The Private Hotel School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a szálloda saját ISKOLA

Ennek alapján a gyönyörű környezetben a város Stellenbosch, Dél-Afrika első számú bor turisztikai célpont, és az ország kulináris fővárosa, The Private Hotel Iskola, ahol a vendégszeretet az álmok valóra válnak. A Private Hotel Iskolát képzett szakembergárda, a tanítás nemzeti és nemzetközi akkreditált tanfolyamok, az egyik több legkeresettebb szálloda iskolák Dél-Afrikában, és segít megvalósítani a törekvéseit a karrier a stimuláló világ a vendéglátás. A tanterv egyesíti az innovatív és élvonalbeli vendéglátás oktatás hanggal gyakorlati képzés és a tudás a vendéglátó iparban. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a jövő vendégszeretet ipar vezetői a gyakorlati képzést, az oktatási és a kulturális tudatosság készségek szükségesek a sikerhez a mai versenyképes globális gazdaságban. Ugyanakkor azt is célja, hogy elősegítse a nemzetközi jóakarat és a barátság. Abban vendégszeretetünket iskolában a diákok képzett mester szűkös szakmai készségek megszerzése, magas szintű speciális tudás szükséges, hogy az Excel a vendéglátás környezetben. A képesítéseket akkreditált AHA-IHMS, és lehetővé teszi a diákok, hogy a teljes opcionális 3. évben az USA-ban.

Mi különböztet meg minket, és megkülönböztet minket más vendéglátóipari akadémián?

1- TPHS regisztrálva van a Department of Higher Education and Training (Reg No: 2010 / HE007 / 005), mint a magán felsőoktatási intézmény és regisztrálva van a következőket kínálja Hospitality vizsgálatok:

  • Magasabb tanúsítvány Hospitality Management,
  • Advanced Certificate in Hospitality Management és
  • Advanced Diploma in Hospitality Education.

2- Mi vagyunk az egyetlen dél-afrikai iskola kínál Advanced Diploma in Hospitality Education.

3- Büszkék vagyunk tagjai a dél-afrikai szervezetek, mint például Fedhasa (Federated Vendéglátó Szövetség Dél-Afrika), az Association of Private Providers Oktatási, képzési és fejlesztési (APPETD) és a dél-afrikai Chefs Association (SACA).

4- The Private Hotel School által akkreditált, nemzetközileg elismert és megbecsült amerikai Hospitality Academy- International Hotel Management Schools (AHA-IHMS). IHMS iskolák elkötelezett innovatív választ a vendéglátó ipar szükség vezetők.

5- A Private Hotel School bejegyzett és jóváhagyott központ a neves nemzetközi City & Guilds Group.

6- Van egy együttműködési megállapodást a nemzetközileg megkülönböztetni Stellenbosch Egyetem.

7- A rendező a The Private Hotel Iskola egy tanácsadó testület tagja az AHA-IHMS (Nemzetközi Hospitality Management Schools).

8- tagja vagyunk az USA National Restaurant Association (NRA).

9- tagja vagyunk Stellenbosch turizmus.

10- TPHS szolgálja igazgatótanácsa EUROCHRIE, a hivatalos szövetség Európa és Afrika, a Nemzetközi Tanács Turizmus és Vendéglátás Pedagógusok.

Diákként The Private Hotel School lesz mester szűkös szakmai készségek és szerezzen magas szintű speciális tudás szükséges, hogy az Excel a vendéglátó iparban. Ha érdekli a karrier a vendéglátó vagy étkezési mezőket szeretnénk kiterjeszteni a személyes meghívást, hogy Ön és családja, hogy látogassa meg a campus és megtapasztalni a Private Hotel School különbség.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Felsőfokú Oklevelek » Megjelenítés Felsőfokú Diplomák » Megjelenítés Oklevelek »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Felsőfokú Diploma

Advanced Diploma in Hospitality oktatás - két év távoktatási programban (más szóval, a diákok is folytathatja a munkát, és nem kell az egyetemen)

On-line Nappali Részidős 1 - 2 év July 2019 Dél-afrikai Köztársaság Stellenbosch + 1 további

A program célja az, hogy ajánlatot jelöltek (fejlesztők, oktatók, vezetők), akik már rendelkeznek egy általános vagy speciális végzettség (legalább 360 kredit regisztrált az OKKR szint 6), de korlátozott háttérrel vendéglátás menedzsment vagy kulináris művészetek és / vagy fogyasztói tanulmányok tanítása, valamint azok, akik már vagy oktatási, a GET vagy FET sávok formájában támogatást részmunkaidős, off campus vagy távoktatás, továbbképzés. [+]

