Hivatalos Leírás

Célunk

Olyan kiváló környezetet biztosítsunk, amely arra ösztönzi az egyes tanulók fejlődését, hogy teljes mértékben kihasználhassák a sport teljesítményét, az oktatást, a személyes fejlődést és az élet előkészítését.

Ahhoz, hogy tehetségfejlesztés forrása legyen. A bajnokok edzésére és gyártására. A vezetők és a társadalom pozitív közreműködőinek fejlesztése.

Coaching filozófia

A TGSE-ben a coaching filozófiánk az egyes játékosok egyéni, egyedülálló tulajdonságokkal és jellemzőkkel való kezelése. Mi elsajátítjuk a készségeket, miközben irányítjuk a játékost, hogy megtalálják a saját optimális útját a mesterhez. Miközben a fundamentumok használatában hiszünk, mind a hagyományos, mind az innovatív módszerek széles skáláját használjuk játékosaink számára a legjobb golf eléréséhez. Továbbra is tanulunk minden egyes játékosunktól, és nyitottak maradnak a fejlesztés és a tanulás minden útjára. A professzionális golf egyre többet jelent, mint a tehetség és a technika, és mi a TGSE-ben törekszünk arra, hogy a golf coaching fejlődésének élére álljon. "

Képzési filozófia

A TGSE képzési filozófiája központosítja a mesterképzéshez szükséges legfontosabb teljesítménytesztek képzését. Hisszük, hogy minden képzettséget a megfelelő tanulási hozzáállás, a munkahelyi etika, az útmutatás és a tanulási környezet miatt lehet kiképezni. A készségközpontú képzés az egyes játékosok igényei középpontjába kerül, és az esztétika előtti teljesítményt nyújt, biztosítva a gyorsított tanulást.

Továbbra is követjük a Long Term Player Development elveit, a juniorok képzését különböző módon a fejlesztés minden szakaszában.

Holisztikus képzést nyújtunk mind a következő területeken;

  • Készségfejlesztés
  • Technika
  • Golf Fitness
  • Mentális kondicionálás
  • Tantárgyi stratégia

További értékelési tényezők:

  • Felszerelés
  • életmód
  • Táplálás
  • Versenyelőkészítés
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

The Golf School of Excellence

Játsszon és tanuljon golfot a tökéletes egész éves Dél-Afrikában. ... [+]

Áttekintés

Álmodsz egy golfiskolában való részvételről? Ha szenvedélyesen szeretne golfozni, és szeretne karrierjét a játékba szeretni, akkor ez a 3 éves golf / golf minősítés az Ön számára.

Szerezze meg az elit teljesítményi edzést, hogy felkészüljön a karrieredre.Tanuljon golf-specifikus PGA tantárgyakat, hogy felkészítse és megkapja a golfpályát.Gyakoroljon gyakorlati tapasztalatokat az iparágban, beleértve az 8 hetes edzés esélyét az USA-ban.Tartsa meg az amatőr státuszát a tanulmányai során, hogy versenyképes legyen az amatőr körön, képviselje a tartományt vagy akár az országot.A hallgatói testünk mintegy 25% -a nemzetközi diák.Coaching program... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul