Outward Bound Costa Rica

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

SUMMER EXPEDITION COURSES

Campus Nappali 2 - 8 hetek February 2019 Costa Rica San José

[+]

Fedezze fel a valódi értelmét „le a kitaposott ösvény”, ahogy csatlakozzanak egy mély dzsungel trek, ahol látványos esőerdő völgyek, lépcsőzetes vízesések és kanyargós folyók mindketten áhítat és kihívást jelent.

Kapj el az első hullámok, vagy fen a szörfözés készségek evezni mellett tapasztalt, profi oktatók és keresd meg a amerikai Vöröskereszt elsősegély és CPR minősítések.

PACIFIC SURF & CERT HOSSZABBÍTÓ

Töltsön 8 nap tanulás surf vagy hónolás a készségek evezni mellett tapasztalt, profi oktatók és biztosítja az elkötelezettség a biztonság megőrzésére a vízben keresnek az amerikai Vöröskereszt elsősegély és CPR minősítések.... [-]


Tanfolyamok

Csoportos programok

Campus Nappali 3 - 85 napok Nyílt Beiratkozás Costa Rica San José

Csoportos tanfolyamok hasznosítani a puszta alapú tantermi, szolgáltatás tanulás és kulturális merítés művelni vezetés, csapatépítés, és a személyes növekedés kétnyelvű környezetben. [+]

Spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok a lényege a szervezet, felfedve egy Costa Rica, hogy a legtöbb soha nem lesz lehetősége megtapasztalni. Tevékenységi köre trekking távoli esőerdők a helyi idegenvezetők és gyakorló nyelvtudás ahhoz, hogy a hagyományos ételek mellett Vendéglátó családok és hozzájárul a fenntartható élet- és védelmi erőfeszítéseket.

[-]

GAP YEAR & SEMESTER COURSES

Campus Nappali 65 - 85 napok February 2019 Costa Rica San José

[+]

Tandíj tartalmazza az összes szoba és ellátás, műszaki felszerelés, persze tevékenységek, valamint az országon belüli szállítás.

[-]