European Summer School Prague

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EUROPEUM Institute for European Policy egy non-profit, pártsemleges, független think-tank összpontosító európai integráció. EUROPEUM hozzájárul a demokrácia, a biztonság, a stabilitás, a szabadság és a szolidaritás Európa-szerte, valamint az aktív részvétel a Cseh Köztársaság az Európai Unióban. EUROPEUM vállalja kutatás, kiadói és oktatási tevékenységek és megfogalmazza az új gondolatok és vélemények, hogy az EU és a cseh politikai döntéshozatalban.

Mi részt vesz a szervezet a különböző hosszú távú projektek középpontjában a tudatosság növelése az Európai Unió és erősítése a nemzetközi együttműködés. Közül a legfontosabb projektek a prágai EU-csúcstalálkozó oktatási verseny középiskolásoknak Europa Secura, a nemzeti identitás konferencia CEE identitás és az Európai Nyári Egyetemet.

Mi is szervezünk rendszeres szemináriumok, viták középpontjában a jelenlegi európai témákról, amelyek nyitva állnak a tudományos közösség, valamint a nagyközönség számára. Továbbá szervezünk számos konferenciák, műhelyek és kerekasztal-specifikus kiválasztott európai kérdésekről.

Csapatunk a kutatók rendszeresen tesz közzé cikkeket válaszol néhány, a legégetőbb kérdés az európai integráció és így tovább. A cikkek részben így megtalálja a leginkább up-to-date a blogok, elemzések, jelentések és politikai rövidnadrág szakembereink.

Tudjon meg többet a www.europeum.org

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Cseh

Megjelenítés Summer courses »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Megtámadta unió: értelme a bajkeverők (vagy legalábbis megpróbálja)

Campus Nappali 10 napok July 2019 Csehország Prague

Az Európai Nyári Egyetem Prágában egy intenzív 10 napos tanulási program középpontjában az európai integráció. Ez által szervezett egyik vezető agytrösztök Prágában EUROPEUM Institute for European Policy, együttműködve a Prága College, a Károly Egyetem Társadalomtudományi Kar és égisze alatt az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete a Cseh Köztársaságban. [+]

A Európai Nyári Egyetem, Prága egy intenzív 10 napos tanulási program középpontjában az európai integráció. Ez által szervezett egyik vezető agytrösztök Prágában EUROPEUM Institute for European Policy, együttműködve a Prága College, a Károly Egyetem Társadalomtudományi Kar és égisze alatt az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete a Cseh Köztársaságban. Az idei Európai Nyári Iskola címe: "Challenged Unióban: Making Sense a bajkeverők (vagy legalábbis megpróbálja)."

Hogy a jelenlegi kihívások változó dinamikája az európai integráció? Kik az euroszkeptikusok és mit akarnak? Tudjon meg Prágában, a 15. éves Európai Nyári Egyetem!... [-]