Beyond Borders Wildlife Film School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Maximum hat diák egy tanfolyam, Beyond Borders Wildlife Film SchoolTalálható, a világhírű Kruger National Park Dél-Afrika, Élesíti az Ön számára minden tudás, gyakorlat és kapcsolatok meg kell, hogy az álmod valóra válik, és lesz egy vadon élő állatok filmes.

Specialising 3D mi is megtanuljuk a kötelek 3D forgatás és 3D videó szerkesztő. Ezért a neve: "határon túli" Ajánlunk 25 napos tanfolyam egész évben, de ha ez túl hosszú, és / vagy ha az utazási bug is kínálunk Mobile Fényképészeti és forgatás tanfolyamok. Ajánlunk Rövid tanfolyamok (5 és 7 napos workshop) mintegy forgatókönyvírás, kamera technológiát és technikákat és videó szerkesztő.

KIEMEL a mi 25 napos élővilág filmkészítés tanfolyamok: Ön kap lehetőséget, hogy forgatókönyvet, a film és szerkeszteni saját három perces dokumentumfilm a témakörök közül a mi működési területén, amelyek közül a Kruger Nemzeti Park, számos lehetőséget kínál mind a rövid dokumentumfilmek.

KIEMEL a mi MOBILE SAFARIS: Tanulás a kötelek professzionális fényképezés és filmkészítés felfedezése Dél-Afrika és megy haza egy DVD készített és szerkesztett az Ön által. Az egy az életben lehetőséget, hogy keverjük a szenvedély a filmkészítés és az utazás. És mindennek a tetejébe, lenyűgözni a barátok és a család haza!

KIEMEL a mi rövid kurzusok: Rövidebb, költségvetés tudatos és rugalmas. A tapasztalat kínálunk felejthetetlen!

Helyszínek

Polokwane

Beyond Borders Film School

Address
Beyond Borders Wildlife Film School,
Parson 16, Balule Nature Reserve - Limpopo

Polokwane, Limpopo, Dél-afrikai Köztársaság
Telefonszám
+27 7 2303 0582; +27 7 2976545

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: