Berlitz Praha

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Berlitz Társaság története

Maximilian D. BerlitzMaximilian Berlitz a Fekete-erdő németországi régiójában nőtt fel - tanárok és matematikusok családjából származott. 1870-ben emigrált az USA-ba. Itt Maximilian nyelvtanulóként görög, latin és hat más európai nyelvet tanított. Ugyanazt a szigorú hagyományos módszert alkalmazta, amely elsősorban a nyelvtanra és a fordításra összpontosít.

A sikeres magánoktatás után a Werner Providence-i műszaki egyetemhez csatlakozott, ahol francia és német tanár lett. A középiskola kiemelkedése azonban messze nem volt kielégítő. Berlitz gyorsan a tulajdonos, a dékán, a vezető tanár és a kar egyik tagja lett.

Ahogy segítségre volt szüksége a francia tanításhoz, Berlitz felvett egy fiatal francia férfit Joly-nak, aki a legjobb referenciákkal jött. Amikor Joly megérkezett a Providence-be, megtudta, hogy a munkáltatója kimerült, lázas és nagyon beteg volt. Ezt a helyzetet még akkor is rosszabbá tették, amikor Berlitz tudta, hogy az új asszisztense nem tud angolul beszélni. Berlitz kétségbeesetten próbálta megtalálni a módját Joly pedagógiai gyakorlatának használatára, és így megtanította neki tárgyakat gesztusok és kifejezett szavak segítségével. Ezután ismét visszatért az ágyához.

A Berlitz Method® születése

Amikor körülbelül hat héttel később felbukkant az osztályában, kétségbeesett diákok egy csoportja várt rá. Ehelyett meglehetősen élénk kérdések és válaszok cseréjével ragadta meg őket egy elegáns francia kiejtésben. A tradicionális osztályterem szokásos és hosszú ideig tartó hangulata eltűnt. Diákjai is sokkal jobban fejlődtek, mint a Berlitznél ugyanabban az időszakban. Berlitz arra a következtetésre jutott: ez a "sürgősségi megoldás" az új tanulási módok teljes alapját képezte. Ez a szigorú tanítási módszer visszahúzódott a felfedezés izgalmas folyamatába.

A világ megváltoztatása

Már a cég alapításától kezdve az 1878-as években Berlitz általában az utazókra és a magánszemélyekre összpontosított. 50 év alatt azonban megváltoztak az ügyfelek igényei. Berlitz, mint vállalat egyre több üzletembernek, szakértőnek és technikusnak szembesült, akik külföldön dolgoztak, és akiknek új nyelvi készségekre volt szüksége. A nagyvállalatok megkezdték a kurzusokat az alkalmazottaik és családjaik számára - és mindenkinek nagyon gyorsan kellett tanulnia.

A Berlitz Társaság új programot hozott létre, és működését a hagyományos nyelvtanulással kezdte. Sok éven át kihívást jelentett egy szenzációs újdonság: a Total Immersion tanulási program. A Total Immersion rendkívül gyors módszer a nyelvtudás átadására, például a külföldön dolgozó üzletemberek számára.

Ez a gyorsabb tanulási ütem a tanulók számára is vezette a Berlitz Társaságot, hogy dolgozzon ki egy új alkalmazást ennek az alapvető tanulásnak. Más segédanyagok bevezetésére is sor került, például a szókincs és a kiejtés szükségességére. Ez volt a fejlődés, amit a Berlitz cég hallgatói még ma is élveznek.

A prágai Berlitz nyelvközpontot 1898-ban alapították.

A Berlitz Method®

A Berlitz Method® - kezdettől fogva merül fel

A világ hallgatói örömmel fogadják a Berlitz Method®-ot. Akár üzleti, akár élvezetes, animált, aktív Berlitz-tanulás az egyik legeredményesebb módja a hatékony és élvezetes nyelvtanulásnak.

Minden tanfolyamunk a Berlitz Method® következő kulcselemein alapul:

