TRUEMAX Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Truemax akadémia

3D CGI és animáció egy mix a művészet és a technológia, amely megköveteli a finom egyensúlyt. Ezt alkalmazzák mind a film és játék-ipar, valamint a reklám és számos más iparágban. 1998 óta Truemax Akadémia szakosodott tanítás 3D CGI animáció és mindkét rövid tanfolyamok, valamint egy 3 éves képzés, amely elsősorban a igényeket az ipar számára jól képzett munkavállalókat - most és a jövőben. Truemax Akadémia 3D CGI animáció és 1998-ban alakult, és azóta kifejlesztett magas minőségű oktatási programok és tanfolyamok.

Elfogadjuk a diákok a világ minden tájáról. Annak érdekében, hogy biztos, hogy a szakmai szinten az oktatási olyan magas, mint lehetséges, mi együtt a National Film School of Denmark, DADIU, EUCROMA valamint számos más iskolák és szakemberek. Truemax akadémia is kínál számos tanfolyamok 3D grafika, valamint a rajz és tanfolyamok egyéni igényekre szabott.

Mi a legjobb oktatók és tanárok, szakemberek és kreatív guruk, akik - és kell - az élvonalban a fejlesztés. Vendég előadók és oktatók között néhány, a világ legjobb 3D művészek és szakemberek nemzetközi termelési-cégek, mint a Pixar, DreamWorks, ILM, az EA és a Walt Disney Company

Hosszú távú programokat és rövid kurzusok

Alapú Dániában, Truemax akadémia fejleszt és kínál hosszú távú oktatási programok, valamint a rövid kurzusok 3D-s számítógépes grafika és animáció annak érdekében, hogy megfeleljen az igényeknek, az ipar és az üzleti világ számára a megfelelően képzett, a jelenben és a jövőben .

Az együttműködésben a 3D-s ipar

Egyedi tanfolyamok és programok állandó fejlesztés alatt állnak szoros együttműködésben a formális oktatási bizottság képviselőiből álló a világ televíziós, film, játék fejlesztése és az üzleti.

A programok és tanfolyamok elismerten az egyik legjobb Európában. Ennek eredményeként a, tartjuk minél több és több nemzetközi diákok számára. Ezen kívül tartjuk az oktatás up-to-date a segítségével a mi oktatási BIZOTTSÁGÁNAK és a széles szakmai hálózaton belül, a 3D-ipar. Mindez azt tükrözi, hogy célunk, hogy a legjobb oktatást diákjaink.

Truemax academys Mission & Vision

Kombinálni és az egyensúly a művészet és a technológia, valamint hogy a karrier lehetőségeket a kreatív és művészi diákok. Fenntartása és folyamatos fejlesztése a szoros együttműködés az oktatási bizottság. Hogy továbbra is vonzza, és a legjobb nemzetközi kreatív és professzionális 3D művészek, mint oktatók. Teljesítette a törekvést, hogy 3D-s számítógépes grafika és animáció a legjobb minőségű.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

3d oktatás

Campus Nappali Részidős 3 év August 2019 Dánia Copenhagen + 1 további

A 3D Digital Artist / 3D Game Artist program szervezésében együttműködve oktatási fórumon, amely magában foglalja a képviselői nagy dán és nemzetközi 3D cégek. [+]

3D Digital Artist / 3D Game Artist Szeretnél dolgozni játékok, filmek és a reklámok? Által oktatott néhány a legjobb 3D-s oktatók a világon 90% esélye van a gyakornoki Hálózatkezelés, miközben tanul, és javul az esélyed így az üzlet? Legyen eligeable a fejkvóta * (SU) Kezdje során bármikor, és menjen a saját sebességét, bár minden egyes részét be kell fejezni 3 hónapon belül.

Az oktatási program kiterjed 3 területen: Theory, praktikus, és önálló tanulásra.

A 3D Digital Artist / 3D Game Artist program szerveződik együtt az oktatási fórumon, amely magában foglalja a képviselői nagy dán és nemzetközi 3D cégek.

Programunk biztosítja a diákok fokozatosan megtanulják a mester 3D szoftver funkciók és 3D termelési folyamatok magas szintű fejlesztése mellett a művészi tehetség. Oktatóink vettek fel a vezető vállalatok, mint a Pixar, DreamWorks, a Sony Pictures Imageworks, Ubisoft Massive, EA Games és még sok más.... [-]