Hivatalos Leírás

Üzleti Akadémia Aarhus fejleszt és kínál gyakorlati élethez felsőoktatási programok. A több mint 4500 nappali tagozatos hallgató, 3400 részmunkaidős diákok és mintegy 400 alkalmazottal vagyunk az egyik legnagyobb üzleti akadémiák Dániában.

Business Academy Aarhus University of Applied Sciences.

Több európai országban, ez egy angol nyelvű kifejezés a felsőoktatási intézmények. A szakok kínálunk hangsúly az alkalmazott fok, elsősorban a technológia, az IT és az üzleti.

Mint egyetemi nyújtunk mind a graduális programok és adhatnak tudományos fokozat, de nem tesszük díjat mester vagy doktori fokozatot.

Ezen kívül is kínálunk folyamatos oktatás és részmunkaidős programok főiskolai szintű rövid távú kúrák számára, akik meg kell erősíteni a képesítések a munkát (csak dán).

A programok ötvözik az elméletet a gyakorlattal.

Mi előtérbe tandíjat a kis csapat, csoportos munka, projektmunka, az együttműködés, a kereskedelem és az ipar, reális esetekben és kötelező szakmai gyakorlatok. Jelenleg mintegy 900 nemzetközi diákok, és minden évben több mint 300 diák megy külföldre részét programokat.

Kidolgozásának és elkészítésének programokat kell létrehozni érték diákok és a vállalatok számára egyaránt. Ezt szem előtt tartva azt, hogy egy dedikált erőfeszítést kell alkalmazni a képesítések vonatkozásában egyes innovációs és fejlesztési projektek közös erőfeszítéssel társas vállalkozások.

Több éves tapasztalat a felsőoktatással

Üzleti Akadémia Aarhus ben alakult 2009. január 1. Úgy jött létre, mint az egyesülés a felsőoktatási programok a Aarhus Business College, Aarhus Tech és JU (a mezőgazdasági iskola). Néhány program ma kínálnak együttműködve Aarhus School of Marine és Műszaki Kar.

A rugalmas út a felsőoktatásba

Kiválasztása egy program egy életre szóló döntéseket, és kideríteni, melyik program az Ön számára nem mindig könnyű.

A Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences, kínálunk mind Academy Profession szakok (AP fok) és alapképzési szakok. AP szak megfelel az első két évben a Bachelor program. A program biztosítja a képesítéseket, hanem magát is lehet dinamikus módon, hogy egy hosszabb oktatás. Ezért lehetőség van a munkába életét közvetlenül, miután a záróvizsgák, vagy folytathatja a tanulmányait egy főiskolai diplomát az egyik a top-up programok vagy egy másik intézmény Dániában vagy külföldön.

Tanulás az Akadémián

Amikor csatlakozzanak egy felsőoktatási program, akkor is elfogadja, hogy felelős a saját tanulás. A tapasztalat az, hogy megtanulják a legtöbb, ha aktívan részt vesznek a tanítás. Mi az Ön számára a lehetőséget, hogy aktívan részt vesz a kis osztályok mintegy 30 diák és a projekt munka és esettanulmányok, amelyek jelentős eleme az összes programot.

Minden program szorosan kapcsolódik az ipar. Ezért össze elmélet és a gyakorlat, és elsősorban tanítják a részek elméletének amit később felhasználhat a munka világában, hogy gyakorlati problémák megoldására. Vállalati látogatások és vendég előadások, ezért fontos része minden a programok és projektek, valamint záróvizsga projektek alapja általában gyakorlati problémák egyes vállalatok. Jelenleg mintegy 18-25 tanórából egy héten. A tanórák száma változik hétről hétre, és programonként.

A Karrier kezdődik az oktatás

Nem számít, hogy mit keres egy szakmai vagy az első munkahely a diploma megszerzése után, Business Academy Aarhus Karrier Központ adhat ihletet, eszközök és segítségre van szüksége. Mint Akadémia hallgatója, akkor részt vehet a különböző tanfolyamok és műhelyek, mint a segítség alkalmazások, önéletrajzok és állásinterjúk. Azt is biztosítani az egyéni segítséget és tanácsot.

Nemzetközi környezetben

A legtöbb Business Academy Aarhus programjai kínálnak mind a dán és angol nyelven. Diákként az Akadémián, akkor lesz tehát része egy nemzetközi környezetben. Van mintegy 1000 nemzetközi diákok számos helyen a világon. Ha úgy dönt, az egyik program tanítani angol nyelven, akkor tanulmányozza a diákok a különböző országok és a tandíj és a vizsgák az angol. Nemzetközivé nemcsak zajlik az osztálytermekben, hanem a számos szociális tevékenységet kínálunk.

