Good Hope Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Good Hope Studies angol nyelvtanulással angol nyelvtanfolyamainkat angol nyelvtanfolyamon veheti igénybe, vagy nyelvi iskolánkban, Fokváros nyüzsgő városközpontjában vagy a Newlands lombos, értékes lakóövezetében.

Fokvárosi Angol iskolánkban általános angol nyelvtanfolyamokat, a Cambridge-i vizsgaelőkészítő kurzusokat, az IELTS-t és a TOEFL-t, az angol nyelvet a munkához és a magánórákhoz kínáljuk.

Önkéntesség Fokvárosban, Dél-Afrikában és Namíbiában

Folytatjuk saját kiterjedt önkéntes programunkat is. Válasszon a szociális projektek, a védelmi projektek, az egészségügyi projektek és a farmok tartózkodása között. Vannak önkéntes projektek Fokváros környékén, Dél-Afrika más részein és Namíbiában.

Tanárképző tanfolyamok Fokvárosban

Angol nyelvtanárok számára a népszerű CELTA tanfolyamot kínáljuk Fokvárosban. A CELTA képesítését a Cambridge University of Cambridge English Language Assessment szerezte.

Tanuljon angolul Dél-Afrikában a Good Hope Studies . Vagy önkéntes munkatársunk a Dél-Afrikában és Namíbiában végzett számos önkéntes projektünk egyikében.

Küldetésnyilatkozat

Good Hope Studies a nemzetközi ügyfelek számára a legmagasabb minõségû, mindenre kiterjedõ nyelvi utazási élményt nyújtják, a nemzetközileg elismert normáknak megfelelõen. A személyes gondoskodás és a részletekre való figyelemmel arra törekszünk, hogy minden tanuló, aki a Good Hope Studies keresztül halad, angolul kommunikál, és felejthetetlen élményt nyújt Dél-Afrikában.

Good Hope Studies biztonságos és barátságos környezetet biztosítanak munkatársainak, ahol professzionálisan fejlődhetnek. Minden munkatársat értékelik a Good Hope Studies csapat részeként, és hozzájárulnak a Good Hope Studies továbbfejlesztéséhez való hozzájáruláshoz.

Good Hope Studies a Fokváros fejlődő fejlesztésének élére állnak, mint nemzetközileg elismert angol nyelvtanítási központként. Ennek során arra törekszünk, hogy biztosítsuk, hogy a Fokváros fontos szerepet játsszon a nemzetközi EFL közösségen belül, és ezáltal hozzájáruljon az egész világon működő EFL iparhoz.

Helyszínek

Fokváros

Good Hope Studies - City Centre

Address
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság
Telefonszám
+27 21 425 5403