Prague Film School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Prague Film School Európa egyik vezető iskolája, amely gyakorlati képzést biztosít a filmgyártás legfontosabb tudományágain. Az iskola gyorsított programjai, nemzetközi karja és világszínvonalú létesítmények vonzzák a világ minden tájáról érkező diákokat, akik egy hosszú életű szenvedélyt alakítanak át egy egész életen át tartó foglalkozásra

MIÉRT TANULMÁNYOK A Prague Film School ?

Praxis-orientált: Az egyik nehéz lenne megtalálni egy olyan programot, amely annyira gyakorlati kitettséget jelent a filmgyártáshoz. Évente több mint 400 filmet forgatnak a Prague Film School és az év programjainak hallgatói akár 30 produkcióban is részt vesznek. A Prague Film School működési elve a képzés, és úgy gondoljuk, hogy a hangszerekhez vagy a nyelvekhez hasonlóan a folyósítás fejlesztésének egyetlen módja a gyakorlat. Kiváló lehetőségek: A Prague Film School jól fel van szerelve világszerte a professzionális filmgyártásban használt legmodernebb berendezésekkel. A hallgatók azonnal hozzáférhetnek az iskola fényképezőgép-flottájához, beleértve a RED, az Arri, a Canon és a Sony nagyfelbontású kamerákat, a csúcsminőségű világítás, a hang és a tapadás mellett.

Intenzív: A Prague Film School választó diákok típusai azért jönnek el hozzánk, mert lényegében csak egy év idő vagy anyagi erőforrással rendelkezik ahhoz, hogy átsétáljon abban a pillanatban, ahol éppen ebben a pillanatban él a professzionális filmkészítés világába. Ezután csak egy év áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ezek a hallgatók kompetenciaképességgel rendelkezzenek, ahol szakmailag képesek működni. Mint ilyen, a program nagyon szorult.

Kar-diák kapcsolatok: A világ minden tájáról érkezik a magtudomány. Míg minden tanár teljesített szakmai filmesek, elsődleges céljuk Prágában a Prague Film School diákjainak tanítása. A dinamika az, amit találsz az exkluzív bentlakásos iskolákban és kisiskolákban az Egyesült Államokban, ahol a tanárok nagyon elkötelezettek a diákjaik számára és elérhetőek. A kar pedig megtestesíti az iskola ideológiáját az európai művészeti ház integrálásával az amerikai független mozikéval.

A hallgatói testület sokfélesége: 60 hallgatói testületben 25-30 ország képviselteti magát. Szinte minden más diák a világ egy másik részéből származik, de van egy szubkulturális ragasztó, amely megköti őket. A diákok együtt élnek és lélegzik a filmet.

Liberalizmus: Az iskolánk legtöbb hallgatója befejezte az egyetemi tanulmányokat, és látta a filmiskolában töltött idejét, mint egy óhajtott esélyt arra, hogy mély érdeklődést érjen el egy hivatással. Mint ilyen, az adminisztráció minden diákot felelős felnőttként kezel, és bízik abban, hogy a hallgatók teljes felelősséget vállaljanak tanulmányaikért. Az iskola nem zavarja a diákok művészeti döntéseit.

Prága: Prága egyike azoknak a rendkívül ritka városoknak, amelyek képesek a kozmopolitizmus és az intimitás és a szépség kombinálására. A mágia nyilvánvaló, hogy bárki, aki szerencsésen elég időt tölteni itt. Prága Európa egyik legnagyobb filmközpontja a kontinens egyik legnagyobb és legrégebbi filmstúdiója. A város a világ legszebb fővárosainak és termékeinek a világ minden tájáról származik, hogy kihasználják a város szépségét és filmjeit. A filmes diákok számára Prága egy álomváros, amely szinte bármilyen típusú filmhez kínál egy beállítást, karizmatikus nagyvárosi buzzot az inspirációért és a megfizethetőségért, amely még egyedülálló a fejlett világban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Filmgyártás - Év Program

Campus Nappali 2 félév September 2019 Csehország Prague

Prague Film School Európában

[+]

ÉV PROGRAM: 2019. szeptember 6. - 2020. május 23

Az év során készült filmek a filmkészítés alapjairól, a jól megtervezett film sikeres befejezéséig tartó fokozatos haladást tükrözik. A folyamat minden szakaszát a kar felügyelete alatt fejlesztik ki, amelynek képzései az elméleti és technikai témákat lefedik, amelyek célja a tudás elmélyítése és a technikai készségek tisztítása.

Az év program két félévre oszlik. Első félévben minden diák elvégzi a forgatókönyvírás, a rendezés, a filmművészet és a szerkesztés alapjait. A diákok is részt vesznek két választott kurzusok, miközben további képzést a hang, a világítás, kamera mozgás és a markolat.... [-]


A film - év programra jár

Campus Nappali 1 év September 2019 Csehország Prague

Prague Film School télikertes Acting for Film programot kínál. A diákok szigorúan vonatnak a kamerán játszani, a hang, a mozgás, a cselekvés elmélete és a cselekvés üzleti. Míg a színészek mintegy 90% -a tapasztalta a színházképzést, a színészek munkájának 90% -a filmes médium. Ahhoz, hogy sikeres legyen ebben a rendkívül versenyképes területen, a filmre jellemző technikák ismerete elengedhetetlen a mai színész számára. [+]

Tavaszi félév 2019: Január 11 - május 25, 2019

Év Program: 2019. szeptember 6. - 2020. május 23

KARRIER MŰKÖDÉS

A diákok többsége felvételre kerül a filmes filmek színjátszására. Valójában a Prague Film School képzõereje felbecsülhetetlen szaktudást és hozzáférést biztosít az iparághoz: Ivan Shvedoff, a filmalkotás professzora, több mint 70 filmbõl származó tapasztalatait és kapcsolatait mutatja be, köztük olyan filmekben, mint a Mission Impossible, a Bourne Supremacy, Enemy at a Gates, hogy csak néhányat említsek (ő Matt Damon dialógus-edzője a Bourne Identity-ről). Daniel Brown, akadémiai végzettséggel és tanári tapasztalattal a Cambridge-i Egyetemen, olyan nagyszerű sztárok mellett dolgozott együtt, mint Johnny Depp, Bruce Willis, Peter O'Toole és Ben Kingsley. Amy Huck, a film főkoordinátora és oktatója ügyében jelen van a nemzeti és nemzetközi nagy költségvetésű produkciókban.... [-]


Dokumentumfilm - Évjárat

Campus Nappali 1 év September 2019 Csehország Prague

A PFS Dokumentumfilm Programja professzionális dokumentumfilm-producereket hoz létre, akik technikailag képzettek a fényképezőgép, a világítás, a hangzás és a szerkesztés művészeteiben, és a valóságos történetmesélés művészetében képzettek.

[+]

Év Program: 2019. szeptember 6. - 2020. május 23

ELSŐ SEMESTER - DOKUMENTUMOK

Az első féléves Dokumentumgyártási tanfolyamon a diákok számos felvételi feladatot töltenek be, amelyek célja a kritikus készségek fejlesztése a dokumentumfilme nyelvben, a fényképezőgép technikájában és a szerkesztésben. Előadások, bemutatók, vetítések és analitikai gyakorlatok képezik a terepmunka alapját.

A témák a következők:

- Dokumentumkamera

- Dokumentum szerkesztés

- Dokumentumírás

- Hang és hang design

- Világítás

- A kamera mozgása

- Interjútechnikák

- Dokumentum témák és műfajok

- Kutatás... [-]


Filmgyártás - Nyári műhelyek

Campus Nappali 4 hetek June 2019 Csehország Prague

A forgatókönyvírással, irányítással, kamerával, szerkesztéssel és hangzással kapcsolatosan a Prague Film School négyhetes nyári műhelyei a diákot a történeti ötletből a rövidfilm készítéséhez vezetik. Minden egyes diák ír, hajt, irányítja és szerkeszt a saját filmjét.

[+]

SUMMER 2019

Időpontok:

Júniusi filmműhely: június 2 - június 29 Júliusi Filmműhely: június 30 - július 27 Augusztus filmműhely: július 28 - augusztus 24

Minden résztvevő saját filmet forgat.

A forgatókönyvírással, irányítással, kamerával, szerkesztéssel és hangzással kapcsolatosan a Prague Film School négyhetes nyári műhelyei a diákot a történeti ötletből a rövidfilm készítéséhez vezetik.

A program első két hetében tantermi alapon - az irányítás, a forgatókönyvírás, a szerkesztés, a filmművészet és a hang alapjait ismertetik, miközben elkészítik a diákokat a műhelymunka rövidfilmjére. Minden hallgató írja és irányítja a saját rövid, míg más hallgatói produkciókat dolgozik különböző legénységgel.... [-]


Filmkészítés - féléves program

Campus Nappali 1 félév January 2019 Csehország Prague

A Prague Film School féléves programja egy intenzív, gyakorlatias tanfolyam, amelynek meredek tanulási görbéje van. A program célja konkrét kézműves készségek oktatása a termelés és a tanfolyam révén. A program végére a hallgatók bizonyos fokú folyékonyságot fejlesztenek mind a filmgyártás technikai vonatkozásairól, mind általában a filmnyelvről.

[+]

Tavaszi félév 2019: Január 11 - május 11, 2019

A Prague Film School féléves programja egy intenzív, gyakorlatorientált kurzus, amelynek meredek tanulási görbéje van. A program célja konkrét kézműves készségek oktatása jelentős termelési és tanfolyammunkákon keresztül. A program végére a hallgatók bizonyos fokú folyékonyságot fejlesztenek mind a filmgyártás technikai vonatkozásairól, mind általában a filmnyelvről.

Féléves program-áttekintés

A féléves programba beiratkozott hallgatók kötelesek követni a kurzusokat a forgatókönyvírás, a szerkesztés, a filmművészet és a rendezés minden egyes fő moduljában. A hallgatók hangot, fényképezőgépes műhelyeket és két választható kurzust tartanak az alábbiakban felsorolt ​​kurzusokból. Az első félévben minden diák négy filmes produkciót irányít, miközben további 16-20 filmkészlettel dolgozik.... [-]


Filmgyártás - Második program

Campus Nappali 2 félév September 2019 Csehország Prague

A második éves program célja a filmkészítési képességek finomítása és szélesítése mesterkurzusokon és a professzionális filmkészlettel való teljes munkaidőben. A második éves program arra is irányul, hogy a tehetséges diákokat képessé tegyük a lényegesebb termelésre

[+]

2019. szeptember 6. - 2020. május 23

A második éves program célja a filmkészítési képességek finomítása és szélesítése a mesterkurzusokon és a filmkészlettel való teljes munkaidőben. A második éves program arra is irányul, hogy a fejlettebb technológiákat (Arri Alexa, RED Epic) használó, hosszabb formátumú projektek készítéséhez tehetséges diákokat szervezzen.

A második évfolyam elsõ félévét mesterkurzus workshopok, vendégfilmkészítők, kurzusok, konzultációk és filmprojektek vezérlik. A szemeszter magában foglalja az előkészítést és előkészítést a filmek, amelyek lövés és szerkeszteni a második félévben.

A filmgyártók háromnapos és háromhetes gyakorlati workshopokat tartanak a dráma irányításával, színészekkel, lövöldözéssel és hangulattal, művészeti irányítással, vizualizációval, forgatókönyv-elemzéssel, a termelési folyamat irányításával, öntéssel, próbákkal és még sok mással.... [-]


Videók

https://www.youtube.com/watch?v=UmlclLDFJyE

https://www.youtube.com/watch?v=UmlclLDFJyE

Kapcsolat

Cím Prague Film School Pstrossova 19
110 00 Prague, Prague, Csehország
Telefon false