A lehetőségek világa

Kapok egy jó munkát az érettségi után a cél a legtöbb akadémia hallgatói. Néhány diák azonban úgy dönt, hogy tanulmányozza tovább, és a munka egy részidős és néhány úgy dönt, hogy továbbra is az oktatás teljes idejű Dániában vagy külföldön az egyik a sok oktatási intézmény, amely már természetesen elismerés megállapodásokat. Elolvashatja többet munkát, és továbbtanulási lehetőségeket a leírások minden programot.

Készítsük el a jövő keresztül Gyakorlat

Diákként Business Academy Aarhus lesz részt venni egy kötelező szakmai hol lesz képes használni a tudást a gyakorlatban. Ez 2-10 hónapos szakmai (jellemzően 3-5 hónap) kapsz egy esélyt, hogy tapasztalatokat:

Releváns életben tanulás egy társaság

  • Hálózat és tapasztalat, hogy vezethet a jövőben a szakmai
  • Dolgozik egy nemzetközi vállalat

Minden évben Business Academy Aarhus együtt több mint 800 vállalat Dániában és külföldön, például: Carlsberg, Ikea, a Nordea Bank, Novo Nordisk és a Porsche USA.

Internship külföldön

Kiválaszthatja, hogy a szakmai gyakorlat bárhol a világon, és Európán belül kaphat Erasmus támogatást, hogy fedezze a költségeket, amelyek figyelembe a szakmai gyakorlat egy idegen országban. A Business Academy Aarhus mi együtt szervezetek és a vállalatok, hogy segítsen a gyakornoki például Malajziában, Shanghai, Kanada és Tanzániában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Dán

Az intézmény további kínálata:


Business Academy Aarhus

Az AP szak Kémiai és biotechnológiai Tudomány egy 2 és fél éves nappali tagozatos felsőoktatási program, amely megfelel a diplomások számára kulcsfontosságú funkciók belü ... [+]

A AP szak Kémiai és biotechnikai Tudomány egy 2 és fél éves nappali tagozatos felsőoktatási program, amely megfelel a diplomások számára legfontosabb funkciók belül számos szakmák és iparágak. Tipikus munkaterületek közé ellenőrző laboratóriumok és a kutatási és fejlesztési laboratóriumok belül a feldolgozóiparban, valamint az egyetemeken és más kutatóintézetek.

A diplomások, kémiai és biotechnológiai elemzők, képzett tervezésére, szervezésére és végrehajtására elemző munka és az eredmények mind a kémiai és biotechnológiai területeken.

A program elméleti alapú és munkahely-orientált, vagyis az a célja, hogy jogosult hallgatók képesek legyenek gyakorlati problémák megoldására egy analitikai alapot. Theory folyamatosan célozzák gyakorlati alkalmazása az iparban. A kitöltött program hozzáférést biztosít és a csapat további vizsgálatok Dániában, valamint nemzetközi szinten.... [-]

Dánia Aarhus
Kérj Információt
Angol
Nappali
30 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Business Academy Aarhus

Van egy szenvedélyes dolgozó számítógépek, szerverek és / vagy hálózati technológia és az elektronika, és szeretne naprakész a fejlesztéseket és a legújabb technológiát? ... [+]

AP diploma - 2 év - 120 ECTS

Van egy szenvedély dolgozó számítógépek, szerverek és / vagy hálózati technológia és az elektronika, és szeretne naprakész a fejlesztéseket és a legújabb technológiát? Ha így van, a IT Network és Elektronikai Technológia programok ideális az Ön számára. Az AP szak informatikai hálózat és Elektronikai Technológia az első két évben a Bachelor program.

IT Network és Elektronikai Technológia egy 2 éves nappali tagozatos AP szak időmérő kulcsfontosságú funkciók belül számos szakmák és iparágak. Akkor lesz jogosult a szakmai igazgatói pozícióját, vagy résztvevő, projekteket termék kifejlesztésével kapcsolatos, tervezése és üzemeltetése rendszerek területén a hálózati és elektronikai technológia a magán-, mind az állami szektorban.... [-]

Dánia Aarhus
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Business Academy Aarhus, School of Applied Sciences

Study at Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus, Denmark