedélye van a középfokú oktatáshoz. A diákok ugyanazt az iskolai bizonyítványt kapják, mint az európai középiskoláké.

Kapcsolatfelvétel

CASA Főiskola

Mr. Nasir Hussain

Nemzetközi felvételi tisztviselő

3 Jean Moreas utca 1075 - Nicosia. Ciprus

  • Telefon: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Kasa High School

Kasa High School Gimnázium az 1961-ben létrehozott középiskolánk. A külföldi diákok 16 és 20 éves kor között fogadják az országukban a 10. osztályos középiskolát (matricá ... [+]

Hotel Menedzsment és Catering Felügyelet

(a diákok számára)

A 17 és fél-21 éves kortól külföldi tanulók a Hotel Menedzsment és Catering Felügyelet keretében fogadják el. Ez kiváló alkalom azoknak a pályázóknak, akik folytatni kívánják tanulmányaikat a vendéglátás területén, majd később a vendéglátás ágazatában karriert dolgoznak ki.

Kasa High School Ciprus egy magán oktatási intézmény, középiskolai engedély.

Az iskolai lemorzsolódók elnyerik az iskolai lemorzsolódási bizonyítványt, és bármelyik egyetemre vagy egyetemre további tanulmányokra jelentkezhetnek.

A felvétel január, június és október minden napján nyitva áll.... [-]

Ciprus Nicosia
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul