Hivatalos Leírás

A Good Hope Studies angol nyelvtanulással angol nyelvtanfolyamainkat angol nyelvtanfolyamon veheti igénybe, vagy nyelvi iskolánkban, Fokváros nyüzsgő városközpontjában vagy a Newlands lombos, értékes lakóövezetében.

Fokvárosi Angol iskolánkban általános angol nyelvtanfolyamokat, a Cambridge-i vizsgaelőkészítő kurzusokat, az IELTS-t és a TOEFL-t, az angol nyelvet a munkához és a magánórákhoz kínáljuk.

Önkéntesség Fokvárosban, Dél-Afrikában és Namíbiában

Folytatjuk saját kiterjedt önkéntes programunkat is. Válasszon a szociális projektek, a védelmi projektek, az egészségügyi projektek és a farmok tartózkodása között. Vannak önkéntes projektek Fokváros környékén, Dél-Afrika más részein és Namíbiában.

Tanárképző tanfolyamok Fokvárosban

Angol nyelvtanárok számára a népszerű CELTA tanfolyamot kínáljuk Fokvárosban. A CELTA képesítését a Cambridge University of Cambridge English Language Assessment szerezte.

Tanuljon angolul Dél-Afrikában a Good Hope Studies . Vagy önkéntes munkatársunk a Dél-Afrikában és Namíbiában végzett számos önkéntes projektünk egyikében.

Küldetésnyilatkozat

Good Hope Studies a nemzetközi ügyfelek számára a legmagasabb minõségû, mindenre kiterjedõ nyelvi utazási élményt nyújtják, a nemzetközileg elismert normáknak megfelelõen. A személyes gondoskodás és a részletekre való figyelemmel arra törekszünk, hogy minden tanuló, aki a Good Hope Studies keresztül halad, angolul kommunikál, és felejthetetlen élményt nyújt Dél-Afrikában.

Good Hope Studies biztonságos és barátságos környezetet biztosítanak munkatársainak, ahol professzionálisan fejlődhetnek. Minden munkatársat értékelik a Good Hope Studies csapat részeként, és hozzájárulnak a Good Hope Studies továbbfejlesztéséhez való hozzájáruláshoz.

Good Hope Studies a Fokváros fejlődő fejlesztésének élére állnak, mint nemzetközileg elismert angol nyelvtanítási központként. Ennek során arra törekszünk, hogy biztosítsuk, hogy a Fokváros fontos szerepet játsszon a nemzetközi EFL közösségen belül, és ezáltal hozzájáruljon az egész világon működő EFL iparhoz.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Good Hope Studies

Ez a kurzus olyan emberek számára ideális, akiknek angolul dolgozniuk kell munkahelyükön vagy üzleti környezetükben. Javasoljuk az olyan emberek számára, akik angol körny ... [+]

English for Work tanfolyamunk ideális azok számára, akiknek angolul dolgozniuk kell munkahelyükön vagy üzleti környezetükben. Javasoljuk az angol környezetben dolgozók és a nemzetközi karriert keresők számára.

Reggel a diákok részt vesznek egy általános angol nyelvtanfolyamon; majd délután, a diákok részt vesznek a English for Work. Ehhez a csoportos képzéshez közbenső vagy magasabb szint szükséges.

Csak német állampolgárok számára: a kurzus a Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt és Hessen Bildungsurlaubra regisztrálva van.

Reggeli órák

Reggel részt vesz a GE16 vagy a GE20-ban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Good Hope Studies

A Cambridge-vizsga világszerte elismert, és a vállalatok széles körben elfogadják bizonyos angol nyelvtanulást. Az angol nyelvű előfeltevés (CAE) széles körben elfogadott ... [+]

A Cambridge-vizsga világszerte elismert, és a vállalatok széles körben elfogadják bizonyos angol nyelvtanulást. Az angol nyelvű előfeltevés (CAE) széles körben elfogadottan bizonyítja az egyetemi beiratkozáshoz szükséges angol nyelvtudást, különösen az Egyesült Királyságban, és több mint 2700 szervezet fogadja el világszerte.

