Open Learning Group

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Open Learning Group (OLG) vezető, teljes körű akkreditált magán oktatási intézmény és hatékony távoktatási lehetőség, amely támogatja az oktatási intézmények oktatási és tanulási útját, valamint a diplomások Dél-Afrikában megnövekedett átviteli teljesítményének elérését.

A Nyílt Tanuló Akadémia akkreditált és szakosodott logisztikai és ellátási lánc menedzsment képesítéseket biztosít, amelyek az NQF 2. szintű tanulóktól az NQF 7 fokozatig terjednek. Ezek a képesítések középpontjában az egyének karrierjének a következő szintre történő fejlesztése áll.

Amellett, hogy továbbra is elköteleztük magunkat a minőségi oktatás és a szakképzett szakirányú képesítések biztosítására, az Open Learning Services osztály adminisztratív és operatív támogatást nyújt más kivételes oktatási intézményeknek, amelyek képesítésük egy részét távoktatási módban kínálják. Ez biztosítja, hogy a dél-afrikai városi és vidéki közösségek nagyszámú hallgatója hatékony és megfelelő technológián keresztül hozzáférjen a minőségi oktatási programokhoz. Az OLG jelenleg adminisztratív és operatív támogatást nyújt a különböző oktatási intézmények számára, amelyek programokat kínálnak a menedzsment, tanítás, pénzügy, kereskedelem, logisztika és ellátási lánc menedzsment területén.

Akkreditáció

Az OLG a Felsőoktatási és Képzési Tanszék regisztrált szolgáltatója, és magántulajdonban lévő felsőoktatási intézményként van nyilvántartva - Továbbképzés és Képzés - TVET és Felsőoktatási Képzés - HET.

Miért az OLG az oktatás vezetője?

  • Akkreditált: a Dél-afrikai Képesítési Hatóság (SAQA) és a Felsőoktatási és Képzési Főosztály (DHET)
  • Megfizethető: a rugalmas fizetési tervekhez való hozzáférés
  • Hozzáférhető: Regisztráljon bármikor és tanulmányozhasson bárhol
  • Dedikált hallgatói támogatás: az OLG4ME hallgatói portál, digitális tanítás és virtuális tantermek
  • Innovatív oktatási és tanulási módszerek: a diákoknak a siker érdekében
  • Kevert szállítási mód: a távoktatás, amely a tanulási csomópontok tanulási támogatásával párosul
  • Ipari vezetők: több mint 20 éves tapasztalattal a területen

Helyszínek

Johannesburg

Address
Hutton Court, 2nd floor
8 Summit Road (cnr Jan Smuts Avenue)
Hyde Park

Johannesburg, Gauteng, Dél-afrikai Köztársaság