Hivatalos Leírás

Tico Lingo ot 2015-ben alapították, mint egy kicsi, magas színvonalú nyelvi és kulturális központ, amelynek célja a legegyedibb és valódi Costa Ricán tanulási élmény biztosítása. A megnyitástól kezdve a világ több mint harminc különböző országából tanult diákokat, és továbbra is széles körben új diákokat találnak, akik a spanyol nyelvet tanulják.

Sikerünk alapja a minőség iránti elkötelezettségünk és a legmagasabb szintű diákszolgálat és személyre szabás. Folyamatosan befektetünk szakembergéppé, és egyedi programlehetőségeket kínálunk annak érdekében, hogy az egyes hallgatók általános tapasztalataink mindannyian kiválóak legyenek.

Miért válassza a Tico Lingo ?

Kiváló eredmények

Az oktatásban, az átfogó erőforrásokban és a fenomenális személyzetben rejlő hátterünknek köszönhetően képesek vagyunk biztosítani, hogy a diákok a lehető legjobb tanulási tapasztalatot kapják Costa Ricában. Függetlenül attól, hogy az életkorod, az otthoni kultúrád, vagy a spanyol nyelvű háttérdobozod, ígérhetünk egy gazdag tapasztalatot, amely nemcsak megtanítja, hogyan beszéljen új nyelvet, hanem nyissa meg a szemét a gyönyörű Costa Rica kultúrához.

Szakmai oktatóink

A Costa Ricában és nemzetközi szinten szerzett tapasztalatokkal a professzionális spanyol oktatóink a legjobbak abban, amit csinálnak. Az oktatók legfeljebb 6 hallgatóval dolgoznak, hogy olyan környezetet hozzanak létre, amely a spanyol beszélgetési és beszédkészségre koncentrál. A beszéd fontos! És arra ösztönözzük diákjainkat, hogy beszéljenek spanyolul az osztályteremben oktatóinkkal.

Biztonsági ígéretünk

Igen, tudjuk, hogy a spanyol nyelvtanulás Costa Ricában fontos, de a Costa Rica biztonsága mindenképpen prioritás. Tico Lingo munkatársai mindent megtesznek, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyék Önt, miközben gyönyörű országunkban.

Közösségi tájékoztatás és önkéntesség

Tico Lingo a közösség tájékoztatását és fejlesztését támogatja. Havonta egyszer megnyitjuk az iskolai ajtajukat a Costa Rica-i közösségi tájékoztatási programoknak, akiknek meg kell szervezniük a helyüket. Pénzügyi támogatást nyújtunk az állami iskoláknak, a közösségi szövetségeknek, a középiskolának, az utcai takarításnak és így tovább. A dollár segít a közösségünknek Costa Ricában!

Program oktatási nyelve:
  • Spanish (Mexican)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Tico Lingo

Felnőtt spanyol programjaink célja, hogy a lehető leggyorsabban beszélgessenek a spanyolul beszélő diákok. Különböző programlehetőségeket kínálunk, melyek mindegyike span ... [+]

Felnőtt spanyol programjaink célja, hogy a lehető leggyorsabban beszélgessenek a spanyolul beszélő diákok. Különböző programlehetőségeket kínálunk, melyek mindegyike spanyol nyelvtanfolyamot és helyi szálláslehetőséget kínál. Sok tanuló drámai növekedést tapasztalott a spanyol nyelvtudás 3-4 hét után.

A program időtartama rugalmas , 1-16 héten belül .

Minden programhoz tartozik:

Reptéri felvételElhelyezésvizsga a megfelelő kiegyenlítés érdekébenVárosnézés Heredia térképenTársalgási osztályok a helyiekkelDiploma a tanfolyam befejezéséig

Alapvető spanyol vizelési program

Az alap program 4 órás spanyol nyelvórát tartalmaz naponta, egy helyi Tico család otthonában.... [-]

Costa Rica Heredia
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
1 - 16 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Tico Lingo

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diák ... [+]

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diákokat Costa Ricán kultúrájába és közösségébe.

A tábor kiemeli a spanyolok tanulmányozását és megszerzését a kulturális merüléseken keresztül. A diákok nemcsak a spanyolok növekvő szintjén járnak el, hanem egy új világi és kulturális perspektívát is az életre ... és egy kaland, amely mindenkihez megosztható haza!

Korosztály: 13 - 18 Időtartam: 3 hét

Program részletei

A Teen Spanish Immersion Summer Camp három hétig fut, és kombinálja az intenzív spanyol osztályokat, napi kulturális tevékenységeket és hétvégi kirándulásokkal. Ez egy all-inclusive program, amely a tizenévesek számára mindent megtesz, hogy tanulni, meríteni, és el kell menni az élet kalandjával.... [-]

Costa Rica Heredia
Február 2020
Spanyol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tico Lingo - Costa Rican Spanish Immersion School

Matthew, USA | Tico Lingo Spanish School Student Interview

Interview with Tico Lingo Spanish Professor Freddy