Mesoyios College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mesoyios College 1998-ban alapított Mesoyios College (MC) Ciprus egyik vezető magániskolája, tapasztalt és támogató akadémiai személyzettel, profi adminisztratív személyzettel, magas színvonalú létesítményekkel és helyiségekkel, kényelmes helyen, üzletek és tömegközlekedés közelében.

Különböző típusú programok állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek a hallgatók törekvéseinek. Az MC egyetemi végzettséget kínál vendéglátástudományban, BSc-t a számítástudományban, az üzleti igazgatásban BA-t, valamint szakképesítéseket és okleveleket kapcsolt fiókjában, a Mesoyios Business Academy (MBA) területén. Minden programot a CyQAA, a HRDAuth, az LRN-UK, az ISM, a CNM-UK és más európai és amerikai intézmények és akkreditáló szervezetek akkreditáltak.

Az akadémiai és a szakmai vendéglátás oktatására specializálódott MC az jól felszerelt előadótermein és amfiteátrumán kívül számos szimulációs laboratóriumot működtet - például Cyprusban - étterem, bár, háztartás, iroda és gyógyszolgáltatások képzésére. A hallgatók gyakorlati tapasztalatszerzési órákon vesznek részt és gyakorlati készségeket szereznek annak érdekében, hogy a diploma megszerzése után virágzó karriert folytathassanak. A Mesoyios Neo-Hippokratész Akadémia, a Mesoyios College másik rangos alkotóeleme, a Mesoyios College és nem gyógyszerészeti orvostudomány széles körű programját kínálja, például naturopathiát, homeopátiát, akupunktúrát, természetes táplálkozást, masszoterápiát és biorezonancia terápiákat. A Mesoyios College legújabb fióktelepe, az Európai Számítógépes Kompetencia Tanúsítványok Rendszere (ECCC) az egyetlen olyan rendszer Cipruson, amely teljes mértékben megfelel az Európai DigComp keretrendszernek, és a teljes digitális kompetencia tanúsítványt kínálja.

138782_pexels-photo-3184407.jpeg

Céljaink

  • Felsőoktatási és élethosszig tartó tanulási lehetőségeket kell biztosítani minden ember számára megkülönböztetés nélkül.
  • Minőségi oktatás biztosítása az ismeretek és készségek fejlesztéséhez elméleti és gyakorlati tanfolyamokon keresztül annak érdekében, hogy a hallgatók kibővítsék szakmai rehabilitációs lehetőségeiket a diploma megszerzése után.
  • Támogassa a hallgatókat az ipar fejlesztésében és szakmai karrierjében.

A látomásunk

Célunk az emberi élet minőségének javítása, a kreativitással és az innovációval híres Fejlesztési Főiskola lenni. A kiválóságot az átalakító gyakorlatok révén érjük el az oktatásban, a hallgatók és a személyzet fejlesztésében, valamint a szakmai és a közösségi kapcsolatok elősegítésével.

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy segítsük a hallgatókat az átfogó, szakmai és emberi ismeretek megszerzésében olyan mértékben, hogy beilleszkedjenek a társadalomba, és elérjék tudományos és szakmai céljaikat. Ezenkívül a főiskola célja a hallgatókban a kommunikáció, a csapatszellem, a vezetés és a problémák kezelése / megoldása alapvető készségeinek fejlesztése, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy sikeresen vállaljanak felügyeleti és vezetői szerepeket egy folyamatosan változó világban, egy európai és globális szintű kölcsönös függőségi környezet.

Alapvető értékeink és hiedelmeink

  • Az egyenlőség és a sokszínűség minden szempontjának integrálása a testület kultúrájába és a kollégium működési gyakorlatába.
  • A személyzet és hallgatóink biztonságos és egészséges környezetének biztosítása, valamint az aktív részvétel az olyan kezdeményezésekben, amelyek célja az alkalmazottak és a tanulók pozitív színvonalának előmozdítása.
  • A hallgatók hangjának aktív népszerűsítése, valamint a javaslatokra és javaslatokra adott pozitív válasz, amelyek javítják a hallgatók részvételét, érdeklődését és teljesítményét.
  • A részvényesek, a kollégium emberi erőforrásainak, a hallgatók, a munkaadók és a szélesebb közösség aktív törekvése és azokra való reagálás.
  • Az etika a tevékenységünkben.
  • Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy minden diákunk számára sikert biztosítsunk és elvárásaink növekedését biztosítsuk.

Helyszínek

Limassol

Address
3-5-7 Dimostheni Mitsi
3011 Limassol, Limassol, Ciprus

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket