Hivatalos Leírás

A koppenhágai Akadémia Fashion Design egy nemzetközileg elismert magán Akadémia 1983-ban alapított. Mivel a kezdetektől, az Akadémia képzett ruházat-tervezők a magas szintű kivitelezés és erős visuel kifejezést. Alumni képviselik, minden szinten a divatszakmában, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

Az Akadémia a kérelmezők az egész világon, az év 2016-17, 16 különböző nemzetiségű kap az oktatás, és ezért tanítani mind a dán és angol nyelven. Úgy véljük, ez a legnagyobb jelentőséggel egy globalizált világban örökre, hogy a kapcsolattartó és a kulturális csere történik a különböző osztályok és szintek.

Ez a folyamatos feladata az Akadémia, hogy fejlessze tovább a kivitelezés és a program, így mindig megfelel az igényeinek a divatszakmában felé a fiatal és közelgő tervezők. Ön még mérlegeli alkalmazása és szeretne vist Akadémia, akkor azt javasoljuk, hogy egy időpontot.

Az Akadémia ad otthont a régi raktár „Hans Csak” a Østerbro. A világos, tágas és nyitott munkával szoba 370sqm ideális a kulturális csere történik a különböző osztályok és szintek. Mivel a sok nemzetiségű részt, minden tanár legalább kétnyelvű, és a kurzus tanítják simultaniously dán és angol nyelven. (Az angol a legfontosabb műszaki nyelvet a konfekcióipari) Varrógépek, Overlock és ipari gép bőr rendelkezésére állnak a diákok, és természetesen dolgozni Stockmann kirakati Wifi kéznél, és azt is használják a tanítás során ülés.

Az Akadémia jóváhagyták az állami támogatás (SU) a dán állam. A nemzetközi diákok kérik először alkalmazni a saját home-országok előtt csinálja Dániában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Dán

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Copenhagen Academy of Fashion Design

Az Akadémia tanítja ruházat-design. A program során a hangsúly a fejlesztés a diákok kreatív képességeire, azáltal, hogy a művészeti és vizuális értelemben a rutin az alk ... [+]

A program

Cél

Az Akadémia tanítja ruházat-design.

A program során a hangsúly a fejlesztés a diákok kreatív képességeire, azáltal, hogy a művészeti és vizuális értelemben a rutin az alkotási folyamat kombinált szilárd és alapos alapja a különböző területeken a vízi jármű.

Mellett a program, a diákok is betekintést nyerhetnek a sok szempontból, és követeli az üzleti látogatások révén kereskedelmi vásárokon, a vállalatok és segít közben divathét, úgy, hogy azok nem un-elő, amikor belépnek a munka-piacon. A program időtartama 2 év.

Befejezése után, a hallgató megszerzett tudás elveinek a designproces, koncepció és egy koherens gyűjteménye, együtt a technikai képességek, mint a varrás és patternmaking. ... [-]

Dánia Koppenhága
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul