Copenhagen Academy of Fashion Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A koppenhágai Akadémia Fashion Design egy nemzetközileg elismert magán Akadémia 1983-ban alapított. Mivel a kezdetektől, az Akadémia képzett ruházat-tervezők a magas szintű kivitelezés és erős visuel kifejezést. Alumni képviselik, minden szinten a divatszakmában, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

Az Akadémia a kérelmezők az egész világon, az év 2016-17, 16 különböző nemzetiségű kap az oktatás, és ezért tanítani mind a dán és angol nyelven. Úgy véljük, ez a legnagyobb jelentőséggel egy globalizált világban örökre, hogy a kapcsolattartó és a kulturális csere történik a különböző osztályok és szintek.

Ez a folyamatos feladata az Akadémia, hogy fejlessze tovább a kivitelezés és a program, így mindig megfelel az igényeinek a divatszakmában felé a fiatal és közelgő tervezők. Ön még mérlegeli alkalmazása és szeretne vist Akadémia, akkor azt javasoljuk, hogy egy időpontot.

Az Akadémia ad otthont a régi raktár „Hans Csak” a Østerbro. A világos, tágas és nyitott munkával szoba 370sqm ideális a kulturális csere történik a különböző osztályok és szintek. Mivel a sok nemzetiségű részt, minden tanár legalább kétnyelvű, és a kurzus tanítják simultaniously dán és angol nyelven. (Az angol a legfontosabb műszaki nyelvet a konfekcióipari) Varrógépek, Overlock és ipari gép bőr rendelkezésére állnak a diákok, és természetesen dolgozni Stockmann kirakati Wifi kéznél, és azt is használják a tanítás során ülés.

Az Akadémia jóváhagyták az állami támogatás (SU) a dán állam. A nemzetközi diákok kérik először alkalmazni a saját home-országok előtt csinálja Dániában.

Helyszínek

Koppenhága

Address
Århusgade 88, 5th. Floor
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

Koppenhága, Dánia