A vizsgaelőkészítő kurzusok a megfelelő választás a következők számára:

diákoknak, akiknek bizonyítaniuk kell, hogy magas szintű angolul dolgoznak, tanulnak vagy kivándorolnak;olyan diákok, akik világos célokkal rendelkeznek egy kitűzött tanfolyam kihívásaival;olyan diákok, akik középfokú, vagy annál magasabb szinten vannak, amikor elkezdik a vizsgaelőkészítő tanfolyamot;diákok, akik egy-két órányi házi feladatot képesek naponta kiegészíteni a tanfolyamokat.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Február 2020
Angol
Nappali
9 - 10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Good Hope Studies

A vizsgaelőkészítő kurzusok a megfelelő választás azoknak a hallgatóknak, akiknek bizonyítaniuk kell, hogy magas szintű angolul dolgoznak, tanulnak vagy kivándorolnak; ol ... [+]

A vizsgaelőkészítő kurzusok a megfelelő választás a következők számára:

diákoknak, akiknek bizonyítaniuk kell, hogy magas szintű angolul dolgoznak, tanulnak vagy kivándorolnak;olyan diákok, akik világos célokkal rendelkeznek egy kitűzött tanfolyam kihívásaival;olyan diákok, akik középfokú, vagy annál magasabb szinten vannak, amikor elkezdik a vizsgaelőkészítő tanfolyamot;diákok, akik egy-két órányi házi feladatot képesek naponta kiegészíteni a tanfolyamokat.

Tapasztalt tanárok, kis osztályméretek és személyes figyelem az összes hallgató számára biztosítja a lehető legjobb előkészületet a vizsga számára.

Mindkét kurzus csak a délelőtti lehetőségként szolgál a General English-vel közösen reggel.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Február 2020
Angol
Nappali
4 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Good Hope Studies

A tanulmányi év koncepcióját úgy tervezték, hogy kielégítse a hosszú távú hallgatók sajátos igényeit. Ideális, ha angolul és / vagy angolul beszélő országban szeretne tan ... [+]

A tanulmányi év koncepcióját úgy tervezték, hogy kielégítse a hosszú távú hallgatók sajátos igényeit.

Ideális, ha angolul és / vagy angolul beszélő országban szeretne tanulni vagy élni akar.

A program testre szabott azoknak a hallgatóknak, akik extra támogatást igényelnek, mind az osztályteremben, mind azon túl, hogy elérjék az angol nyelvű célokat.

Miért válassza a tanulmányi évet?

Azon hallgatók számára, akik egy angol nyelvű országban tanulnak egy egyetemen vagy főiskolán, a tanulmányi év célja, hogy segítsen nekik elérni a megfelelő angol nyelvet. Továbbá támogatást is nyújtunk: segítünk a hallgatóknak további tanulmányok elvégzéséhez, és segítenek nekik regisztrálni és felkészülni az általuk igényelt angol képesítésre (pl. IELTS).... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
24 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Good Hope Studies

A népszerű általános angol nyelvtanfolyamok ideálisak, ha javítani szeretné a mindennapi kommunikációs készségeket, és jobban szeretne tanulni egy osztályban más hallgató ... [+]

A népszerű általános angol nyelvtanfolyamok ideálisak, ha javítani szeretné a mindennapi kommunikációs készségeket, és jobban szeretne tanulni egy osztályban más hallgatókkal. Kis osztályok és jól képzett tanárok garantálják a gyors fejlődést. A kurzus tartalma grammatikát, lexikust és mind a négy képességet tartalmazza: beszéd, hallgatás, olvasás és írás.

Kombinálhatja a reggeli csoportos tanfolyamot egy délutáni csoportos kurzuson a gyorsabb előrelépés érdekében, vagy magánórákkal a személyes célok összpontosítására.

Csak a német állampolgárok számára: a GE30 kurzusunk a Bildungsurlaubban található Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt és Hessen régióban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Good Hope Studies Newlands

Good Hope Studies City Centre

Study English in Cape Town

GHS On-site accommodation in Newlands

GHS Student House

GHS Homestay

GHS Student Residence