Kasa High School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kasa High School a mi 1961-ben létrehozott középiskolánk. A külföldi diákok 16 és 20 évesek között fogadunk el, akik az országukban 10. osztályt vagy középiskolát teljesítettek. KHS Leaving Certificate-kel könnyedén bejuthatnak a világ bármelyik egyetemére vagy kollégiumába.

Kasa High School az egyetlen ciprusi magánoktatási intézmény, amelynek engedélye van a középfokú oktatáshoz. A diákok ugyanazt az iskolai bizonyítványt kapják, mint az európai középiskoláké.

Kapcsolatfelvétel

CASA COLLEGE

Mr. Nasir Hussain

Nemzetközi felvételi tisztviselő

3 Jean Moreas utca 1075 - NICOSIA. CIPRUS

  • Tel: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Hotel Menedzsment és Catering Felügyeleti Program

Campus Nappali September 2019 Ciprus Nicosia

Kasa High School Gimnázium az 1961-ben létrehozott középiskolánk. A külföldi diákok 16 és 20 éves kor között fogadják az országukban a 10. osztályos középiskolát (matricát). KHS Leaving Tanúsítványával könnyedén bejuthatnak bármely egyetemre vagy kollégiumba az egész világon. [+]

Hotel Menedzsment és Catering Felügyelet

(diákok számára)

A 17 és fél-21 éves kortól külföldi tanulók a Hotel Menedzsment és Catering Felügyelet keretében fogadják el. Ez kiváló alkalom azoknak a pályázóknak, akik folytatni kívánják tanulmányaikat a vendéglátás területén, majd később a vendéglátás ágazatában karriert dolgoznak ki.

Kasa High School Ciprus egy magán oktatási intézmény, középiskolai engedély.

Az iskolai lemorzsolódók elnyerik az iskolai lemorzsolódási bizonyítványt, és bármelyik egyetemre vagy egyetemre további tanulmányokra jelentkezhetnek.

A felvétel január, június és október minden napján nyitva áll.... [-]