The Private Hotel School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a szálloda saját ISKOLA

Ennek alapján a gyönyörű környezetben a város Stellenbosch, Dél-Afrika első számú bor turisztikai célpont, és az ország kulináris fővárosa, The Private Hotel Iskola, ahol a vendégszeretet az álmok valóra válnak. A Private Hotel Iskolát képzett szakembergárda, a tanítás nemzeti és nemzetközi akkreditált tanfolyamok, az egyik több legkeresettebb szálloda iskolák Dél-Afrikában, és segít megvalósítani a törekvéseit a karrier a stimuláló világ a vendéglátás. A tanterv egyesíti az innovatív és élvonalbeli vendéglátás oktatás hanggal gyakorlati képzés és a tudás a vendéglátó iparban. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a jövő vendégszeretet ipar vezetői a gyakorlati képzést, az oktatási és a kulturális tudatosság készségek szükségesek a sikerhez a mai versenyképes globális gazdaságban. Ugyanakkor azt is célja, hogy elősegítse a nemzetközi jóakarat és a barátság. Abban vendégszeretetünket iskolában a diákok képzett mester szűkös szakmai készségek megszerzése, magas szintű speciális tudás szükséges, hogy az Excel a vendéglátás környezetben. A képesítéseket akkreditált AHA-IHMS, és lehetővé teszi a diákok, hogy a teljes opcionális 3. évben az USA-ban.

Mi különböztet meg minket, és megkülönböztet minket más vendéglátóipari akadémián?

1- TPHS regisztrálva van a Department of Higher Education and Training (Reg No: 2010 / HE007 / 005), mint a magán felsőoktatási intézmény és regisztrálva van a következőket kínálja Hospitality vizsgálatok:

  • Magasabb tanúsítvány Hospitality Management,
  • Advanced Certificate in Hospitality Management és
  • Advanced Diploma in Hospitality Education.

2- Mi vagyunk az egyetlen dél-afrikai iskola kínál Advanced Diploma in Hospitality Education.

3- Büszkék vagyunk tagjai a dél-afrikai szervezetek, mint például Fedhasa (Federated Vendéglátó Szövetség Dél-Afrika), az Association of Private Providers Oktatási, képzési és fejlesztési (APPETD) és a dél-afrikai Chefs Association (SACA).

4- The Private Hotel School által akkreditált, nemzetközileg elismert és megbecsült amerikai Hospitality Academy- International Hotel Management Schools (AHA-IHMS). IHMS iskolák elkötelezett innovatív választ a vendéglátó ipar szükség vezetők.

5- A Private Hotel School bejegyzett és jóváhagyott központ a neves nemzetközi City & Guilds Group.

6- Van egy együttműködési megállapodást a nemzetközileg megkülönböztetni Stellenbosch Egyetem.

7- A rendező a The Private Hotel Iskola egy tanácsadó testület tagja az AHA-IHMS (Nemzetközi Hospitality Management Schools).

8- tagja vagyunk az USA National Restaurant Association (NRA).

9- tagja vagyunk Stellenbosch turizmus.

10- TPHS szolgálja igazgatótanácsa EUROCHRIE, a hivatalos szövetség Európa és Afrika, a Nemzetközi Tanács Turizmus és Vendéglátás Pedagógusok.

Diákként The Private Hotel School lesz mester szűkös szakmai készségek és szerezzen magas szintű speciális tudás szükséges, hogy az Excel a vendéglátó iparban. Ha érdekli a karrier a vendéglátó vagy étkezési mezőket szeretnénk kiterjeszteni a személyes meghívást, hogy Ön és családja, hogy látogassa meg a campus és megtapasztalni a Private Hotel School különbség.

Helyszínek

Stellenbosch

The Private Hotel School

Address
The Private Hotel School
33 Stellenbosch
Vlottenburg Road
Vlottenburg
7604

Stellenbosch, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság
Telefonszám
+27 21 881 3792