 • A tanfolyam résztvevői igényei először
  Az Ön igényeinek világos elemzését végezzük el: milyen célokat, milyen helyzetekben szeretné elsajátítani, és milyen készségeket kell építeni. Ez azt jelenti, hogy a tanítást személyre szabott nyelvi célokra szabják.
 • Beszélj és gondolkodj a célnyelvben már a kezdetektől fogva
  Azáltal, hogy folyamatosan használja az új nyelvet, és kölcsönhatásba lép az anyanyelvű oktatókkal és más hallgatókkal a kurzuson, azonnal elmerül az új nyelven. Gyorsabban tanulsz, és a tanulás előrehaladása jelentősen nagyobb, mint a kétnyelvű tanítási munkálatoknál.
 • Nagyon magas a beszédidő aránya
  A párbeszéd a Berlitz nyelvtanítás középpontjában áll. Csak ez az aktív, élénk tanulás formája garantálja, hogy gyorsan és gátlások nélkül kommunikálhat az új nyelven.
 • Célzott oktatás
  Az egyenletesség és a kifejezés pontossága közötti egyensúly elérése érdekében lehetőséget adunk Önnek a nyelv szabad gyakorlására. Ahogy így teszel, adunk neked mutatókat és tippeket, hogyan lehet javítani, és megkapod a szükséges struktúrák használatához és az önmagad kifejezéséhez szükséges alapvető bizalmat.
 • Intuitív nyelvtan
  A nyelvtant olyan módon korrigálják, hogy egyensúlyt találjanak a pontosság és a folyékonyság között. Az unalmas nyelvtani gyakorlatok a múlté, hanem megtanulják, hogyan kell helyesen használni a nyelvtant - "intuitív módon", úgymond.
 • Megfelelő tanulás
  A gyakorlati tájékozódást segítő segédeszközökkel együtt dolgozunk Önnel a leckék során, hogy megtudja, hogyan szeretne megtanulni, és hogyan tanulja a leghatékonyabb. Az Ön személyes tanulási stratégiája így része lesz a kurzusnak. A tananyagok kiválasztása is ezt az elvet követi, és az Ön igényeihez igazodik.

Senki sem túlterhelt vagy kevéssé támadt tanfolyamainkon; ehelyett minden tanuló mindig részt vesz a leckében a saját személyes tanulási szintjük szerint. Ez garantálja a gyors fejlődést és ezáltal a magas szintű motivációt.

A 10 Berlitz-szint biztosítja az optimális előfeltételeket a pályára való tökéletes bejutáshoz. Lehetővé teszik a nyelvi potenciál pontos felmérését.

Berlitz nyelvi szintek

97649_Clipboard03.jpg

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Online Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Jazykové Kurzy téli / nyári merülés

Campus September 2019 Csehország New Town

Az egyéni téli / nyári merülés kurzusok azok számára készültek, akik személyes vagy üzleti okokból a lehető leggyorsabban szeretnék az új nyelvet használni. A képzési program legfontosabb szempontja a szóbeli kifejezés javítása. [+]

Ról ről

Az egyéni téli / nyári merülés kurzusok azok számára készültek, akik személyes vagy üzleti okokból a lehető leggyorsabban szeretnék az új nyelvet használni. A képzési program legfontosabb szempontja a szóbeli kifejezés javítása.

A téli és a nyári merülés a leghatékonyabb módja annak, hogy idegen nyelven gyorsan fejlődjenek, vagy új nyelvet tanuljanak. Télen vagy nyáron bővítheti nyelvtudását

az anyanyelvű előadók segítségével. Ezt a nyelvtanfolyamot a McGill Egyetem Montrealban működő Pszichológiai Intézetével közösen fejlesztették ki.

A tanfolyam helye: Prága - Nyelviskola Berlitz vagy az Ön által kiválasztott helyszínOktató: 2 anyanyelvi beszélőangolnémetFranciaMagyarspanyololaszCseh külföldieknek és másoknakrománElőnyökA leggyorsabb tanulási siker az intenzív magánnyelv-tanításnak köszönhetően anyanyelvi beszélőkkel.2-3 héten belül képes lesz kommunikálni a szükséges munkákban és magánszférában.Beszélsz, hallgasd és gondolsz egész idegen nyelven.Az egyes nyelvtanfolyamokon a tanár csak az Ön számára működik.A tanítási idő legalább 60% -át beszéli.Ön irányítja a tanulás ütemét.Teljes merülő kurzus... [-]

Tanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok

On-line Campus September 2019 Csehország New Town

Nyelviskolák jelenleg különféle angol nyelvtanfolyamokat kínálnak magánszemélyeknek vagy angol nyelvtanfolyamoknak, mint például az üzleti angol nyelvtanfolyamoknak. Mi a különbség az angol nyelvórák között, amelyeket a Berlitz Oktatási Központ által kínált szokásos nyelviskolák és angol nyelvtanfolyamok kínálnak? A klasszikus nyelvű nyelvtanfolyamokkal ellentétben a Berlitz-módszert követő kurzusok az ügyfél igényeihez igazodnak. [+]

Ról ről

Egyéni és csoportos angol nyelvtanfolyamok mindenkinek

Nyelviskolák jelenleg különféle angol nyelvtanfolyamokat kínálnak magánszemélyeknek vagy angol nyelvtanfolyamoknak, mint például az üzleti angol nyelvtanfolyamoknak. Mi a különbség az angol nyelvórák között, amelyeket a Berlitz Oktatási Központ által kínált szokásos nyelviskolák és angol nyelvtanfolyamok kínálnak? A klasszikus nyelvű nyelvtanfolyamokkal ellentétben a Berlitz-módszert követő kurzusok az ügyfél igényeihez igazodnak.

Az Ön területén tartózkodó nyelviskolák nem kínálnak olyan nyelvtanfolyamokat, amelyek olyan témákra összpontosítanak, amelyeket a munkájához vagy tanulmányaihoz kíván használni? Nem fontos! A szokásos nyelvi iskolákkal ellentétben a Berlitz-módszer szerint tervezett nyelvtanfolyamok teljesen kielégítik az ügyfél igényeit.... [-]


Cseh Nyelv külföldiek számára

On-line Campus September 2019 Csehország New Town

Nyelviskolák ma különféle cseh tanfolyamokat kínálnak az egyének számára. Mi a különbség a cseh órák között, amelyeket a Berlitz Oktatási Központ által kínált általános nyelvtanfolyamok és cseh tanfolyamok kínálnak? A klasszikus nyelvű nyelvtanfolyamokkal ellentétben a Berlitz-módszert követő kurzusok az ügyfél igényeihez igazodnak. [+]

Ról ről

Egyéni és csoportos cseh tanfolyam mindenki számára

Nyelviskolák ma különféle cseh tanfolyamokat kínálnak az egyének számára. Mi a különbség a cseh órák között, amelyeket a Berlitz Oktatási Központ által kínált általános nyelvtanfolyamok és cseh tanfolyamok kínálnak? A klasszikus nyelvű nyelvtanfolyamokkal ellentétben a Berlitz-módszert követő kurzusok az ügyfél igényeihez igazodnak.

Az Ön területén tartózkodó nyelviskolák nem kínálnak olyan nyelvtanfolyamokat, amelyek olyan témákra összpontosítanak, amelyeket a munkájához vagy tanulmányaihoz kíván használni? Nem fontos! A szokásos nyelvi iskolákkal ellentétben a Berlitz-módszer szerint tervezett nyelvtanfolyamok teljesen kielégítik az ügyfél igényeit.... [-]


Orosz nyelvtanfolyamok

On-line Campus September 2019 Csehország New Town

Nyelviskolák ma különféle orosz tanfolyamokat kínálnak magánszemélyeknek. Mi a különbség az orosz órák között, amelyeket a közönséges nyelvtanfolyamok és az orosz tanfolyamok kínálnak, amit a Berlitz Oktatási Központ nyújt? A klasszikus nyelvű nyelvtanfolyamokkal ellentétben a Berlitz-módszert követő kurzusok az ügyfél igényeihez igazodnak. [+]

Ról ről

Egyéni és csoportos orosz tanfolyam mindenki számára

Nyelviskolák ma különféle orosz tanfolyamokat kínálnak magánszemélyeknek. Mi a különbség az orosz órák között, amelyeket a közönséges nyelvtanfolyamok és az orosz tanfolyamok kínálnak, amit a Berlitz Oktatási Központ nyújt? A klasszikus nyelvű nyelvtanfolyamokkal ellentétben a Berlitz-módszert követő kurzusok az ügyfél igényeihez igazodnak.

Az Ön területén tartózkodó nyelviskolák nem kínálnak olyan nyelvtanfolyamokat, amelyek olyan témákra összpontosítanak, amelyeket a munkájához vagy tanulmányaihoz kíván használni? Nem fontos! A szokásos nyelvi iskolákkal ellentétben a Berlitz-módszer szerint tervezett nyelvtanfolyamok teljesen kielégítik az ügyfél igényeit.... [-]


Téli / nyári merülés tanfolyam

Campus 2 hetek September 2019 Csehország New Town

Az Immersion Crash tanfolyamok nagyon hatékonyak és gyorsak az idegen nyelvek tanulására. A módszert a Montreal McGill Egyetem Pszichológiai Intézetével közösen fejlesztették ki. [+]

A dinamikus tanulás ütközési kurzusa

Az Immersion Crash tanfolyamok nagyon hatékonyak és gyorsak az idegen nyelvek tanulására. A módszert a Montreal McGill Egyetem Pszichológiai Intézetével közösen fejlesztették ki.

Ki a tanfolyam?

Bárki, aki télen vagy nyáron télen vagy nyáron szeretné proaktívan tanulni vagy erősíteni idegennyelv-ismereteiket. Készítettünk egy különleges, szemtől-szembe nyelvi oktatóprogramot, amelyet Winter / Summer Immersion-nak hívnak. Koncepciója az exkluzív, "face-to-face" nyelvi oktatóprogramból, a Total Immersion®-ből származik, amely rövid idő alatt gyors előrelépést biztosít.

Előnyök:Gyors tanulási siker 1-2 héten belül.Intenzív nyelvoktatás fix menetrend szerint (napi 4-8 óra).Koncentráció a hallgató beszélgetési ideje (nem tanár beszélési idő), amely az összes tanulási idő legalább 60% -át teszi ki.A kezdetektől fogva fogsz beszélni és gondolkodni a célnyelven.Kulcsfontosságú témák az igényeid / kéréseid szerint.A gyerekek kedvezményt kapnak a Berlitz Summer Kids Camp számára.Nyelvek:angolnémetFranciaspanyololaszcsehoroszMagyarrománés másokA tanulmány alternatívái:... [-]

Kapcsolat

Cím Na Poříčí,26
110 00 New Town, Prague, Csehország