ILISA Language School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

-tól 1987amikor ILISA Úgy alakult Costa RicaKüldetésünk egyértelmű volt: hogy segítsen elérni a tanulási célok létrehozásával az ideális feltételeket, amelyek a tanulásra. Azóta keményen dolgoztak, hogy meghaladja a várakozásokat belül és kívül az osztályteremben. 2013 ILISA bővítette tevékenységét a Panama City hogy egy új lehetőség Közép-AmerikaDe mindig követi ugyanazt a filozófiát, mint a Costa Rica.

Mi össze rendkívül motivált és jól képzett, rugalmas és professzionális szolgáltatás, kényelmes és jól felszerelt berendezések és tanuló-orientált, hogy segítsen elérni a céljait középpontjában található. Ezért mi vagyunk az egyetlen nyelviskola Latin-Amerikában elégedettségi garancia.

Ismerje meg a spanyol és elmélyülni a kultúra

Spanyol intenzív képzés által motivált, jól képzett és tapasztalt tanárok első osztályú létesítmények diákok

élvezve a természet

Vannak különféle túrák és látnivalók Costa Rica közül választhat, beleértve a látogatások vulkánok, a trópusi erdők, rafting, túrázás, szörfözés és így tovább.

szolgáltatás tanulás

Szolgáltatás-learning oktatási tapasztalat, amelyben a diákok részt vesznek tevékenységében közösségi szolgáltatások, amelyek megfelelnek valódi közösség igényeinek azonosított

Testre szabott programok

A programok megadja az angol szükséges készségeket, hogy sikerül a karrier célok.

Helyszínek

San Pedro

Address
San Pedro, Provincia de San José, Av 8 San Pedro Montes de Oca, 11501
1001-2050 San Pedro, San José tartomány, Costa Rica