Tico Lingo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tico Lingo ot 2015-ben alapították, mint egy kicsi, magas színvonalú nyelvi és kulturális központ, amelynek célja a legegyedibb és valódi Costa Ricán tanulási élmény biztosítása. A megnyitástól kezdve a világ több mint harminc különböző országából tanult diákokat, és továbbra is széles körben új diákokat találnak, akik a spanyol nyelvet tanulják.

Sikerünk alapja a minőség iránti elkötelezettségünk és a legmagasabb szintű diákszolgálat és személyre szabás. Folyamatosan befektetünk szakembergéppé, és egyedi programlehetőségeket kínálunk annak érdekében, hogy az egyes hallgatók általános tapasztalataink mindannyian kiválóak legyenek.

Miért válassza a Tico Lingo ?

Kiváló eredmények

Az oktatásban, az átfogó erőforrásokban és a fenomenális személyzetben rejlő hátterünknek köszönhetően képesek vagyunk biztosítani, hogy a diákok a lehető legjobb tanulási tapasztalatot kapják Costa Ricában. Függetlenül attól, hogy az életkorod, az otthoni kultúrád, vagy a spanyol nyelvű háttérdobozod, ígérhetünk egy gazdag tapasztalatot, amely nemcsak megtanítja, hogyan beszéljen új nyelvet, hanem nyissa meg a szemét a gyönyörű Costa Rica kultúrához.

Szakmai oktatóink

A Costa Ricában és nemzetközi szinten szerzett tapasztalatokkal a professzionális spanyol oktatóink a legjobbak abban, amit csinálnak. Az oktatók legfeljebb 6 hallgatóval dolgoznak, hogy olyan környezetet hozzanak létre, amely a spanyol beszélgetési és beszédkészségre koncentrál. A beszéd fontos! És arra ösztönözzük diákjainkat, hogy beszéljenek spanyolul az osztályteremben oktatóinkkal.

Biztonsági ígéretünk

Igen, tudjuk, hogy a spanyol nyelvtanulás Costa Ricában fontos, de a Costa Rica biztonsága mindenképpen prioritás. Tico Lingo munkatársai mindent megtesznek, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyék Önt, miközben gyönyörű országunkban.

Közösségi tájékoztatás és önkéntesség

Tico Lingo a közösség tájékoztatását és fejlesztését támogatja. Havonta egyszer megnyitjuk az iskolai ajtajukat a Costa Rica-i közösségi tájékoztatási programoknak, akiknek meg kell szervezniük a helyüket. Pénzügyi támogatást nyújtunk az állami iskoláknak, a közösségi szövetségeknek, a középiskolának, az utcai takarításnak és így tovább. A dollár segít a közösségünknek Costa Ricában!

Helyszínek

Heredia

Address
las calles 8 y la avenida 11 y 13
40103 Heredia, Heredia tartomány, Costa Rica