Kalo Organic Agricultural College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kalø Dánia egyetlen ökológiai mezõgazdasági fõiskolája, nyolcvan-száz hallgatóval és mintegy húsz alkalmazottal rajong a biogazdálkodásért.

A Kalø Organic Agricultural College vidéki környezetben, egy erdő szélén, a tenger közelében található, három kilométerre Rønde városától, egy közepes méretű várostól, ahol minden szükséges felszerelés található, és harminc kilométerre Aarhustól, Dánia második legnagyobb városától .

Az iskola hangsúlyozza a gyakorlati készségeket, az iskolai gazdaság pedig az oktatás és a mindennapi élet fontos része. A gyakorlati tanulási lehetőségek magukban foglalják mintegy ötven hektár ökológiai művelésű termőföldet növények és zöldségek számára, üvegházakat, gépparkot, disznóink, juhaink, tejelő teheneink és kormányzóink tenyésztésére szolgáló létesítményeket.

Kínálunk teljes ellátást minden diák számára itt, az iskolában. A panzió napi három étkezést, valamint ingyenes reggeli és délutáni kávét tartalmaz. Kiváló konyhánk van, amely tanulóinknak bio ételeket biztosít, vegetáriánus és vegán ételeket is kínálva.

Helyszínek

Rønde

Address
Skovridervej 3, Kalø
8410 Rønde

8410 Rønde, Dánia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: