Prague Film School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Prague Film School Európa egyik vezető iskolája, amely gyakorlati képzést biztosít a filmgyártás legfontosabb tudományágain. Az iskola gyorsított programjai, nemzetközi karja és világszínvonalú létesítmények vonzzák a világ minden tájáról érkező diákokat, akik egy hosszú életű szenvedélyt alakítanak át egy egész életen át tartó foglalkozásra

MIÉRT TANULMÁNYOK A Prague Film School ?

Praxis-orientált: Nehéz lenne olyan programot találni, amely ugyanolyan gyakorlati expozíciót nyújt a filmkészítéshez. Évente több mint 400 filmet vetnek fel a Prague Film School és az éves program hallgatói akár 30 produkción vesznek részt. A Prague Film School működési elve a képzés, és úgy gondoljuk, hogy akár a hangszerekkel, akár a nyelvekkel - a folyékonyság fejlesztésének egyetlen módja a gyakorlás. Csúcstechnika: A Prague Film School jól felszerelt, a legmodernebb eszközökkel, amelyeket a professzionális filmgyártásban használnak szerte a világon. A diákok azonnali hozzáférést biztosítanak az iskola kamerájához, ideértve a RED Epic, az Arri Alexa, a Canon és a Sony nagyfelbontású fényképezőgépeket, a csúcsminőségű világítás, hang és tapadás mellett.

Intenzív: A Prague Film School választó diákok típusai azért jönnek el hozzánk, mert lényegében csak egy év idő vagy anyagi erőforrással rendelkezik ahhoz, hogy átsétáljon abban a pillanatban, ahol éppen ebben a pillanatban él a professzionális filmkészítés világába. Ezután csak egy év áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ezek a hallgatók kompetenciaképességgel rendelkezzenek, ahol szakmailag képesek működni. Mint ilyen, a program nagyon szorult.

Kar-diák kapcsolatok: A világ minden tájáról érkezik a magtudomány. Míg minden tanár teljesített szakmai filmesek, elsődleges céljuk Prágában a Prague Film School diákjainak tanítása. A dinamika az, amit találsz az exkluzív bentlakásos iskolákban és kisiskolákban az Egyesült Államokban, ahol a tanárok nagyon elkötelezettek a diákjaik számára és elérhetőek. A kar pedig megtestesíti az iskola ideológiáját az európai művészeti ház integrálásával az amerikai független mozikéval.

A hallgatói testület sokfélesége: 60 hallgatói testületben 25-30 ország képviselteti magát. Szinte minden más diák a világ egy másik részéből származik, de van egy szubkulturális ragasztó, amely megköti őket. A diákok együtt élnek és lélegzik a filmet.

Liberalizmus: Az iskolánk legtöbb hallgatója befejezte az egyetemi tanulmányokat, és látta a filmiskolában töltött idejét, mint egy óhajtott esélyt arra, hogy mély érdeklődést érjen el egy hivatással. Mint ilyen, az adminisztráció minden diákot felelős felnőttként kezel, és bízik abban, hogy a hallgatók teljes felelősséget vállaljanak tanulmányaikért. Az iskola nem zavarja a diákok művészeti döntéseit.

Prága: Prága egyike azoknak a rendkívül ritka városoknak, amelyek képesek a kozmopolitizmus és az intimitás és a szépség kombinálására. A mágia nyilvánvaló, hogy bárki, aki szerencsésen elég időt tölteni itt. Prága Európa egyik legnagyobb filmközpontja a kontinens egyik legnagyobb és legrégebbi filmstúdiója. A város a világ legszebb fővárosainak és termékeinek a világ minden tájáról származik, hogy kihasználják a város szépségét és filmjeit. A filmes diákok számára Prága egy álomváros, amely szinte bármilyen típusú filmhez kínál egy beállítást, karizmatikus nagyvárosi buzzot az inspirációért és a megfizethetőségért, amely még egyedülálló a fejlett világban.

Helyszínek

Prága

Address
Prague Film School
Pstrossova 19

110 00 Prága, Prága, Csehország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket