Outward Bound Costa Rica

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért Outward Bound Costa Rica ?

Látjuk, hogy a diákok és a felnÅttek erÅsebb vezetÅi készségekkel, a körülöttük lévÅ világ jobb megértésével, és a felfedezésük során többet tudnak, mint amennyire lehetséges.

Kik vagyunk

Outward Bound Costa Rica inspirálja a vezetés, a növekedés és az elkötelezettség élményét a kaland alapú tanulás révén. 1994 óta magasan képzett és biztonságtudatos munkatársak által vezetett tapasztalati oktatási kurzusok, Costa Rica, Panama és Nicaragua trópusi folyói, zátonyai és esÅerdÅk felhasználásával segítették a résztvevÅk felfedezni rejtett lehetÅségeiket, és túllépni azt, amit lehetségesnek tartottak .

Amit csinálunk

Hisszük, hogy a vezetÅi készségek, a szolgáltatási tapasztalat, az önbecsülés és az önbizalom fejlesztése a diákok és a felnÅttek számára kiemelkedÅ fontosságú az osztályteremben, a munkahelyen, a családjukban és a világban.

Tanfolyamaink arra ösztönzik a résztvevÅket, hogy értékeljék egymás erÅsségeit és különbségeit, és éljenek, dolgozzanak és tanuljanak csapatként. LehetÅségeket biztosítunk az egyének számára, hogy kihívást nyújtsanak maguknak és sikerüljenek.

Oktatási modellünk a tapasztalati tanuláson alapuló 70 éves oktatáson alapul. További információért látogasson el blogbejegyzésünkre.

Hol szolgálunk109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Mikor csatlakozhat hozzánk

Nyár

A létfontosságú életformák fejlesztése, Costa Rica és Panama helyi hagyományainak felfedése és az önmaguk által meghatározott korlátok átlépése, míg a távoli esÅerdÅk túrázása, a vadvízi zuhatagok elleni küzdelem és a világszínvonalú trópusi szörf-szünetek hullámai.

Egyéni tanfolyamok

Gyere bármikor létrehozhatja a saját egyéni pálya és vegye be a barátok, csapat, család vagy munkatársak egy Outward Bound Costa Rica expedíció Costa Rica, Panama, vagy Nicaragua.

Szemeszter

Ideális a fÅiskolai hallgatóknak és a közelmúltbeli középiskolai diplomásoknak, akik próbálják tesztelni a tartósságukat, és személyes vezetÅi stílusukat a Costa Rica, Panama és Nicaragua egyedülálló trópusi pusztájában termesztik.

Lány cserkész célpontok

Outward Bound Costa Rica már több mint 10 éve megbízható amerikai partnere a Girl Scoutsnak, a Girl Scout Destinations kurzusait.

Helyszínek

Cartago

Address
Calle Vindas
30307 Cartago, Cartago tartomány, Costa Rica