Advanced Diploma in Hospitality Education - két év távoktatási programban

A program célja az, hogy ajánlatot jelöltek (fejlesztők, oktatók, vezetők), akik már rendelkeznek egy általános vagy speciális végzettség (legalább 360 kredit regisztrált az OKKR szint 6), de korlátozott háttérrel vendéglátás menedzsment vagy kulináris művészetek és / vagy fogyasztói tanulmányok tanítása, valamint azok, akik már vagy oktatási, a GET vagy FET sávok formájában támogatást részmunkaidős, off campus vagy távoktatás, továbbképzés. Ez lehetőséget teremt arra, hogy előre a speciális ismeretek és készségek, hogy azok tanítanak / vonat / kezelni az e szakterületen. Általában a jelöltek, akik alkalmazzák E minősítés illeszkedni fog az alábbi profilokat támogatja:... [-]


Felsőfokú Oklevél

Diploma Nemzetközi Hospitality Management - két év teljes munkaidős tanulmányok (által kiadott amerikai vendégszeretet akadémia)

Campus Nappali Részidős 1 év July 2019 Dél-afrikai Köztársaság Stellenbosch + 1 további

A sikeres befejezése a magasabb tanúsítvány Hospitality Management, a diákok beiratkozni az Advanced Certificate in Hospitality Management. Ez Advanced Certificate in Hospitality Management megegyezik a munkakör az operatív személyzet felügyeleti és irányítási feladatokat a vendéglátóiparban. [+]

Bevezetés

A sikeres befejezése a magasabb tanúsítvány Hospitality Management, a diákok beiratkozni az Advanced Certificate in Hospitality Management.

Ez Advanced Certificate in Hospitality Management megegyezik a munkakör az operatív személyzet felügyeleti és irányítási feladatokat a vendéglátóiparban.

Mit tartalmaz

Tandíj, hat hónapos szakmai, fénymásolatok, további osztály jegyzetek és emlékeztetők, az összes konyhai hozzávalókat egész félévben, kivéve a záróvizsga által végzett hallgatók; ingyenes internet-hozzáférést az egyetemen, orientációs héten, érettségi, fieldtrips, diáktársalgó számítógépes hozzáférés, kis csoportokban, személyre szabott figyelem, képzett, tapasztalt oktatók, saját TPHS e-mail cím + távoli hozzáférés, biztonságos parkolást és nyugodt osztályú környezetben, gyönyörű környezetben, interaktív tanuló egyetemi élet.... [-]


Fejlett tanúsítvány Hospitality Management

Campus Nappali 2 év July 2019 Dél-afrikai Köztársaság Stellenbosch

A sikeres befejezése a magasabb tanúsítvány Hospitality Management, a diákok beiratkozni az Advanced Certificate in Hospitality Management: Kulináris Szakterület. [+]

Speciális tanusítvány a vendéglátás menedzsmentjében: kulináris specializáció - kétéves nappali tagozatos tanulmányok

Bevezetés Senior tanúsítvány jóváhagyását, hogy a hallgató tanulmányi felé diplomát. [-]

Oklevél

Magasabb tanúsítvány Hospitality Management - egy év teljes idejű tanulmányokat

Campus Nappali 1 év July 2019 Dél-afrikai Köztársaság Stellenbosch

A sikeres befejezése a magasabb tanúsítvány Hospitality Management, a diákok beiratkozni az Advanced Certificate in Hospitality Management. Ez magasabb tanúsítvány megfelel a munkaköri operatív személyzet belépő szintű pozíciókat, tapasztalatszerzés a későbbi betöltésére felügyeleti feladatokat a vendéglátó iparban. [+]

Magasabb Certificate in Hospitality Management - egy év teljes idejű tanulmányokat

Bevezetés

A sikeres befejezése a magasabb tanúsítvány Hospitality Management, a diákok beiratkozni az Advanced Certificate in Hospitality Management. Ez magasabb tanúsítvány megfelel a munkaköri operatív személyzet belépő szintű pozíciókat, tapasztalatszerzés a későbbi betöltésére felügyeleti feladatokat a vendéglátó iparban.

Mit tartalmaz:

Tandíj, Chef uniformis (Chef Jacket, szakács nadrág, nyakkendő, fehér kötényes, fekete koponya felső) Iskolai egyenruha (női sál / férfi nyakkendő, golf póló, hivatalos blézer, hivatalos SLAX / nadrág, hivatalos mellény, hivatalos, hosszú vagy rövid ujjú blúz / társalgó ing, hivatalos ceruza szoknya), kés táska, szakács kés, használati kés, konyhai olló, konyharuhák x2, TPHS parittya táska, fénymásolatok, további jegyzeteket és tájékoztatók, minden konyhai alapanyagok, Elsősegély bizonyítvány, diákigazolvány, név jelvény, ingyenes internet-hozzáférést az egyetemen, orientációs héten, Ballagási, fieldtrips, diáktársalgó számítógépes hozzáférés, kis csoportokban, személyre szabott figyelem, képzett, tapasztalt oktatók, saját TPHS e-mail cím + távoli hozzáférés, a tanulás és a munka alapú tanulás, gyakorlati konyhával, valamint más vezető lehetőségek a közelben, a biztonságos parkolási és biztonságos osztályú környezetben, gyönyörű környezetben, interaktív tanulói egyetemi élet.... [-]