Prague Film Insitute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Iskolánkról

Mi vagyunk a PFI, a Prágai Film Intézet - egy egyedülálló történelem és a családias hangulatú top filmiskola. A PFI-n való tanulás során a diákok számos rendkívüli diákfilmet hoztak létre, és számos professzionális filmes projektben együttműködtek.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Filmstúdiók

Intézetünk Prágában található, egy ténylegesen működő filmstúdióban, és a Three Brothers Film Production Company tulajdonában van. Az iskola helyiségei egy felújított, 16. századi udvari villa, 7000 m2-es külső stúdióval, melyet teljesen felújítottak és testre szabottak.

Tanulmányai során 26 helyszíni stúdióhoz, egy nagy effektusú, nagy képernyős stúdióhoz és egy Európában a legnagyobb ilyen jellegű házhoz juthat hozzá (történelmi bútorok, jelmezek, fegyverek és páncélok). Nagyon hasznos étkezési és vendéglátó-ipari létesítményekkel, mosókonyhával, smink- és öltözőszekrénnyel, valamint csendes szobákkal várjuk a zavartalan munkát a csapatával.

Szakmai tapasztalat

Kollégánk részt vett a világ és a hollywoodi filmek széles választékának gyártásában. Minőségünket többek között a csillagok, mint a Heath Ledger, Arnold Schwarzenegger és Sean Connery értékelik.

Példák a filmekre, amelyeken együttműködtünk: Dungeons and Dragons, Joan of Arc, Dune, Nomad, Knight's Tale, Avalon, II Blade, A Dune Gyermekei, Rendkívüli Úri Liga, Van Helsing, Hellboy, Doom 3, Narnia - Caspian herceg, Die Papstin, IV. Henrik, névtelen, Borgias, fekete halál, a Föld pillérei, a világ vége nélkül, a három testőr és sok más.

A gyakorlati tanulás garanciája - ez igaz!

Az iskola általános partnere, a Három Testvérek Filmgyártó Társasága garantálja tanulmányi programjaink minőségét és gyakorlati hatékonyságát. Három tényleges testvér alapította ezt a céget 1991-ben, és ezek a stúdiók több mint 85 játékfilm, dokumentumfilmek és docudramák megvalósítása mögött álltak, mind a hazai, mind a nemzetközi cégek, mint például a BBC, a History és a Discovery Channel, a cseh televízió, a Barrandov, a ZDF. , ARD, ARTE és Gruppe 5. A mai napig a cég továbbra is fontos és szerves része a film- és televíziós iparnak mind Csehországban, mind külföldön.

Miért tanuljon a PFI-n?

Íme hét ok, amiért a diákok a prágai filmintézetben tanulnak.

Műveleti jelenetek

A cseh Stunt Fighting Association-szel folytatott szoros együttműködésnek köszönhetően a PFI az egyetlen filmkészítő iskola, ahol a cselekvési jelenetek készítésének képessége a tanulmány alapelemei. Megtanítjuk, hogyan kell lőni valódi cselekvési jeleneteket a gyakorlatban, nem csak elméletileg.

Szabad felszerelés

A filmkészítő programjaink az iparági szabványos felszerelésekhez és létesítményekhez biztosítanak hozzáférést, beleértve a teljesen felszerelt szerkesztési helyiségeket, a zöld képernyős stúdiót, a csúcskamerákat, a fogantyúkat, a drónokat, a bázist, a mobileszközöket és még sok mást.

FAMU prágai oktatók

Oktatásunk minőségét és kreativitását a tapasztalt prágai oktatók és a kitüntetett szakemberek garantálják.

Ipari hálózatok

A hollywoodi filmek gyártásában tapasztalt csapatokkal készítsd el a legjobb diákfilmeket. Más filmes iskolákkal ellentétben arra ösztönözzük diákjainkat, hogy kapcsolatokat építsenek ki az iparág vezető partnereivel.

Testreszabott tanulmányok

Tapasztalja meg az egyénre szabott tanulmányi megközelítést a tanárral folytatott kiterjedt egy-egy alkalommal, családias környezetben, prágai filmintézetünk helyiségeiben.

Megfizethető

Díjaink alacsonyabbak, mint a prágai FAMU tandíj. Megfizethető árak és a világhírű cseh gyártással kapcsolatos valós iparági tapasztalatok teszik számunkra az egyik legjobb európai filmiskolát. Valódi iparági értéket biztosítunk a pénzért.

Tanulj angolul

Keresett egy angol iskolát Prágában? Minden program kizárólag angol nyelven történik - a nemzetközi hallgatók szívesen láthatók.111638_pexels-photo-126292.jpeg

Helyszínek

Prága 5

Address
Prague Film Institute,
Hlubočepská 35/4

152 00 Prága 5, Hlavní město Praha, Csehország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket