Hivatalos Leírás

Regent Business School (RBS) jött létre, hogy eleget az egyre növekvő kereslet menedzsment oktatás Dél-Afrikában. RBS van bejegyezve, mint a magán felsőoktatási intézmény által Department of Higher Education and Training (DHET) Dél-Afrikában. Emellett a Tanács Felsőoktatási (CHE) akkreditált RBS "program, többek között a zászlóshajó Master of Business Administration fokozat (MBA). RBS is számos egyéb elismerést a különböző intézmények. RBS széles választékát kínálja akkreditált programok a magasabb tanúsítványt a posztgraduális képesítést. Az RBS távolság és támogatott tanulási programok biztosítják a szakmai iskolai végzettség, hogy felállítja majd a végzős gyakorlati üzleti tudást ahhoz, hogy sikert az erős verseny és a globális munkakörnyezetben. RBS tudatában van annak szükségességét, hogy programokat, hogy tükrözze vezető nemzetközi üzleti gyakorlatban. Tanulmányi és segédanyagok közé esettanulmány szimuláció a valós üzleti helyzetek kifejezetten tükrözik élvonalbeli fejlesztéseket a munka helyzetét és azok hatását az üzleti gyakorlatban.

RBS erősen elkötelezett a gazdálkodási és vállalkozási ismeretek Dél-Afrikában, miközben biztosítja a diákok versenyelőnyt a gyorsan változó üzleti környezetben.

Miért válassza REGENT Business School (RBS)

RBS kifejlesztett egy sor olyan programot, amely célja, hogy az egyének és a szervezetek a menedzsment kompetenciák és kritikai készségek szükségesek kiépítése és fenntartása versenyelőnyt a gyorsan változó és komplex üzleti környezet. RBS szakértelme sokat fejlődött a folyamatos kutatás és fejlesztés vállalt nyilvánított egy sor helyi és nemzetközi üzleti és menedzsment oktatási programok.

Mivel a speciális oktatási és képzési szolgáltató a gazdálkodással kapcsolatos tanulási programok, RBS van kapacitása, rendszerek és forrásokat kell biztosítani a tanfolyamok a rugalmasságot helyszíni, kihelyezett, valamint web alapú tanítás és tanulás. Köztudott, hogy a sikeres vállalatok teszik tudatos erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a személyzet képzése nem veszélyezteti a termelés és az üzleti időt. RBS szállít tanfolyamokat, amelyek rugalmas és támogatja egy sor támogató eszközök, azaz telefonos támogatást, szemtől szembe előadások, internetes és webes támogatás és a virtuális osztálytermeket. Ez a hely szervezetek az élvonalban versenyképesség rendelkező képzett személyzetet és felemelő, megőrizve az optimális termelékenységet.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Posztgraduális Diploma

Regent Business School

A Posztgraduális Diploma in Management (PG Dip Man) egy 1 éves posztgraduális képesítést, amely lehetővé teszi a tanulók megfelelő szakmai tapasztalattal és megfelelő kép ... [+]

A Posztgraduális Diploma in Management (PG Dip Man) egy 1 éves posztgraduális képesítést, amely lehetővé teszi a tanulók megfelelő szakmai tapasztalattal és megfelelő képesítéssel továbbfejleszteni funkcionális és fényvisszaverő kompetenciák irányítása, vezetése és a közigazgatásban. A program célja, hogy egy integrált fogalmi megértést, szintézise és kritikus alkalmazása szakosodott minőségi és mennyiségi problémák kezelése.

A minősítési irányul tanulókról releváns szakmai tapasztalat és a megszálló közép- és felsővezetői pozíciók és akik elvégezték a Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű képesítést. Ez a minősítés lehetővé teszi a tanulók fejlesztésére mélyreható, a tudományág-specifikus készségek és alkalmazott kompetencia a magán- és a közszférában, lehetőséget biztosít a személyes szellemi növekedés, céltudatosabb foglalkoztatást és így a fokozott társadalmi hozzájárulását. A minősítési képessé a tanulókat a problémák megoldása érdekében fokalizáltan és hatékonyan kezelheti és a forrásokat, hogy hatékonyan kommunikálni, és hogy hozzájáruljon a tudás és a társadalmi-gazdasági átalakulás a felelős és etikus módon.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Durban Johannesburg
Február 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Regent Business School

A Posztgraduális diploma Oktatási Vezetés és szervezés (PG Dip EML) egy egyéves ... [+]

A Posztgraduális diploma Oktatási Vezetés és szervezés (PG Dip EML) egy egyéves posztgraduális képesítést, amely arra törekszik, hogy dolgozzon kapacitás menedzsment és a vezetés az oktatási irányítás keretében. A hangsúly a program célja, hogy javítsa a gyakorlatban a menedzsment és a vezetés az oktatási szektorban.

A program lehetővé teszi a hallgatók tanulmányi háttérrel, integrált és funkcionális fényvisszaverő kompetenciák oktatási menedzsment. Ez kizárólag oktatási vezetők és a törekvő vezetői pozíciókat foglalnak el az oktatási intézményekben. A program vizsgálja kérdések, mint a menedzsment elvek, oktatásirányítás, vezetés oktatás, a pénzügyi irányítás az oktatási intézmények és a információs technológia alkalmazása az oktatásban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Durban Johannesburg
Február 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul