African Leadership Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Afrikai Leadership Academy célja, hogy átalakítsa-afrikai azonosítása, fejlesztése, és az összekötő a következő generációs afrikai vezetők. A Leadership Development képlet viszonylag egyszerű:

Potenciális

Mi fésülje afrikai fiatalok, akik megjelennek a szikra a kezdeményezést; akik látják, hogy mit lehet, és arra törekszenek, hogy ez így.

Gyakorlat

Fiatal vezetők befejezni egy intenzív programot a szellemi növekedés és gyakorlati vezetői fejlődés.

Alkalom

Fiatal vezetők által vezérelt fejlett hálózat mentén felé vezető úton átalakító hatása Afrikában.

Rólunk

Afrikai Leadership Academy célja, hogy lehetővé tegye a tartós béke és jólét-afrikai fejlődő és csatlakozó a kontinens jövő vezetőit. Afrika legnagyobb szükség van etikai és vállalkozói vezetés. Túl gyakran, fektetünk kezelésében a tünetek a rossz vezetés Afrikában: adunk takaró, élelem és gyógyszer azokat érintette a háború, a szegénység és az éhínség. De ezek az erőfeszítések soha nem lesz vége, hacsak fejlesztünk vezetők, akik a háborúk ne bekövetkezését az első helyen, a vállalkozók, akik munkahelyeket teremtenek, és a tudósok, akik fenntartható módon növelni az élelmiszertermelést és egészségügyi ellátást.

A vezető fejlesztési képlet viszonylag egyszerű: úgy gondoljuk, hogy azonosítja a fiatal vezetők óriási potenciált, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyakorolják a vezetést, és kapcsolja össze őket átalakító lehetőségeket, tudjuk fejleszteni, és felhatalmazza a jövőben Nelson Mandela, a következő Wangari Maathai, és Afrika Bill Gates.

A mi Impact

Mi következetesen bizonyította kiválóságát, és tanúi kiemelkedő sikereket értünk zászlóshajója tananyag. Diákjaink volna el vezető nemzetközi egyetemek, köztük: Harvard, Yale, Brown, Cornell, Duke, New York University, MIT, Stanford, Oxford, London School of Economics, Ashesi University, University of Cape Town, és így tovább. A végzős diákok eddig együttesen szerzett több mint $ 35M ösztöndíj díjat.

ALA fiatal vezetők már megkezdték a hatásgyakorlás Afrikára. Ők indított 44 non-profit és for-profit vállalkozások indulása óta, és ezek közül a vállalatok továbbra is sikeresen működött az egyetemen, és a diákok hazájában a fenntartható szervezetek.

A World Economic Forum felismerte öt ALA fiatal vállalkozók számára az innovatív szervezetek az általuk indított saját hazájukban. Két csapat ALA diplomások alakuló osztály nyerte a $ 10,000 Kathryn Davis-díjat a békéért projektjeik számára Kenyában és Marokkóban. Továbbá, az afrikai Leadership Academy továbbra is kap egyre nagyobb nemzetközi elismerést.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Ala globális tudósok programot nyári kurzus

Campus Nappali 19 napok July 2019 Dél-afrikai Köztársaság Roodepoort Johannesburg + 1 további

Afrikai Leadership Academy Global Scholars Program (GSP) egy 3 hetes vezetői fejlesztési program éves fiatalok 15-19 év a világ minden tájáról. Ez vezeti az Akadémia híres Vállalkozói Vezetői Kar, diplomások az Akadémia kétéves program, és a pedagógusok változatos szakmai háttérrel. [+]

Körülbelül GSP

Afrikai Leadership Academy Global Scholars Program (GSP) egy 3 hetes vezetői fejlesztési program éves fiatalok 15-19 év a világ minden tájáról. Ez vezeti az Akadémia híres Vállalkozói Vezetői Kar, diplomások az Akadémia kétéves program, és a pedagógusok változatos szakmai háttérrel. GSP egy lehetőség a fiatalok számára, hogy megismerjék és fejleszteni a vállalkozói vezetői készségek szükségesek, hogy maguk irányítsák a 21. század és a globális ügynökök a pozitív változás. A résztvevők megtanulják, BUILD - a tervezési gondolkodás modell fejlesztése, emberközpontú megközelítés a közösségi problémák megoldásában, és ezt a tudást egy közösségi szolgáltatás Honlap Johannesburgban. Keresztül dolgozik különböző csapatok, GSP résztvevők segítségével nagyteljesítményű globális kapcsolatok, miközben egyre mélyebb megértését Afrikában és a világ.... [-]


Tanfolyamok

Ala modell Afrikai Unió természetesen

Campus Nappali 5 napok March 2019 Dél-afrikai Köztársaság Roodepoort Johannesburg + 1 további

Afrikai Leadership Academy Model Afrikai Unió (ALAMAU) a szimuláció az Afrikai Unió, fórumot biztosítson a fiatal vezetők, hogy vizsgálja meg a belső működését az Afrikai Unió és a gyakorlat a nemzetközi diplomácia feltételezve, hogy a szerepek az afrikai vezetők. [+]

Rólunk

Afrikai Leadership Academy Model Afrikai Unió (ALAMAU) a szimuláció az Afrikai Unió, fórumot biztosítson a fiatal vezetők 14 éves és 19 felfedezni a belső működését az Afrikai Unió és a gyakorlat a nemzetközi diplomácia feltételezve, hogy a szerepek az afrikai vezetők. Ez a konferencia nyújt a küldöttek a lehetőséget, hogy tanulmányozza bonyolult afrikai kérdésekről, megérteni a érdekeinket és az afrikai országok, és megtanulják, hogy sikeresen tárgyalni anélkül, hogy veszélyeztetné a nemzeti érdekeket. ALAMAU célja képessé fiatal vezetők modellezni a nemzetközi együttműködés, míg ünnepli sokszínűség, valamint az pánafrikai egységét.... [-]


Videók

ALA Summer - A video tour of the Global Scholars Program